Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zdralica27
    10. Lipanj 2020. 12:09

Hvala cure. Nadam se da ce Vama uspjeti. Pokusat cu u iducem ciklusu prirodnjak. U 2h moram zvati doktora. Javite bete svakako. Tesko mi je jako, ali je sve lakse od tog cekanja bete. 

ziki80
    10. Lipanj 2020. 12:42

Zdralica27 zao mi je.. 😔😔😔
    Al hrabro dalje, nema predaje💪💪😘😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Leptirica 90🦋
    10. Lipanj 2020. 14:01

Cure ćao da li je netko od vas moro u 2 postupak  ja moram al mi nije  jasno zašto sve ispočetka u petrovoj jer su mi u 1 ivf vratili 2 zametka i 3 zamrznuli i sad opet  u 9 mj tako su mi jučer rekli a ja misla zato što imama 3 zamrznuta da će to biti samo transsfer a ne sve ispočetka.☺prije nemože sad se upisuje ko će kad an ivf pozdrav hvala😚a u prvom ivf mi je beta bila jako mala

Azospermia

• Zdralica27
    10. Lipanj 2020. 14:33

Ja sam sa svojim dr. dogovorila u 8.mj.da idem na slijedeći ivf. Nije mi rekao da trebam neke nalaze ponavljati, jer su mi bili svi ok. Napravit cu papa test i briseve. Spermiogram nam je odlican. Nisam imala nista za zamrznuti. Pa ne trebas stimulaciju ako imas zamrznute. Samo ti transfer naprave koliko se ja kuzim u to sve. 

• Leptirica 90🦋
    10. Lipanj 2020. 15:38

Moji su nalazi ok samo da ponovim hormone štitnjače jer su mi ovi iz 2018 g a  kod mog muža je azospermija to je bio na rebru a tesa postupku biopsija a kod mene je sve ok.a nije mi doktor ništa reko samo da idemo u 2 postupak nijemi onda jasno zašto opet od inekcija ako su mi 3 zamrznuli rekla mi sestra brigita to u pezrovoj da idem opet od inekcija.a u 9 da dođem u petrovu da mi da daljne upute a u 10 2ivf bi bio prije nemože velika je gužva.ja jučer bila u petrovoj hvala pozdrav😚nadam se da će mi sad upalit

Azospermia

• Amna35
    10. Lipanj 2020. 18:43

analukačević

Moji su nalazi ok samo da ponovim hormone štitnjače jer su mi ovi iz 2018 g a kod mog muža je azospermija to je bio na rebru a tesa postupku biopsija a kod mene je sve ok.a nije mi doktor ništa reko samo da idemo u 2 postupak nijemi onda jasno zašto opet od inekcija ako su mi 3 zamrznuli rekla mi sestra brigita to u pezrovoj da idem opet od inekcija.a u 9 da dođem u petrovu da mi da daljne upute a u 10 2ivf bi bio prije nemože velika je gužva.ja jučer bila u petrovoj hvala pozdrav😚nadam se da će mi sad upalit

Ne razumijem zasto ponovo proces ako imas zaledjene, koliko znam samo ti prate ovulaciju te nakon nje ih ubace i vjerovarno utrogest. Ali eto mozda da ipak provjere ti debljinu endometrija i td, taj neki plan da napravite. U svakom slucaju neka bude sretno 😊

• Leptirica 90🦋
    10. Lipanj 2020. 21:56

Hvala ti od ❤sutra ću probati  nazvati seste u ivf da ih pitam i da bi objasne ako moram ispočetka pozz😊

Azospermia

• NATALIE0407
    10. Lipanj 2020. 23:52

analukačević

Hvala ti od ❤sutra ću probati nazvati seste u ivf da ih pitam i da bi objasne ako moram ispočetka pozz😊

Ja sam to prosla. Neces ici citav proces iz pocetka Ali treci dan menge dobit ces  jednu inekciju ili jednu tabletu za pripremu maternice za oplodnju jer u ovom procesu nema ovulacije prati se debljina maternice kad je spremna za transfer.  A ja sam citav taj period uzimala duphaston, Estrofem i bockala se sa progedex inekcijama jednom dnevno.  Sretno.  

• Leptirica 90🦋
    11. Lipanj 2020. 09:30

Hvala ti  a je si rodila koje djete ja nemam još ni jedno barem da mi je jedno❤☺

Azospermia

• Amna35
    11. Lipanj 2020. 09:49

Ana, nemam ni ja jos niti jedno, a sad ce 36 😔
    I meni je prvi proces pa i ne nadam se bas puno.
    Jutros sam test uradila 5dnt, vidim da cak moze i tada pokazati poitivno kad je u pitanju blastocista, ali nista naravno, ali reko neka sam makar sigurna da od sprica nema vise hcg-a. Rekla sam radit cu ih svaki dan dok ne bude pozitivno, heheheh 🙃
    Neka nam je sa srecom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.