Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    23. Prosinac 2019. 13:53

Milami

Vita 26
    Evo nalazi gotovi, beta 1,3 Kaže dr možda je nešto i bilo ali eto nije uspjelo. Pitala me jesam li možda prokrvarila ali nisam.
    Eto sad treba skupit snage i sve opet ispočetka.
    Joj nije mi ni do božića ni veselja ni glumatanja pred drugima

A jeben mu 😞 odtuvuj i onda dalje planovi i nada su jedino što me drže, 😞

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    23. Prosinac 2019. 13:56

Ja sam imala ET danas. Vracena dva zametka. Osmostanicni i devetstanicni. (Ne razumijem se bas u to, rekli su da je super) drzimo palceve i kako bude. Proslo je super. Nista nisam osjetila. :) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Mimi9
    23. Prosinac 2019. 14:21

Hannica0

Ja sam imala ET danas. Vracena dva zametka. Osmostanicni i devetstanicni. (Ne razumijem se bas u to, rekli su da je super) drzimo palceve i kako bude. Proslo je super. Nista nisam osjetila. :)

Bravo, samo hrabro i strpljivo dalje 💪💪💪
    Pokusaj da se ne opterecujes sa stvarima oko kojih sve sve mi ovde opterecujemo 😎
    Javljaj novosti 😍

• Milami
    23. Prosinac 2019. 14:28

Hvala žene moje. Za koji dan cu biti dobro i onda ajmo sve nanovo, u nove pobjede. 
    Držite se, budite hrabre i valjda cemo i mi jednom držat svoje bebice u rukama. 
    Grlim vas sve 💗💗💗💗

Marta...
    23. Prosinac 2019. 14:45

Hannica0

Hej ajde super 😊 držim fige, znači sve je dobro prošlo i maš joj jednu smrzlicu.Kako si zadovoljna koji dr te je vodio i koliko si platila cijeli podtupak jesi bila u punoj stimulaciji jedi lhekove kod njih dobila ili 

• Mimi9
    23. Prosinac 2019. 14:59

Milami

Hvala žene moje. Za koji dan cu biti dobro i onda ajmo sve nanovo, u nove pobjede.
    Držite se, budite hrabre i valjda cemo i mi jednom držat svoje bebice u rukama.
    Grlim vas sve 💗💗💗💗

Nego sta nego hocemo ❤️❤️❤️
    👭👭👭👭👭

Hannica0 👧
    23. Prosinac 2019. 15:12

Marta...

Hannica0

Hej ajde super 😊 držim fige, znači sve je dobro prošlo i maš joj jednu smrzlicu.Kako si zadovoljna koji dr te je vodio i koliko si platila cijeli podtupak jesi bila u punoj stimulaciji jedi lhekove kod njih dobila ili

Nema smrzlica na kraju.
    Isla sam u polikliniku IVF. Dr Maricic i embriolog dr Matic. Prekrasni ljudi. Sve je proslo bez mrvice boli. I punkcija i ET. 
    Primila sam 2dc elonvu. Zatim od 6dc menopur 75.  S obzirom na situaciju koja se zakomplicirala na kraju sam primila od 7dc do 14dc primala menopur 150. (Elonva 150, 17 ampula menopura, i 3 ampule orgalutrana) 15dc brevactid 10 000. Jedva je bilo na tom jednom jajniku 5 do 6 folikula max velicine 16.8 cini mi se.  Mislila sam d ace biti 0 oocita. 17dc aspiracija 5 oocita. Od toga 3 oplodene. I dvije vracene treci dan kao osmostanicni i devetstanicni. Dr prezadovoljni.  Ljekovi su me izasli oko 8500kn. Ivf postupak 8500.  

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    23. Prosinac 2019. 15:14

Btw imam jedan jajnik . I endometriozu. I amh 4. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    23. Prosinac 2019. 15:21

Hannica0

O pa super Bogu hvala ❤️uz tvoju dijagnozu stvarno je dobro  sad nek se mrvice prime i bude sve super i da idemo zajedno u rodilište 😀😀

Hannica0 👧
    23. Prosinac 2019. 15:22

Marta...

Hannica0

O pa super Bogu hvala ❤️uz tvoju dijagnozu stvarno je dobro sad nek se mrvice prime i bude sve super i da idemo zajedno u rodilište 😀😀

E baš tako. Iz tvojih usta u Božije uši🙏🙏😇🌟

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI