Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2019. 20:42

A to sa pozitivnim mislima kod mene baš ne pali. Što sam pozitivnija to poslije ispadnem jadnija i sebi samoj a i drugima pa kad me gledaju sa onim sazaljenjem i tek onda mi je tesko. Naravno da se u sebi nadam, oko sebe vidim samo trudnice i žene s bebama i mislim se da to nešto znači i da je baš ovaj put dobitni i zamisljam se kako zovem svoje i njegove i svašta nešto

MimiDrimi
    15. Studeni 2019. 20:52

Ja sam vec gledala kad je termin poroda! 🤣🤣🤣🤣
    Samo pozitiva, bit će šta mora 💪🙏

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    16. Studeni 2019. 00:33

Bozma

A to sa pozitivnim mislima kod mene baš ne pali. Što sam pozitivnija to poslije ispadnem jadnija i sebi samoj a i drugima pa kad me gledaju sa onim sazaljenjem i tek onda mi je tesko. Naravno da se u sebi nadam, oko sebe vidim samo trudnice i žene s bebama i mislim se da to nešto znači i da je baš ovaj put dobitni i zamisljam se kako zovem svoje i njegove i svašta nešto

Ne sekiraj se, sve je to normalno. I sama sam tako radila.... Najgore je kad saznam da nije uspjelo i onda me poznanica pomazi po trbuhu i kaze ooo trudna si 😭.... A ja napirena od hormona... I tak
    Sve to prodjemo... Glavu gore, pozitivne misli, smijeh... 
    Nisam se nasmijala kao sad poslije ovog transfera dugo, stomak me bolio od smijanja.... 
    Sama sam i rekla kako bude bude
    Ali mogu ja pametovat kad već imam malog anđela koji evo spava pored mene.... 

Vuky od boostera nikakvih simptoma osim bola na mjestu uboda, nikakvih simptoma trudnoce nemam ni sada, samo osjećaj kao da cu svaki cas procurit i kad got se brisem gledam u papir 2min.... Jel ima sta il nema, a beta je pozitivna
    Tko nije ovo prosao nema pojma kako je sve ovo

Neka vas tjesi da je porod naspram punkcije na zivo maciji kasalj ❤️😋😘

Drzim fige i molim se za pozitivne bete

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

16. Studeni 2019. 07:15

Jutros na testu iz Mullera slaba crta, koja je vjerojatno samo ostatak boostera. Sutra ću ga ponovit. E sad se mislim, ići odmah na betu ili čekat slj.tjedan. 9dnt petodnevnog je to vec mogla bit i malo jača crta

16. Studeni 2019. 07:54

Mala1, dobro si rekla za boostere, od njih jedino bol na mjestu uboda....koliko sam ih primila u stomak i nista ne boli, ali zato ove u guzu osjetim svaki put kad se skidam i oblacim, ili ležim na ledjima.
    A šta se tiče punkcije na živo, jednom sam se junačila čisto da vidim mogu li ja to i bez lokalne i bez onih inekcija u guzu. I da, mogu ja to, ali isto neću više 😁

Mala 1
    16. Studeni 2019. 08:12

Bozma

Jutros na testu iz Mullera slaba crta, koja je vjerojatno samo ostatak boostera. Sutra ću ga ponovit. E sad se mislim, ići odmah na betu ili čekat slj.tjedan. 9dnt petodnevnog je to vec mogla bit i malo jača crta

I meni je 9dnt bila jedva vidljiva crtica, isto sam mislila da je od boostera... 
    I opet - glavu gore, samo je beta stvarni pokazatelj trudnoce
    Sutra ponovi test 😘😘😘

5ICSI - sin

16. Studeni 2019. 08:30

Mala1, ja se sad i usporedjujem s tobom....mislim se da čak i odem napravit betu pa ću po broju znat. Ako bude triznamenkasta moglo bi biti nešto.ako je dvoznamenkasta vjerojatno je samo ostatak boostera

MimiDrimi
    16. Studeni 2019. 08:49

Ma nemoj! Čekaj sljedeći tjedan. Biti ces sigurnija 😉 Ovako ti je bas igra zivaca. Bolje piski sto ti je Mala rekla, a odi na Betu kada trebas 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    16. Studeni 2019. 09:17

Bozma kad se vec uspoređuješ lijepo molim da me slijediš i sa troznamekastom betom ❤️

Ja putujem na pregled, a kisa pada nenormalno...... 

Javim se

5ICSI - sin

vuky
    16. Studeni 2019. 09:32

Mala1 hvala ti... nema nam do čekanja... strpljen- spašen... 😁
    Bozma zelim ti da ti bude visoka beta... ako ceš biti mirnija, odi napravi... ili se stripe do pon... no odluci onako kako ces ti biti najmirnija ☺️ 
    sretno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.