Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce_89
    21. Veljača 2020. 06:54

Danijela93

Cure daj Mi recite kada se smije imati spolni odnos nakon biokemijske.

Mislim iskrena da budem meni Dr. Nije uopce rekao da je to bila biokemijska samo je rekao da Sam bila trudna I da je to to da cu dobiti menstruaciju nakon prestanka uzimanja tableta.

I ja Sam ju dobila I jucer navecer kada Sam bila na wcu osjetila Sam da je iz mene ispalo nesto oprostite na izrazu. 🙈
    Ja sam to pogledala uslikala I poslala njima u Kliniku I rekli su Mi da je to endometrij koji se stvorio jer Sam bila trudna I sada se to cisti I da je to normalno.

Odma nakon prestanak menstruacije.. Meni je trajalo duze, nekih 10 dana i doktor je rekao da se sasvim  normalno to da mora sve da se procisti da ipak je bilo trudnoca. Jel ti rekli sta nadalje?  

Danijela93
    21. Veljača 2020. 08:46

Milce_89

Danijela93

Mislim iskrena da budem meni Dr. Nije uopce rekao da je to bila biokemijska samo je rekao da Sam bila trudna I da je to to da cu dobiti menstruaciju nakon prestanka uzimanja tableta.

I ja Sam ju dobila I jucer navecer kada Sam bila na wcu osjetila Sam da je iz mene ispalo nesto oprostite na izrazu. 🙈
    Ja sam to pogledala uslikala I poslala njima u Kliniku I rekli su Mi da je to endometrij koji se stvorio jer Sam bila trudna I sada se to cisti I da je to normalno.

Odma nakon prestanak menstruacije.. Meni je trajalo duze, nekih 10 dana i doktor je rekao da se sasvim normalno to da mora sve da se procisti da ipak je bilo trudnoca. Jel ti rekli sta nadalje?

Nije Mi nista rekla?
    Kako mislis sta na dalje? 😊

kikovica
    21. Veljača 2020. 10:00

Stigla beta: 371,2 🤩😅🥰

• Milce_89
    21. Veljača 2020. 10:19

kikovica

Cestitaaamm 🍀🍀🍀

• Milce_89
    21. Veljača 2020. 10:21

Danijela93

Milce_89

Danijela93

Odma nakon prestanak menstruacije.. Meni je trajalo duze, nekih 10 dana i doktor je rekao da se sasvim normalno to da mora sve da se procisti da ipak je bilo trudnoca. Jel ti rekli sta nadalje?

Nije Mi nista rekla?
    Kako mislis sta na dalje? 😊

Mislim za kad kreces opet? Meni su rekli da postoji mogucnost isti ovaj mjesec da vratimo zamrznuti 

• Rita30
    21. Veljača 2020. 13:10

Cure meni beta 0,100. Znači ništa. 

• ZaZa
    21. Veljača 2020. 13:17

kikovica

Ajme ❤ jesi imala kakve simptome? Iako misĺim da to vjerojatno treba sve pripisati Utrogestanu. 

• Milce_89
    21. Veljača 2020. 13:18

Rita30

Zao mi je.. Glavu gore i hrabro u drugi pokusaj 🍀

• ZaZa
    21. Veljača 2020. 13:32

Rita30

:( Idemo dalje! Smiri se malo, isplači se i opet u nove pobjede. :* 

• Rita30
    21. Veljača 2020. 13:36

Milce_89

Rita30

Zao mi je.. Glavu gore i hrabro u drugi pokusaj 🍀

😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.