Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    24. Ožujak 2020. 18:37

Marina, ja sam ti prošla neslavno. Dobila M 10.3., krenula u postupak, stimulacije, sve super. Dosla do 4kom folikula i na 9dc mi prekinuli postupak zbog corone 😫 Rekli su mi da ne znaju kako ce raditi i ako se folikuli nabubaju do velicine koje trebaju biti, a bolnica se zatvori-tko ce mi to aspirirati. I eto. Meni u sri prekinuli postupak, a u nedjelju se dogodio potres. Naime, taman bi u ned i bila nekako na rasporedu za aspiraciju. Rekli su mi da to bas i nije dobro za zdravlje zene-imati veci broj folikula velikih dimenzija, a ne izvadit ih. Evo cekam M i bolje dane bez korone! 
    Tebi drzim figeee onda na transferu u svibnju. Nadam se da ce ovo sve proći 😊 Javljaj stanje. 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• NATALIE0407
    24. Ožujak 2020. 19:18

JECIKA

NATALIE0407

JECIKA

Tebi ce test, ukoliko si trudna, sigurno pokazati :) alo eto da budes 100% sacekaj jos dan - dva.. Ja nosim trodnevne mrvice danas mi je 5dnt. Nemam simptome. Ti??

Uradila sam test jedva hvala Bogu pokazao se svjetli plusic. Sad jos da izdrzim da se i zvanicno potvrdi da je sve uredu. Ja sam danas 8 dan od transfera ako se prvi dan neracuna. U citavoj ovoj ludnici uspjela sam dobit Termin kod ginekologa iduci tjedan Ali betu nemogu vadit. Zelim ti sve najbolje i da tebe obraduje plusic na testu. Neke posebne simptome nisam ni imala malo vise bolove u grudima i stomak napuhan.

Neka ti je srecno :)! Da ti beta bude veeelika :) nadam se da cu i ja biti tvoje srece draga..

Hvala ti, ali neznam ni sama kad Cu betu moc vadit jer nemogu u bolnicu.  Pa su mi rekli samo da uradim Test. U ponedjeljak moram zvat bolnicu da Mi kazu StA i kako dalje. A uspjela sam napravit termin kod svog ginekolog pa vidjet cemo sta ce biti. Samo strpljena i Bit ce to sve uredu.  Zelim ti jedan veliki plusic i cekam s nestrpljenjem vijesti. 

• Marina21
    25. Ožujak 2020. 01:42

MimiDrimi

Marina, ja sam ti prošla neslavno. Dobila M 10.3., krenula u postupak, stimulacije, sve super. Dosla do 4kom folikula i na 9dc mi prekinuli postupak zbog corone 😫 Rekli su mi da ne znaju kako ce raditi i ako se folikuli nabubaju do velicine koje trebaju biti, a bolnica se zatvori-tko ce mi to aspirirati. I eto. Meni u sri prekinuli postupak, a u nedjelju se dogodio potres. Naime, taman bi u ned i bila nekako na rasporedu za aspiraciju. Rekli su mi da to bas i nije dobro za zdravlje zene-imati veci broj folikula velikih dimenzija, a ne izvadit ih. Evo cekam M i bolje dane bez korone!
    Tebi drzim figeee onda na transferu u svibnju. Nadam se da ce ovo sve proći 😊 Javljaj stanje.

Ajmeee MimiDrimi baš mi je žaaaaaooooo 😥 znači ne znaš ni kada bi opet mogla sad? Ne nerviraj se! Samompozitvno iako znam koliko to može bit teško!
    Čuvaj se i želim ti da šta prijenkrene ponovo! Ko zna šta će bit s mojim pingvinima i oće li bit išta u svibnju 🤯 sl šta je tu je.. Sretno svima ❤️✨

• NATALIE0407
    25. Ožujak 2020. 16:01

Evo mene da opet malo gnjavim.  Danas sam imala blagi krvavi iscjedak.  Je li itko imao takvo iskustvo? 

• Leptirica 90🦋
    25. Ožujak 2020. 19:36

Ja sam to imala prije vađenje bete smeđi iscjedak i krvarni i onda za par dana prokrvarila ali beta mi je bila jako mala a sad bi tebala u 4 mj.kod mog ginekologa u petrovu za dorovor drugog postupka al nažalost mislim da ništa od toga ko zna do kad

Azospermia

• NATALIE0407
    25. Ožujak 2020. 20:26

analukačević

Ja sam to imala prije vađenje bete smeđi iscjedak i krvarni i onda za par dana prokrvarila ali beta mi je bila jako mala a sad bi tebala u 4 mj.kod mog ginekologa u petrovu za dorovor drugog postupka al nažalost mislim da ništa od toga ko zna do kad

Ovo je vise kao normalni iscjedak prozirne boje i kao neka crvena tanka linija u tome.  To sam vidjela kad sam Isla na wc na toalet papiru ne na vesu.  Ja sam imala tako nesto u prvom pokusaju Ali sve je bilo uredu i pokusaj je bio uspjesan.  Jesi ti imala bolove ili nesto tako? 

• Leptirica 90🦋
    25. Ožujak 2020. 21:13

Da koda ću  dobiti ali u manjim osječajima ne kao obično a kod mene nije bilo na vešu već kasnije za neki par dana

Azospermia

26. Ožujak 2020. 10:13

Cure test mi je pozitivan, cekam betu u ponediljek, al muci me zatvor, ne mogu na wc stalno se pitam jel to opasno za bebu, sta vi mislite... 

• NATALIE0407
    26. Ožujak 2020. 11:54

Nada88

Cure test mi je pozitivan, cekam betu u ponediljek, al muci me zatvor, ne mogu na wc stalno se pitam jel to opasno za bebu, sta vi mislite…

Super cestitam zelim ti da se i Beta pravilno dupla i da sve Bude uredu.  I ja sam imala problema sa zatvorom.  Nesmijes se napinjat.  Jedi suhe sljive ili kompot od visanja meni je to pomoglo. I pij sto vise tecnosti. 

• *Women_name*
    26. Ožujak 2020. 12:29

Cure moje testic mi je pozitivan. Beta je 12dpt bila oko 100, a zbog ovog svega nemogu je ic vadit ponovo 😔 Doktor je rekao da mirujem doma, da beta je malecka ali je bio optimističan? 😲 Kaže da se vidimo 8.4 na ultrazvuku ako bude sve ok. Pa smo u neizvjesnosti 😔. Tu i tamo imam nekakve grčeve u maternici pa se uplasim. 

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.