Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 17:19

Ja opet imam rozi iscjedak izludit Cu vise.  Neznam Sta da mislim vise.  Test je i dalje pozitivn nisam morala ni cekat odredeno vrijeme odma je se pokazalo.  A sto se testova tice ja sam u DM uzela tri razlicita i svaki je dupli😂.

• *Women_name*
    28. Ožujak 2020. 18:57

NATALIE0407

Ja opet imam rozi iscjedak izludit Cu vise. Neznam Sta da mislim vise. Test je i dalje pozitivn nisam morala ni cekat odredeno vrijeme odma je se pokazalo. A sto se testova tice ja sam u DM uzela tri razlicita i svaki je dupli😂.

Znam da se brineš, ali mislim da ti je to normalno. Pogotovo kod ivf trudnoća, i zbog hormonske terapije. Dok ne krvaris jako, sve je super. Čak puno curi ima takva krvarenja oskudna roza. Joj draga ja sam napravila već 4 kutije tih iz dma, i tri clearblue 😂. Odustala sam nakon 5 dana onda 😂😂

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 19:30

*Women_name*

NATALIE0407

Ja opet imam rozi iscjedak izludit Cu vise. Neznam Sta da mislim vise. Test je i dalje pozitivn nisam morala ni cekat odredeno vrijeme odma je se pokazalo. A sto se testova tice ja sam u DM uzela tri razlicita i svaki je dupli😂.

Znam da se brineš, ali mislim da ti je to normalno. Pogotovo kod ivf trudnoća, i zbog hormonske terapije. Dok ne krvaris jako, sve je super. Čak puno curi ima takva krvarenja oskudna roza. Joj draga ja sam napravila već 4 kutije tih iz dma, i tri clearblue 😂. Odustala sam nakon 5 dana onda 😂😂

To je samo iscjedak Bogu hvala nije krvarenje.  Hvala ti sad sam mirnija. Ma i clearblue sam radila i ja. U ponedjeljak moram uradit jos ovaj jedna sto su mi dali u bolnici.  Samo neznam kako Cu betu izvadit i di.

28. Ožujak 2020. 19:42

NATALIE0407

Ja bi hitno nazvala doktora i rekla mu sto je u pitanju, znam ds su nekim curama nakon krvarenja ukidani andoli i pojacan utrogrstan. Dobro kod tebe se ne radi o krvarenju, mozda su samo neke krvne zilice u pitanju bez obzira nazovi i pitaj.

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 21:42

Nada88

NATALIE0407

Ja bi hitno nazvala doktora i rekla mu sto je u pitanju, znam ds su nekim curama nakon krvarenja ukidani andoli i pojacan utrogrstan. Dobro kod tebe se ne radi o krvarenju, mozda su samo neke krvne zilice u pitanju bez obzira nazovi i pitaj.

Nekoristim ja andol i utorogestan nikako.  To je iscjedak Bio minimalni danas. Da nisam pogledala nebi ni primjetila. U ponedjeljak imam glavni telefonski termin jer je odlazak u bolnicu neizvediv.  Rekli su mi da se to moze deset samo je vazno da nije pravo krvarenje i vise mirovanja. Jesi ti dobro

29. Ožujak 2020. 11:10

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nekoristim ja andol i utorogestan nikako. To je iscjedak Bio minimalni danas. Da nisam pogledala nebi ni primjetila. U ponedjeljak imam glavni telefonski termin jer je odlazak u bolnicu neizvediv. Rekli su mi da se to moze deset samo je vazno da nije pravo krvarenje i vise mirovanja. Jesi ti dobro

Ja sam ok, sutra idem vaditi betu nadam se da ce biti sve ok...sad me tek uhvatila trta. Nije mi jasno da te nece primit na vadenje krvi i ultrazvuk u bolnicu, ja sam moje zvala u petak i rekli su mi da je sve po dogovoru pon. vađenje krvi, srijeda ultrazvuk.

• Leptirica 90🦋
    29. Ožujak 2020. 11:43

Drage cure dali vam je poznato da li se ide po naruđžbi u petrovu ili je sve odgođeno do dalnjeg  ja bi trebala u 4 mj ali krajem mj.dali ima netko da nazovem i pitam da li će mi se javiti😊

Azospermia

• *Women_name*
    29. Ožujak 2020. 11:49

analukačević

Drage cure dali vam je poznato da li se ide po naruđžbi u petrovu ili je sve odgođeno do dalnjeg ja bi trebala u 4 mj ali krajem mj.dali ima netko da nazovem i pitam da li će mi se javiti😊

Pricekaj da se približi taj datum, jer nažalost nitko ne zna kad će ovo sve stati. Nadamo se što prije. Za sada je odgođeno u dosta Klinika koliko znam. 

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• dijana88
    29. Ožujak 2020. 12:48

Zene,pomoc! Danas mi je 12 dan nakon transfera,maloprije sam primjetila kao neku smedjkastu sluz i unutra kao neki konci na ulosku,ne znam kako bih vam drugacije objasnila. Dal je ijedna od vas imala ista slicno?  Juce sam radila test,negativan je,betu radim za 3 dana. 

• NATALIE0407
    29. Ožujak 2020. 12:50

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nekoristim ja andol i utorogestan nikako. To je iscjedak Bio minimalni danas. Da nisam pogledala nebi ni primjetila. U ponedjeljak imam glavni telefonski termin jer je odlazak u bolnicu neizvediv. Rekli su mi da se to moze deset samo je vazno da nije pravo krvarenje i vise mirovanja. Jesi ti dobro

Ja sam ok, sutra idem vaditi betu nadam se da ce biti sve ok…sad me tek uhvatila trta. Nije mi jasno da te nece primit na vadenje krvi i ultrazvuk u bolnicu, ja sam moje zvala u petak i rekli su mi da je sve po dogovoru pon. vađenje krvi, srijeda ultrazvuk.

Zbog citav situacije sa corona virus u bolnicu je nemoguce unic.  Zato moram kod svog ginekologa Po uputnicu pa u labor. Drugacije neide. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.