Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    23. Prosinac 2019. 17:04

hope444

Izvadila betu, cekam rezultat, stomak me vise ne boli, sestra mi sa klinike kaze da simptome nikako ne treba gledat niti obracat paznju na njih, jer je ovo dosta sve jako rano, i ako je trudnoca rana je trudnoca da se bas osjete neki simptomi.

Draga mialim na tebe ceo dan ❤️

23. Prosinac 2019. 18:10

Drage moje beta mi je 186,85!

• zelja89
    23. Prosinac 2019. 18:15

Pomagajteeeee
    Danas 14 dankd transfera,stomak razvali kaliko boli,grudi isto tako najednom pocele boliti i uvecale a tek sto au booollnnneeee..  radim opet test poslijepodne- cisti minus... utrogestana više nemam kontam i ne uzimat jer ovo nije uspjelo ,nego da pustim tijelo sa tim hormonima i da dodje menstruacija .... sta vi mislite

• zelja89
    23. Prosinac 2019. 18:16

hope444

Jaoooo cestitaaammmm,drago mi je zbog tebeeee🌺🌺🌺

vuky
    23. Prosinac 2019. 18:17

hope444 čestitam ❤️

23. Prosinac 2019. 18:17

Bas tako, pusti da se hormoni slegnu sami od sebe, i da ti dodje ciklus.

23. Prosinac 2019. 18:19

Hvala Vam drage moje....ako se sjecate mojih simptoma tj ne simptoma od ranije, grudi ni B od boli, nit su nadosle, nit su se uvecale, povremeni menstrualni blagi bolovi, i to je to, nista vise...jedino zadnja 3 dana kafu ne mogu pit, jednostavno mi se neda da je napravim sebi, ujutro kad ustanem, mislim o kafi kontam necu caj cu si ipak napravit. U srijedu idem ponovo radit betu da vidim dal se pravilno duplira.

• Mimi9
    23. Prosinac 2019. 18:35

hope444

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
    Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Aman gde si do sada, pa ja te cekam ceo dan \😍/
    Kakve vesti pa srce ce mi iskociti zeno! 
    Divnoooo! Srecnooo! 
    Joj grlim te jako! 

23. Prosinac 2019. 18:46

Mimi9

hope444

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
    Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Divnoooo! Srecnooo!
    Joj grlim te jako!

Hvaaalaaaa🤗🤗🤗😘😘😘😘 Cudno se osjecam, cijeli dan se zahvaljujem bogu na ovom cudu...jos srijedu da se fino duplira i da odahnem dusom malo 🤣

• Mimi9
    23. Prosinac 2019. 18:59

hope444

Mimi9

hope444

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
    Yeeeeeeeeeey 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Divnoooo! Srecnooo!
    Joj grlim te jako!

Hvaaalaaaa🤗🤗🤗😘😘😘😘 Cudno se osjecam, cijeli dan se zahvaljujem bogu na ovom cudu…jos srijedu da se fino duplira i da odahnem dusom malo 🤣

Odahni, daj sebi taj gust, jer mi uvek. Imamo sledeci korak oko kog brinemo. Ovo je vas dan, i uziiivajte 🥰🥰🥰😍🥰😍🥰😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI