Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    26. Ožujak 2020. 22:06

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

Cure test mi je pozitivan, cekam betu u ponediljek, al muci me zatvor, ne mogu na wc stalno se pitam jel to opasno za bebu, sta vi mislite…

Super cestitam zelim ti da se i Beta pravilno dupla i da sve Bude uredu. I ja sam imala problema sa zatvorom. Nesmijes se napinjat. Jedi suhe sljive ili kompot od visanja meni je to pomoglo. I pij sto vise tecnosti.

Hvala ti, danas sam svasta pokusala. Pa sam procitala da nije dobro ni zadrzavati to u sebi, inace nikakvih simptoma nemam osim sto sam stalno gladna! Kako je kod tebe imas li kakve simptome?

Ako te zatvor puno nemuci onda nije strasno. Polako treba se to sve probavit da pode djelovat. Ja sam imala isto zatvor i malo mi je muka Ali posto sam jos na cekanju sebe sam uvjerila da sam to umislila. Drzim fige da sve Bude uredu na u.z. I da se bebica dobro razvija.

Hvala i ja tebi zelim da nisi nista umislili nego da to je sve tako i da te doceka velikaaaa beta…

Nadam se,nakon jucerasnjeg prozirnog iscjedak s malo krvi Bas sam nervozna. Neboli me stomak pa se tako tjesim. Nadam se da si se uspjela rijesiti zatvora.

To mi kod tebe zvuci skroz dobro, proziran iscjedak s malo krvi… a jesam malo, al ne dovoljno 🤣🤣 uzas kakva tema, ali sta cu kad je tako

Mislis da je to sve uredu s tim mojim iscjedkom da ce sve Bit uredu. A glavno da je malo ocepilo😂.a StA ces ovdje smo svi u istim problemima pa nam je lakse kad cujemo da nismo same.  Samo da svima sve Bude uredu.

27. Ožujak 2020. 12:39

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

Cure test mi je pozitivan, cekam betu u ponediljek, al muci me zatvor, ne mogu na wc stalno se pitam jel to opasno za bebu, sta vi mislite…

Super cestitam zelim ti da se i Beta pravilno dupla i da sve Bude uredu. I ja sam imala problema sa zatvorom. Nesmijes se napinjat. Jedi suhe sljive ili kompot od visanja meni je to pomoglo. I pij sto vise tecnosti.

Hvala ti, danas sam svasta pokusala. Pa sam procitala da nije dobro ni zadrzavati to u sebi, inace nikakvih simptoma nemam osim sto sam stalno gladna! Kako je kod tebe imas li kakve simptome?

Ako te zatvor puno nemuci onda nije strasno. Polako treba se to sve probavit da pode djelovat. Ja sam imala isto zatvor i malo mi je muka Ali posto sam jos na cekanju sebe sam uvjerila da sam to umislila. Drzim fige da sve Bude uredu na u.z. I da se bebica dobro razvija.

Hvala i ja tebi zelim da nisi nista umislili nego da to je sve tako i da te doceka velikaaaa beta…

Nadam se,nakon jucerasnjeg prozirnog iscjedak s malo krvi Bas sam nervozna. Neboli me stomak pa se tako tjesim. Nadam se da si se uspjela rijesiti zatvora.

To mi kod tebe zvuci skroz dobro, proziran iscjedak s malo krvi… a jesam malo, al ne dovoljno 🤣🤣 uzas kakva tema, ali sta cu kad je tako

Mislis da je to sve uredu s tim mojim iscjedkom da ce sve Bit uredu. A glavno da je malo ocepilo😂.a StA ces ovdje smo svi u istim problemima pa nam je lakse kad cujemo da nismo same. Samo da svima sve Bude uredu.

Mislim da ce to sve biti u redu, citajuci po raznim forumima mnoge cure koje su imale te lagane krvave isjetke bile su trudne. Drzim fige 😊

• NATALIE0407
    27. Ožujak 2020. 13:54

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

Mislis da je to sve uredu s tim mojim iscjedkom da ce sve Bit uredu. A glavno da je malo ocepilo😂.a StA ces ovdje smo svi u istim problemima pa nam je lakse kad cujemo da nismo same. Samo da svima sve Bude uredu.

Mislim da ce to sve biti u redu, citajuci po raznim forumima mnoge cure koje su imale te lagane krvave isjetke bile su trudne. Drzim fige 😊

Hvala draga sad sam malo mirnija. Slicnu situaciju sam imala i u prvom pokusaju i Bogu hvala sve je bilo uredu.  Jesi ti rijesila svoj problem.  I ja tebi drzim fige da sve Bude u redu.  🤗

• Leptirica 90🦋
    27. Ožujak 2020. 14:39

Ćao cure može pitanje bila sam na prvom transferu  prije mj dana i nisam trudna ali sad mi kasni da li je to od stresa ili od hormonskih inekcija.a treba la bi u zg.u 4 mj na dogovor drugog pokušaja.al neznam zašto mi kasni

Azospermia

MimiDrimi
    27. Ožujak 2020. 19:11

Kasni ti zbog hormona koje si primila u stimulativnom postupku. Ja sam imala ciklus dug 49 dana. Sada se unormalilo. 😀
    Nista ne brini, to ti je sve okej. 
    Posalji poruku ili kako vec komuniciras sa svojim doktorom u Petrovoj. Mislim da ti travanj nece biti dobitni mjesec. Tako su bar meni rekli. Tj. rekli su mi da se vidimo kroz par mjeseci. Jos se i taj potres dogodio. Glavu gore, bit ce to sve okej. 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

MimiDrimi
    27. Ožujak 2020. 19:12

Marina, moja kolegica je isla na trasfer zamrznutih i to 4 mj nakon prvog neuspjelog pokusaja i eno je trudna 8 tjedana. Samo pozitivno. Biti ce to sve super 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

27. Ožujak 2020. 21:00

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

NATALIE0407

Nada88

Hvala draga sad sam malo mirnija. Slicnu situaciju sam imala i u prvom pokusaju i Bogu hvala sve je bilo uredu. Jesi ti rijesila svoj problem. I ja tebi drzim fige da sve Bude u redu. 🤗

Rijesila sam djelomicno 🤣🤣 valjda ce se normalizirati. 

• nina_92
    27. Ožujak 2020. 22:43

Dobro vecer zene. Prvi puta pisem. Super kako jedna drugoj dajete podrsku. 19.3.2020 sam imala prvi puta ivf. 2 embrija su vracena. Tog dana nisam imala nikakve siptome. Ali od  proslog petka krecu jaki grcevi kao da ce svakog trena doci menstruacija. Evo danas je prvi dan da nema grceva. Skroz sam zbunjena i u strahu. Nadam se da cu uspijet. Lijep pozdrav svima. 🙏

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 00:01

nina_92

Dobro vecer zene. Prvi puta pisem. Super kako jedna drugoj dajete podrsku. 19.3.2020 sam imala prvi puta ivf. 2 embrija su vracena. Tog dana nisam imala nikakve siptome. Ali od proslog petka krecu jaki grcevi kao da ce svakog trena doci menstruacija. Evo danas je prvi dan da nema grceva. Skroz sam zbunjena i u strahu. Nadam se da cu uspijet. Lijep pozdrav svima. 🙏

Dobro dosla u Klub. I ja sam imala grceve i Test je pozitivna. Nadam se da ce biti tako i kod tebe.  Sve najbolje zu zelim.

• NATALIE0407
    28. Ožujak 2020. 00:02

Drage moje StA vi od medikamenata koristite u postupku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.