![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Pomagajteeeee
Danas 14 dankd transfera,stomak razvali kaliko boli,grudi isto tako najednom pocele boliti i uvecale a tek sto au booollnnneeee.. radim opet test poslijepodne- cisti minus... utrogestana više nemam kontam i ne uzimat jer ovo nije uspjelo ,nego da pustim tijelo sa tim hormonima i da dodje menstruacija .... sta vi mislite
Drage moje beta mi je 186,85!
Jaoooo cestitaaammmm,drago mi je zbog tebeeee🌺🌺🌺
Bas tako, pusti da se hormoni slegnu sami od sebe, i da ti dodje ciklus.
Hvala Vam drage moje....ako se sjecate mojih simptoma tj ne simptoma od ranije, grudi ni B od boli, nit su nadosle, nit su se uvecale, povremeni menstrualni blagi bolovi, i to je to, nista vise...jedino zadnja 3 dana kafu ne mogu pit, jednostavno mi se neda da je napravim sebi, ujutro kad ustanem, mislim o kafi kontam necu caj cu si ipak napravit. U srijedu idem ponovo radit betu da vidim dal se pravilno duplira.
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Aman gde si do sada, pa ja te cekam ceo dan \😍/
Kakve vesti pa srce ce mi iskociti zeno!
Divnoooo! Srecnooo!
Joj grlim te jako!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Divnoooo! Srecnooo!
Joj grlim te jako!
Hvaaalaaaa🤗🤗🤗😘😘😘😘 Cudno se osjecam, cijeli dan se zahvaljujem bogu na ovom cudu...jos srijedu da se fino duplira i da odahnem dusom malo 🤣
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Divnoooo! Srecnooo!
Joj grlim te jako!
Hvaaalaaaa🤗🤗🤗😘😘😘😘 Cudno se osjecam, cijeli dan se zahvaljujem bogu na ovom cudu…jos srijedu da se fino duplira i da odahnem dusom malo 🤣
Odahni, daj sebi taj gust, jer mi uvek. Imamo sledeci korak oko kog brinemo. Ovo je vas dan, i uziiivajte 🥰🥰🥰😍🥰😍🥰😍❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji