Ako sutra ne dodje menstruacija idem uradit betu ... ima li sanse da se neko cudo desi 😥😥😥
Pozdrav djevojke, srećan Božić! Upravo sam uradila test (nisam imala mira, iako sam rekla da ga neću raditi) Nije bio jutarnji urin i pojavila se druga crta ali bledja. U subotu radim betu, pa pojest cu se živa do subote 🙃
Cure moje Sretan vam i blagoslovljen Bozic,mislim i ja na vas,vjerujem u to da cemo uzapjeti😇❣️
Drzim fige koje cekaju bete❤️Ja sad cekam menstruaciju,ali ovaj ciklus cu preskočiti .malo da odmorim,pa onda sljedeci u nove pobjede.malo sam se raztuzila,jer sve uredu bilo,a jednostavno nece da se zaljepi 😔
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav djevojke, srećan Božić! Upravo sam uradila test (nisam imala mira, iako sam rekla da ga neću raditi) Nije bio jutarnji urin i pojavila se druga crta ali bledja. U subotu radim betu, pa pojest cu se živa do subote 🙃
Ženooooooooooooooo!!!!!!!🤗❤🤗❤
Ženooooooooooooooo!!!!!!!🤗❤🤗❤
Uhh sad ne mogu sebi doci 😀 Nadam se da je to to 🙏 Jesi ti opet radila betu? Javljaj sve 😍🤗🤗🌺🌺
Bravooo!!
Subota samo sto nije i mozes je bar opustenija docekati 😍😍😍😍😍
Zelim vam srecan Bozic, da ga slavite u zdravlju i ljubavi. I da do sledeceg Bozica docekamo dugo ocekivane paketice 🥰🥰🥰
17 dnt moja beta je 2392!!!! Doktorica je ocitala nalaz i rekla da je ok! Dal je normalno da se sa 178 za 48h toliko porasla!
17 dnt moja beta je 2392!!!! Doktorica je ocitala nalaz i rekla da je ok! Dal je normalno da se sa 178 za 48h toliko porasla!
Suuupeer! Ko zna, mozda su se oba embriona primila. Nisam ti bas od neke pomoci ali mozda se drugi kasnije implantirao 😀
Suuupeer! Ko zna, mozda su se oba embriona primila. Nisam ti bas od neke pomoci ali mozda se drugi kasnije implantirao 😀
Stavila sam samo jednu blastocistu.
Sortiraj odgovore
Najstariji