![](/media/img/e0/f6/e35b71a2ce588b7effaa.jpeg)
Neka dalje sve ide školski!
Bozma ima li kod tebe kakvih novosti ?
Vita jesi dobila nalaz?
Moj test je i jutros pozitivan, nista tamnije, jednako kao i jucer. Radim svako jutro po dva, od razlicitih proizvodjaca i oba imaju laganu laganu crticu. Danas nisam stigla izac izvadit krv jer je guzva na poslu.nadam se da cu sutra stic. Ne da mi se privatno dva puta plaćat za negativan nalaz pa moram u bolnicu 😂
Meni ovo nikako nije jasno, kako test ima crtu, iako jako svijetlu, a beta negativna. Mislila sam da booster prije izlazi iz urina nego krvi....ali izgleda da nije tako
Vita bas mi je zao😢😢😢
Bozma ja sam imala dvije biokemijske i svaki put pozitivne testove🙄 nadam se da kod tebe to nece biti slucaj! Hoces sutra ujutro vaditi betu?
Vita žao mi je😢
bozma vadi betu sutra....
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
I kod mene nije tamnio test i danas placem ja vam opisati ne mogu koliko sam plakala,kaze mi biologinja vita,bebica samo nije nasla mjesto pokusala ali nesto je sprjecilo,prekrasne zametke imas Bice ,ali kad mi rekla da je plod razvio se i da samo falilo malo za to je biokemijska ja pred svima plakala kao beba..ovo mi vise boljelo nego Beta kad je bila 0.
Bozma
Drzi se🙏
Cure divne ste hvala na podrsku,ja idem opet ovaj ciklus necu odustati
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita, ne mogu vjerovat. Žao mi je, neka te utjesi bar to što imaš još smrzlica.
Ja sam se u subotu isplakala, betu ću izvadit, ali znam da ništa od toga, čisto da imam nalaz za javit u kliniku.
Mislim da se kod mene ne radi o biokemijskoj nego o ostacima boostera.
Vita samo hrabro naprijed! Stvarno je super znak sto se nesto ipak desavalo, treba te jos samo malo sreca pomazit🤞🍀
Meni je ovo bio zadnji postupak, ne možemo više financijski, da imam nešto za smrznuti bila bi druga prica, ali ovo sve prolazit za samo 1 transfer mi nema smisla. A i odlucila sam da se neću u 40-tima više zajebavat s tim. Zato me u subotu baš pogodilo prvi put da sam plakala.
Vita, tebi je test jutros isto pozitivan?
Bit ce to dobro, već za 15-tak dana ides ponovno.
Sortiraj odgovore
Najstariji