Vuky, i mene je to dosta plašilo. Jedno vrijeme sam pratila bazalnu i po tome ovulaciju pa sam tako nastavila i prosli postupak. od utrogestana mi je stalno bila povišena, oko 37, nikad ispod. A sad bi nekad znala izmjerit i nije bila niti 35. Kad se rukujem s ljudima na poslu svi komentiraju da kako sam tako ledena. A ipak jos nije zima, vani je 20°. Tek zadnja 2 dana mi je bliže 37 nego 36 pa sam se malo i smirila….sad do cega je….možda od višeg estrogena? Čitala sam da je on snižava
Ja pijem 3x2g estrofema, možda zato niža temperatura
Ja jos dva puta spavam i vadim betu. Od M ni traga. Grcevi lagani stalni u donjem dijelu stomaka su tu. ⏳
Bozma, Betu izvadi onda kad si trebala 😉 Držim ti fige da je čudo i istinito što si zelis i sama. ❤️ Naprosto ces na taj dan kad ti je mpo dr rekao da vadis biti sigurna 😉
Vuky, temperatura, kao sto i citas nista ne znaci 😁 navijamo za plusic. Kad ti vadis Betu?
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Vuky Bozma MimiDrimi držim fige za betu
Bozma obecala si da me slijediš, nema sad odustajanja 😘😘😘😘😘
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Hvala MimiDrimi, onda i ja jos dva puta spavam i vadim betu. Vec sam oplakala, gore ne može bit, može bit samo bolji nalaz.
MimiDrimi ja tek sljedeci pon ... jos 7x spavam... mozda u ned napravim test.... Si ti radila test? imas kakve simptome?
Hvala cure.
Vuky nisam radila test jer sam zec. Prvi mi je postupak, pa sam sama sebi rekla da cu onako kako su mi rekli. Bez testova. Danas sam ga skoro kupila, ali ako sam sada izdrzala, izdrzati cu jos dva spavanja. 😉😉 Pratim te kroz ovih 7 dana. Simptomi - bolna leđa, bol u donjem dijelu stomaka stalno, imala sam i taj ružičasti spotting 7dnt. Jedan dan, pa je nestao. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi i meni je isto prvi postupak... imam test od prije ali nisam sigurna hocu li ga iskoristiti... mozda u ned, tad bi trebala betu... isto me stalno nesto boli u trbuhu, pa jajnicima... ko kad trebam dobiti, ali malo drugačije... inače bi trebala dobiti ned/pon...
Sortiraj odgovore
Najstariji