Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    24. Prosinac 2019. 14:56

Beta danas 0,7
    Nista ni od ovoga postupka.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Milica1987
    24. Prosinac 2019. 15:45

Vita26

Beta danas 0,7

Zao mi je Vita26. Ali jedan mora biti dobitni 🌺🌺🌺

Marta...
    24. Prosinac 2019. 16:09

Meni je danas 5 dan simptomi nikakvi ništa 😢
    Vita a žao mi je 😞 😞 😞 😞 bem ti život  😢😢😢

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    24. Prosinac 2019. 16:22

Marta a kada trebaju krenuti simptomi neki??

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

24. Prosinac 2019. 16:22

Vita26

Beta danas 0,7

Vita jako mi je zao...mislim na tebe 💞

• zelja89
    24. Prosinac 2019. 16:23

Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne ... molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku

Hannica0 👧
    24. Prosinac 2019. 16:23

Vita26

Beta danas 0,7

:(  

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

24. Prosinac 2019. 17:39

zelja89

Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne … molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku

Jesil radila betu? Meni je u prvom postupku beta bila 22, pa onda 24 ta bi na kraju bila 17 i ustanovili su da je biokemijska trudnoca bila u pitanju, i rekli mi da prekinem sa terapijom. Menstruaciju duze vrijeme nisam dobila ne znam tacno koliko al vise od 10 dana, onda kad sam dobila jedno 15 dana mi je ostajalo smedje na vesu.

• zelja89
    24. Prosinac 2019. 19:12

hope444

zelja89

Trudna nisam-tako testovi svi kazu .. zasto onda menstruacija ne dolazi? Grudi i dalje bole a stomak ne … molim vas je li neko bio u ovoj situaciji, sta mi je radit ? Sinoc sam prestala sa utrogestanima na svoju ruku

Jesil radila betu? Meni je u prvom postupku beta bila 22, pa onda 24 ta bi na kraju bila 17 i ustanovili su da je biokemijska trudnoca bila u pitanju, i rekli mi da prekinem sa terapijom. Menstruaciju duze vrijeme nisam dobila ne znam tacno koliko al vise od 10 dana, onda kad sam dobila jedno 15 dana mi je ostajalo smedje na vesu.

Nisam,zato sto sam radila test sve do 15 dan od et... znam da zvuči glupoo..

24. Prosinac 2019. 21:02

Ja se nadam da ces iduci put samo betu radit i iznenadit se sa velikom betom 💝💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.