![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Beta danas 0,7
Nista ni od ovoga postupka.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Beta danas 0,7
Zao mi je Vita26. Ali jedan mora biti dobitni 🌺🌺🌺
Meni je danas 5 dan simptomi nikakvi ništa 😢
Vita a žao mi je 😞 😞 😞 😞 bem ti život 😢😢😢
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta a kada trebaju krenuti simptomi neki??
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Beta danas 0,7
Vita jako mi je zao...mislim na tebe 💞
Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne ... molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku
Beta danas 0,7
:(
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne … molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku
Jesil radila betu? Meni je u prvom postupku beta bila 22, pa onda 24 ta bi na kraju bila 17 i ustanovili su da je biokemijska trudnoca bila u pitanju, i rekli mi da prekinem sa terapijom. Menstruaciju duze vrijeme nisam dobila ne znam tacno koliko al vise od 10 dana, onda kad sam dobila jedno 15 dana mi je ostajalo smedje na vesu.
Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne … molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku
Jesil radila betu? Meni je u prvom postupku beta bila 22, pa onda 24 ta bi na kraju bila 17 i ustanovili su da je biokemijska trudnoca bila u pitanju, i rekli mi da prekinem sa terapijom. Menstruaciju duze vrijeme nisam dobila ne znam tacno koliko al vise od 10 dana, onda kad sam dobila jedno 15 dana mi je ostajalo smedje na vesu.
Nisam,zato sto sam radila test sve do 15 dan od et... znam da zvuči glupoo..
Ja se nadam da ces iduci put samo betu radit i iznenadit se sa velikom betom 💝💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji