Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zdralica27
    11. Lipanj 2020. 10:50

Cure bas Vam jako zelim bebicu. Ja imam 1 sina 8god. Kao sto sam napisala dobili smo ga iz prvog pokusaja prirodno. Sada hsg kaze da imam oba jajovoda zacepljena i to nam je jedina dijagnoza, a 1.ivf nam nije uspio. Ivf-om se jajovodi i tako zaobilaze  i ne znam zasto se nije primilo. Citala sam da hsg nije bas pouzdan. U 8.mj.idem na 2.ivf, a poslije njega ako bude ne uspjesan planiram na laparoskopiju dok budem cekala 3.ivf. Tako cu 100% znati stvarno stanje svega, a i moja kolegica je poslije laparoskopije iduci ciklus prirodno ostala trudna. Negativna beta jucer je bas veliki sok bio za mene, ali eto vec radim planove za dalje. Sada sam puno pametnija i iskusnija nakon svega. Ne znam kako bi da nema ovog mog malog tjesitelja koji me od jucer grli i ljubi i govori da ce 2.put uspjeti. 🥰

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 11:04

Meni u 1 ivf nije uspjelo a u 2 ivf idem u 10 mj. Imam  još malo 30 god.a kod mene je sve ok već je kod muža problem.a njemu je 35 god. Nadamo se da će nam ovaj put uspjeti.a jučer mi kolegica iz zg rodila 3 curice ima 40 god i od prve joj uspjelo❤😊želim nam svima sreću da nam uspuje meni bar jedno.kad nemam ni jedno.

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 13:59

Moram od  inekcija ponovo nemam zamrznuti al dobroje przo će to proći samo  da mi ovaj put uspije❤❤zvala sam ivf pa su mi to rekli..😊

Azospermia

• Amna35
    11. Lipanj 2020. 15:48

Nadam se da ce ti ovaj put biti sretan. Jako me cudi da ti nisu prije javili za te smrznute :/ ali mozda je i bolje tako 😘

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 16:07

Da ali tek u 9 mj.hvala ti nisi se oplodile pa nisu onda mogli zamrznuti pozdrav sretno i tebi😊

Azospermia

• NATALIE0407
    11. Lipanj 2020. 18:20

analukačević

Da ali tek u 9 mj.hvala ti nisi se oplodile pa nisu onda mogli zamrznuti pozdrav sretno i tebi😊

Ja imam vec jednog djecaka iz Embryo transfer i sad sam trudna sa drugim djetetom isto Embryo transfer.  Hvala Bogu uspjelo je bez problema.  Jesi pogledala za one tablete Sto sam ti pisala. Zelim ti sto prije da uspijes i svim ostalima koje su u pokusaju. 

• Zdralica27
    11. Lipanj 2020. 20:45

Ovo je tako lijepo procitati. Odmah mi daje nadu. 

• Zdralica27
    11. Lipanj 2020. 20:48

analukačević

Meni u 1 ivf nije uspjelo a u 2 ivf idem u 10 mj. Imam još malo 30 god.a kod mene je sve ok već je kod muža problem.a njemu je 35 god. Nadamo se da će nam ovaj put uspjeti.a jučer mi kolegica iz zg rodila 3 curice ima 40 god i od prve joj uspjelo❤😊želim nam svima sreću da nam uspuje meni bar jedno.kad nemam ni jedno.

Uspjet ce sigurno. Pa svima nekada uspije. Vi ste bas mladi. Da sam barem ja prije krenula sa ivf-om. Stalno su govorili da je sve ok i radili folikulometrije. Ja sam 34,a M 40. 

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 21:07

Moj  muž nebi to pio doktor  nam to nije ništa govorio.da mladismo ali smo u braku 10 godina ja sam se udala jako mlada i tek smo krenili nakon 3 godine braka doktoru nismo prije  pa se malo i kajem što nismo odma al i odustajali smo.od toga svega.a sad zadnje tri  godine stalno idemo i nećemo nikad odustati dok nam se naš san neostvari.ali sigurna sam da će nam se ostvariti. Barem jednom.ima danas jako buno bračni parova  problem sa tim.ali što je kod moga muža ta dijagnoza da  i sa takom dijagnozom ostvari ivf.sretno svima❤❤😘😘

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 22:28

Cure dali je od vas netko primao hormonske  inekcije  godal125.ja sam te ja mislim da su mi te bile preslabe.da će mi sad u 9mj  davati jaču dozu pozdav sretno svima u ivf.postupku i davamse ostvare želje i meni da se ostvari to već čekam 10 godina.valdaće se to jednom ostvarit😊

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.