Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zdralica27
    09. Lipanj 2020. 12:19

A kako sam skuzila svakome drugačije kazu. Meni su rekli da ne radim testove, vec da 12dnt vadim betu. Naravno morala sam napraviti test🙄. Ma mislim ovo tu su sve nasa nagadjanja.Naravno, javim ti sutra. Iskreno jedva cekam da to sve sutra bude gotovo. Nadam se pozitivno, ali i ako je negativno bit ce sve lakse nego ovo cekanje. Ova dva tjedna su trajala kao godina. 

• Amna35
    09. Lipanj 2020. 14:48

Zdralica27

A kako sam skuzila svakome drugačije kazu. Meni su rekli da ne radim testove, vec da 12dnt vadim betu. Naravno morala sam napraviti test🙄. Ma mislim ovo tu su sve nasa nagadjanja.Naravno, javim ti sutra. Iskreno jedva cekam da to sve sutra bude gotovo. Nadam se pozitivno, ali i ako je negativno bit ce sve lakse nego ovo cekanje. Ova dva tjedna su trajala kao godina.

U svakom slucaju zelim ti srecu i ako ne bude, nadam se ides dalje. U kojoj si klinici i dal ti je to prvi put?

• Zdralica27
    09. Lipanj 2020. 16:00

Da, prvi put. Ivf klinika u Zagrebu. Kod prof. Simunica i dr. Maricica. Pa planiram opet kod njih na jesen ili prvi put kada budem opet mogla. Ako bude potrebe🙄😉

ziki80
    09. Lipanj 2020. 19:51

Bok cure
    Trebam mali savjet
    29.5 bila mi je aspiracija
    1.6.  Bilo je embriotransfer. Vracene dvije 3-dnevne mrvice
    Danas mi je 8dnt (ako 1.6. Racunam kao 0 dan )
    Od dana aspiracije koristim utrogestan 3x1, a od embriotransfera 3x2
    Od simptoma neznam kaj imam a kaj ne, mislim da je pospanost od vremena i utrica , a glad od dosade jer sam doma
    Cice su mi naotecene i boluckaju kao i jajnici
    Danas me jace probada dolje
    Vjestica nebi trebala doc danas ili sutra, ali od jucer se preznojavam u snu i idem cesce na wc pa me malo hvata panika 
    Moje pitanje je kad ste radile test i kad najranije mogu ic radit betu ( rekli su mi 15.6. Al do tad cu izludit)

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Amna35
    09. Lipanj 2020. 23:48

ziki80

Bok cure
    Trebam mali savjet
    1.6. Bilo je embriotransfer. Vracene dvije 3-dnevne mrvice
    Od simptoma neznam kaj imam a kaj ne, mislim da je pospanost od vremena i utrica , a glad od dosade jer sam doma
    Vjestica nebi trebala doc danas ili sutra, ali od jucer se preznojavam u snu i idem cesce na wc pa me malo hvata panika
    Moje pitanje je kad ste radile test i kad najranije mogu ic radit betu ( rekli su mi 15.6. Al do tad cu izludit)

Hi Ziki, meni su takodjer preznojavanja vec koji dan, a to sve moze biti od silnih hormona koje primamo. Meni je aspiracija bila 1.6. a 6.6. vracena blastocita, rekli su mi da radim kucni test tek 14dnt ali sam se ja narucila za betu 16.6. dakle 10dnt. Pa cemo vidjeti, a cak planiram poceti sa kucnim testovima 8dnt, pa ga raditi svaki dan do 14dnt 🙈

• Zdralica27
    10. Lipanj 2020. 06:45

Evo meni danas 12dnt. Sada sam napravila test i negativan je. Upravo idem vaditi betu, pa se cujemo poslijepodne. To znojenje i cesti odlazak u wc imam i ja. Danas cemo saznati jel to od Utrica ili trudnoca. Meni je aspiracija bila 26.5., transfer 29.5.

• NATALIE0407
    10. Lipanj 2020. 08:01

ziki80

Bok cure
    Trebam mali savjet
    1.6. Bilo je embriotransfer. Vracene dvije 3-dnevne mrvice

Bog ziki, malo da te utjesim ja sam imala slicne simptome tvojima i hvala Bogu uspjelo je Test je Bio pozitivan i sad SMO 14tt+6 dana. Ali s testom sacekaj sto je vise moguce. Znam da je tesko Ali Bit ces mirnija.  Pozz

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

ziki80
    10. Lipanj 2020. 08:07

Amna35 &NATALIE0407 hvalaaa
    Probat cu bar do vikenda izdrzat a onda mozda odem u Sunce vadit krv
    Hvala curee jos jednom💪💪🤞🤞😘😘😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• anna20
    10. Lipanj 2020. 09:35

Pozdrav curke.. u ponedjeljak sam imala embriotransfer... sva sam umorma i sve bolucka tak da mislim da je to dobar znak🤗 od terapije je utrogestan 3x2 i estrofem 2x1 jos od punkcije koja je bila u petak. E sad, muci me sto utrogestan svaki dan malo iscuri van... onak, malo malo pa bijelo na gacama... jel to normalno?

• Amna35
    10. Lipanj 2020. 10:01

Zdralica27 sretno
    Anna20 to je potpuno normalno, meni cak na pismu koje sam dobila nakon transfera pise da dio iscuri i da je bez obriza na to dovoljan dio ostao. 
    Mene je 4dnt, sinoc su me probudili bolivi poput menstrualnih i plus uz to nekako su i crijeva bila uznemirena, eh sad se samo nadam da su to implatacijski grcevi. A u wc idem i ja vako malo, najvise kad legnem i hocu da spavam, ali to je od progesterona jer je on diuretik.
    Ziki80 svakako je bolje sto duze izdrzati ne raditi test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani