Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2020. 07:37

NATALIE0407

Drage moje StA vi od medikamenata koristite u postupku.

Utrogestan 2×2, estrogen 3×1, clexane × 1, aspirin 100 i naravno vitamine...nije puno ha 🤣🤣

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 07:43

Nada88

NATALIE0407

Utrogestan 2×2, estrogen 3×1, clexane × 1, aspirin 100 i naravno vitamine…nije puno ha 🤣🤣

Ja uzimam estrofen 3×1,Duphaston 3×1, Progedex inekcije 1,Folsan. Zasto Aspirin.  Ma super SMO mi koliko stvari uzimamo i onda kad me netko Pita sto si nervozna🙄😅

28. Ožujak 2020. 08:50

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Utrogestan 2×2, estrogen 3×1, clexane × 1, aspirin 100 i naravno vitamine…nije puno ha 🤣🤣

Ja uzimam estrofen 3×1,Duphaston 3×1, Progedex inekcije 1,Folsan. Zasto Aspirin. Ma super SMO mi koliko stvari uzimamo i onda kad me netko Pita sto si nervozna🙄😅

To je umisto andola, u njemacnoj daju ASS 100...

• *Women_name*
    28. Ožujak 2020. 09:07

nina_92

Dobro vecer zene. Prvi puta pisem. Super kako jedna drugoj dajete podrsku. 19.3.2020 sam imala prvi puta ivf. 2 embrija su vracena. Tog dana nisam imala nikakve siptome. Ali od proslog petka krecu jaki grcevi kao da ce svakog trena doci menstruacija. Evo danas je prvi dan da nema grceva. Skroz sam zbunjena i u strahu. Nadam se da cu uspijet. Lijep pozdrav svima. 🙏

Nina mene je toliko boljelo nakon transfera ti grčevi da sam mužu rekla da nemam kaj radit test jer nemogu bit trudna uz te grčeve. Još je rano, nisam bila na ultrazvuku, i neznam hoće s trudnocom biti sve ok. Ali vrlo često cure opisuju simptome tih grceva, tako da ne brini se. Bit će sve ok! 💓 Držim ti fige da se bebica čvrsto uhvati za tebe 🙏

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• *Women_name*
    28. Ožujak 2020. 09:10

Cure mene malo brine što vidim da vrlo često cure imaju u terapiji estroferm. Moja terapija je utrogestan vag 3x1, decortin 2x1, folacin 1x1, aspirin 1x1. Nisam pitala doktora za taj estrofem, samo mi je rekao da je endic 11 mm, i da je od početka dobar. Brine me da to ne utječe na razvoj ove rane trudnoće. 🥴

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 09:28

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Ja uzimam estrofen 3×1,Duphaston 3×1, Progedex inekcije 1,Folsan. Zasto Aspirin. Ma super SMO mi koliko stvari uzimamo i onda kad me netko Pita sto si nervozna🙄😅

To je umisto andola, u njemacnoj daju ASS 100…

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Ja sam u Austriji Ali nikad nitko mi nije davao ni aspirin ni nista drugo jer posto uzimam vec dosta lijekova da netreba nista dodatno. A glavno da sve Bude uredu.

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 09:29

*Women_name*

Cure mene malo brine što vidim da vrlo često cure imaju u terapiji estroferm. Moja terapija je utrogestan vag 3x1, decortin 2x1, folacin 1x1, aspirin 1x1. Nisam pitala doktora za taj estrofem, samo mi je rekao da je endic 11 mm, i da je od početka dobar. Brine me da to ne utječe na razvoj ove rane trudnoće. 🥴

Ja sam u prvom pokusaju imala utorogestan i sve je bilo uredu. Nemoj brinuti Bit ce to ok.

• *Women_name*
    28. Ožujak 2020. 09:47

Hvala puno na podršci! 💓💓💓

28. Ožujak 2020. 09:49

*Women_name*

Hvala puno na podršci! 💓💓💓

Jel ti uzimas ASS100 ili andol? Di si u postupku?

28. Ožujak 2020. 09:50

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Ja sam u Austriji Ali nikad nitko mi nije davao ni aspirin ni nista drugo jer posto uzimam vec dosta lijekova da netreba nista dodatno. A glavno da sve Bude uredu.

A ne znam sta da ti kazem, mene je isto malo trta od svega sta uzimam jedva se cekam rijesiti svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.