![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Majic
Ja sam ti zadnji transfer posle punkcije pod Utricima prokrvarila kako je krenulo 4dan nije mi ni stalo stalno jace i jace islo,znam cure koje dobiju odmah sutra dan kad prestane koristiti njih,neznam mozda neka cura ovde imala takav slucaj
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja sam dobro. Umorna jako i svaki čas kao da ću dobiti. Tako mi je stanje dolje. Al M nema.
Mene to isto zanima kao i Majci. Dakle kada M dolazi nakon stimuliranog postupka i transfera?? Točno 28 dc? Ili je pravilo da kasni? Vjerujem da je individualno kod svake zene. No, meni su recimo ciklusi 24-25 dana. Danas prođe 28 dc. Vjerujem da je taj progesteron produzio moju drugu fazu ciklusa, no eto ako netko ima vlastito iskustvo neka podjeli. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, ja isto imam tako kratke cikluse i prosli put vadila betu na mislim 29.dan ciklusa i bila negativna, nisam stavila popodnevnu turu utrogestana i vec isti dan, navecer je nesto lagano pocelo curkat. Danas nisam stavila popodnevni utrogestan i evo jos nista, nisam dobila.
meni nije kasnila nakon tog postupka dobila sam tocno 28dc Hahahha doktor mi i na transferu to rekao ,valjda za 7dana neces dobiti ja dobila 😂😂😂😂
A PMS bolovi su i prvi znakove trudnoce,ako se implantacija desi posteljica se razvije zna biti kao
Menstrualni grčevi ,ja sam morala u ove trudnoce magnezi piti ,ako bude Beta pozitivna Moracu vjerovatno i u ovoj .
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ma ok su simptomi😀 u ponedjeljak ponavljam betu pa se javljam u bolnicu vjerojatno za pregled.
Meni je menga po 10 dana kasnila s prekidom terapije...
Uff, ovo je baš igra živaca, pogotovo ova zadnja 2-3 dana... 😉 Bilo bi super, kasni menga-trudni ste! Kao u američkim filmovima. Hehe
Izdrzati ćemo i to... i vidit dali M nema zbog terapije progesterona ili zbog trudnoće. Trećeg nema ⏳
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Da meni je isto ko Bozma i mimidrimi kratak ciklus, varira od 22 do 25 dana(par puta ove godine mi je dosao nakon samo 18, 19 dana i to je valjda znak te predmenopauze). Danas mi je 34.dan ciklusa, znaci kasni sad dobrih 10 dana. U svakom slucaju cure zelim vam svu srecu! Nadam se da se uskoro opet ovdje pridruzujem cekajuci betu. Pusa i drzte mi se
meni jutros test i dalje lagano pozitivan, grčeve kao da ću svaki tren dobit imam cijelu noć, a još nisam dobila, sise još rasturaju. Onda se mislim, možda su mi poslali tuđi nalaz, ili im nedostaje jedan broj, greške se događaju, bilo nas je puno, njjih samo dvije, žurile žene kući djeci, subota je i njima i na kraju sam stavila utrogestan. Pa vi recite da nisam optimistična . Ali stvarno mi je prečudno da mi testovi (ječer napravila 2 različita) reagiraju na betu koja je samo 6 i da su danas crte, tj. crta na jednom od ta dva tamnija nrgo jučer, na drugom ista.
Bozma znam da si ti u vise postupaka prosla i vise o tome znas,ali ja mislim da nebi trebala stati na svoju ruku sa terapijom a toliko si ranije uradika betu! meni je rekla sestra da 13dt najranije mogu, do tad da mogu dobiti lazni rezultat... sad, ne ne znam... ja zelim da ti je zabuna i dabude okap da cu dobiti i
mene bole jajnici... i cice su osjetljivije... ali mene muči moja temp ( bzvz sam izmjerila pred 2 dana navecer je moji svi bolesni) bila je 36,3... sad, ja ju inace ne mjerim ( inace znam da imam nizu temp) i ni u bolesri meni ne ide preko 38... ali tu sam gledala da sve imaju povišenu temp u trudnoci...
Sjećeš se da je i mene to mučilo, a inače mi je uvijek drugi dio ciklusa preko 36,7 i padne dan prije nego ću dobit. I jutros sa svim tim grčevima u krevetu izmjerim, a ono 37
Sortiraj odgovore
Najstariji