Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    29. Ožujak 2020. 12:50

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Ja opet imam rozi iscjedak izludit Cu vise. Neznam Sta da mislim vise. Test je i dalje pozitivn nisam morala ni cekat odredeno vrijeme odma je se pokazalo. A sto se testova tice ja sam u DM uzela tri razlicita i svaki je dupli😂.

Ja bi hitno nazvala doktora i rekla mu sto je u pitanju, znam ds su nekim curama nakon krvarenja ukidani andoli i pojacan utrogrstan. Dobro kod tebe se ne radi o krvarenju, mozda su samo neke krvne zilice u pitanju bez obzira nazovi i pitaj.

Nekoristim ja andol i utorogestan nikako. To je iscjedak Bio minimalni danas. Da nisam pogledala nebi ni primjetila. U ponedjeljak imam glavni telefonski termin jer je odlazak u bolnicu neizvediv. Rekli su mi da se to moze deset samo je vazno da nije pravo krvarenje i vise mirovanja. Jesi ti dobro

Ja sam ok, sutra idem vaditi betu nadam se da ce biti sve ok…sad me tek uhvatila trta. Nije mi jasno da te nece primit na vadenje krvi i ultrazvuk u bolnicu, ja sam moje zvala u petak i rekli su mi da je sve po dogovoru pon. vađenje krvi, srijeda ultrazvuk.

Zbog citav situacije sa corona virus u bolnicu je nemoguce unic. Zato moram kod svog ginekologa Po uputnicu pa u labor. Drugacije neide. Drzim fige da sutra sve Bude u redu. 

• Leptirica 90🦋
    29. Ožujak 2020. 14:02

Ja sam imala slično  isto smečkasto prije bete i onda za dva dana prokrvarila i  beta mi je lbila jako mala šta je tu je glavu  gore ajmo dalje nadam se biće drugi puta a sad bi trebala u 4 mj kod mog dr u petrovu da se dogovorimo za 2 postupak.a dok traje ova epidemija onda neznam kad ću u 2 postupak.a 2 postupak ide brže pošto imam smrznuti  onda samo na transfer😊

Azospermia

• *Women_name*
    29. Ožujak 2020. 15:10

Ja sam isto sebi nekak danas drugačija nego ovih dana, ne bole me cice više tak i ispuhala sam se. 😔 Nadam se da neću procurit  

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• nina_92
    29. Ožujak 2020. 18:26

Cure gdje ste vi radili ivf? Ja sam u svicarskoj posto i zivim tu. Ali mi je preskupo i necu moc to opet si ovdje priustit. Sam postupak kosta 6700 fr. I onda jos 1500 fr za sve inekcije i sve sto je potrebno. Kojeg doktora bi mi preporucile? Malo sam gledala klinku podobnik i dosta dobre stvari sam nasla na internetu. Ali eto opet neznam dobre doktore i klinike u zg. Hvala vam na pomoci 😀

• *Women_name*
    29. Ožujak 2020. 18:41

nina_92

Cure gdje ste vi radili ivf? Ja sam u svicarskoj posto i zivim tu. Ali mi je preskupo i necu moc to opet si ovdje priustit. Sam postupak kosta 6700 fr. I onda jos 1500 fr za sve inekcije i sve sto je potrebno. Kojeg doktora bi mi preporucile? Malo sam gledala klinku podobnik i dosta dobre stvari sam nasla na internetu. Ali eto opet neznam dobre doktore i klinike u zg. Hvala vam na pomoci 😀

Ja sam čula da je Dr. Simunovic Poliklinika Ivf izvrstan. Ja idem kod Škvorca jer je preko hzzoa, a isto su mi ok. 

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• nina_92
    29. Ožujak 2020. 21:19

*Women_name*

nina_92

Ja sam čula da je Dr. Simunovic Poliklinika Ivf izvrstan. Ja idem kod Škvorca jer je preko hzzoa, a isto su mi ok.

Mi ovdje nemamo nista od zdrastvenog! Super sto imate neku pomoc od hzzoa. 

• NATALIE0407
    29. Ožujak 2020. 21:35

nina_92

To je bas velika cifra. Ja sam radila u Austriji jer tu zivim.  Sve me je kostalo 825eura i postupak i inekcije i tablete Ali sam radila preko zdravstvenog.  Pogledaj na internetu Kinderwunsch Klinik  Viva Neo dr Nouri Wien.  On me je vodio u prvom postupku i sve je proslo u najboljem redu. Imas i cijene i sve. 

30. Ožujak 2020. 11:28

Ja sam u njemackoj, izaci ce me sa ljekovima oko 2000€, zdravstveno preuzima 75%.

• NATALIE0407
    30. Ožujak 2020. 11:52

Nada88

Ja sam u njemackoj, izaci ce me sa ljekovima oko 2000€, zdravstveno preuzima 75%.

Je li kod tebe sve uredu danas?

30. Ožujak 2020. 12:25

NATALIE0407

Nada88

Je li kod tebe sve uredu danas?

Vadila sam krv jutros i sad cekam betu da mi jave...minuta mi traje kao godina 🙈 do 3 bi trebala znati rezultat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.