Da, ma necu vise istrazivati, ne mogu na nists utjecati ... samo se zbunjujem...
a nisam nikad temperaturu bas ni pratila da znam kako mi bude...
Ti odi sutra betu opet izvadi da budes na miru, je tebi sutra reglarno beta? Je mozda ti je samo kasnije bila implantacija... 🤞🏻
Vuky, meni su prošli put radili transfer trodnevng i rekli da mogu već i 12-ti dan, da se već tada vidi, a kako je sad petodnevni....a ja sam jučer probudila u teškom PMS-u, sve i svak mi je smetao, plačljiva i mislim se, ako nisam trudna bolje da saznam odmah. U poned. će bit puno posla, neću stić izać, utorak ako stignem i izvadim, nalaz tek u srijedu, a do tada da me drži ovaj PMS, a neću dobit dok sam na utrogestanu...pa ima da nekoga ubijem na poslu. Zato sam uranila i sinoć mi je bilo drago što jesam jer sam to rješila. Nakon nalaza izašla trčat po najvećem pljusuku, uru vremena i baš se dobro ispraznila.
Kako ces onda? Raditi testove? Mislila sam da test bude pozitivan kad je visa beta u krvi... i da ona prije pokaže nego test? mozda je stvarno greška...
za sad ću nastavit stavljat utrogestan, za svaki slučaj. Ujutro ponovit test, ako ne dobijem do utorka i ako je test i dalje pozitivan vadit ću je u utorak opet i ne nadat se ničemu, je da se čuda događaju, ali baš ovakva
Bozma mislim da si rano radila betu, bez obzira na petodnevne nikad ne znaš kad je implatacija bila, ja ne bih nikada prestala s terapijom do točno onog datuma kad mi je doktor rekao. Ovaj put sam stvarno bila strpljiva iako nisam imala uopće povišenu temperaturu ni skoro nikakve simptome i eto isplatilo se čekat. Želim ti da bude malo čudo 🤗🤰
Bozma ja sam imala biokemijsku i testovi bili pozitivni😔 u svakom slucaju nemoj prekidat terapiju i izvadi ponovno betu!
Vuky meni temperatura iznad 36.5 nije rasla.
Meni je jako niska bas temp, pa me sada malo i strah... ne znam dal da saljem upit doktoru sutra?
Meni je jako niska bas temp, pa me sada malo i strah… ne znam dal da saljem upit doktoru sutra?
Nije to mjerilo, ja sam trudna a od transfera do sada mi je 36.5
Čak sad nisam zbog trudnoce se uplasila, nego 35,5 je bas nisko i za mene temp... pa zato... no necu vise ni mjeriti....
Vuky, i mene je to dosta plašilo. Jedno vrijeme sam pratila bazalnu i po tome ovulaciju pa sam tako nastavila i prosli postupak. od utrogestana mi je stalno bila povišena, oko 37, nikad ispod. A sad bi nekad znala izmjerit i nije bila niti 35. Kad se rukujem s ljudima na poslu svi komentiraju da kako sam tako ledena. A ipak jos nije zima, vani je 20°. Tek zadnja 2 dana mi je bliže 37 nego 36 pa sam se malo i smirila....sad do cega je....možda od višeg estrogena? Čitala sam da je on snižava
Sortiraj odgovore
Najstariji