![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Ja sam imala ET danas. Vracena dva zametka. Osmostanicni i devetstanicni. (Ne razumijem se bas u to, rekli su da je super) drzimo palceve i kako bude. Proslo je super. Nista nisam osjetila. :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam imala ET danas. Vracena dva zametka. Osmostanicni i devetstanicni. (Ne razumijem se bas u to, rekli su da je super) drzimo palceve i kako bude. Proslo je super. Nista nisam osjetila. :)
Bravo, samo hrabro i strpljivo dalje 💪💪💪
Pokusaj da se ne opterecujes sa stvarima oko kojih sve sve mi ovde opterecujemo 😎
Javljaj novosti 😍
Hvala žene moje. Za koji dan cu biti dobro i onda ajmo sve nanovo, u nove pobjede.
Držite se, budite hrabre i valjda cemo i mi jednom držat svoje bebice u rukama.
Grlim vas sve 💗💗💗💗
Hej ajde super 😊 držim fige, znači sve je dobro prošlo i maš joj jednu smrzlicu.Kako si zadovoljna koji dr te je vodio i koliko si platila cijeli podtupak jesi bila u punoj stimulaciji jedi lhekove kod njih dobila ili
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala žene moje. Za koji dan cu biti dobro i onda ajmo sve nanovo, u nove pobjede.
Držite se, budite hrabre i valjda cemo i mi jednom držat svoje bebice u rukama.
Grlim vas sve 💗💗💗💗
Nego sta nego hocemo ❤️❤️❤️
👭👭👭👭👭
Hej ajde super 😊 držim fige, znači sve je dobro prošlo i maš joj jednu smrzlicu.Kako si zadovoljna koji dr te je vodio i koliko si platila cijeli podtupak jesi bila u punoj stimulaciji jedi lhekove kod njih dobila ili
Nema smrzlica na kraju.
Isla sam u polikliniku IVF. Dr Maricic i embriolog dr Matic. Prekrasni ljudi. Sve je proslo bez mrvice boli. I punkcija i ET.
Primila sam 2dc elonvu. Zatim od 6dc menopur 75. S obzirom na situaciju koja se zakomplicirala na kraju sam primila od 7dc do 14dc primala menopur 150. (Elonva 150, 17 ampula menopura, i 3 ampule orgalutrana) 15dc brevactid 10 000. Jedva je bilo na tom jednom jajniku 5 do 6 folikula max velicine 16.8 cini mi se. Mislila sam d ace biti 0 oocita. 17dc aspiracija 5 oocita. Od toga 3 oplodene. I dvije vracene treci dan kao osmostanicni i devetstanicni. Dr prezadovoljni. Ljekovi su me izasli oko 8500kn. Ivf postupak 8500.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Btw imam jedan jajnik . I endometriozu. I amh 4.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
O pa super Bogu hvala ❤️uz tvoju dijagnozu stvarno je dobro sad nek se mrvice prime i bude sve super i da idemo zajedno u rodilište 😀😀
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
O pa super Bogu hvala ❤️uz tvoju dijagnozu stvarno je dobro sad nek se mrvice prime i bude sve super i da idemo zajedno u rodilište 😀😀
E baš tako. Iz tvojih usta u Božije uši🙏🙏😇🌟
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Izvadila betu, cekam rezultat, stomak me vise ne boli, sestra mi sa klinike kaze da simptome nikako ne treba gledat niti obracat paznju na njih, jer je ovo dosta sve jako rano, i ako je trudnoca rana je trudnoca da se bas osjete neki simptomi.
Draga mialim na tebe ceo dan ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji