![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
MimiDrimi, ima kod tebe kakvih simptoma? Iako ,nakon onog malog spotinga kod tebe, ja sam sigurna da ce tu bit nesto
Danas me bas boljelo na poslu, onako bol kao pred mengu. Što ti kažeš, probada. Tako mi je par dana. Kada dobijam, onda me tako zaboli, ali procurim nakon sat-dva, pa i prije. Sada nista. Da, ono je bilo roza krv dva-tri brisanja i poslije ne. Kupila si testove, super! Ma ja sam zec za to. Kad kreces piškit?
Moja uputnica je spremna 😉 I imam, da prostiš, zatvor. Sjedim na wc i baš se mučim... Ne znam jel to od utrogestana....
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ja od jučer imam mučnine, povraćanje, nekako mi prerano. Stomak mi je baš velik napuhan, a osjetljivost na mirise 🥴
Ajme i ja zatvor, mislim da je od utrogestana i cikle koju jedem svaki dan i strah me i naprezat se. I tocno to, kao pred mengu grcevi, pa stalno virim jesam li dobila. Na poslu bas nista ne osjetim , nego prije posla i kad dodjem kuci mi se cini da me malo probada.
Koliko se čeka nalaz bete na uputnicu?
I ja čekam, ali meni je tamo daleko... ako treba imati ikakve simptome, onda nulabodova! Isto imam zatvor, danas dobila booster... totalno mislim da ništa od svega... niti mi se temp povisila ni nista...
I ja čekam, ali meni je tamo daleko… ako treba imati ikakve simptome, onda nulabodova! Isto imam zatvor, danas dobila booster… totalno mislim da ništa od svega… niti mi se temp povisila ni nista…
Nema pravila ja sam stalno na 36.5 od početka postupka. Treba biti pozitivan i mislit da si trudna, ja sam čak menstrualni kalendar podesila na trudnoća mod 😄😄i i stalno sam zamišljala kako zovem sve koji su mi dragi i govorim da sam trudna. Znam da mislite da sam luda 😂😂 al mislim da je bolje tako nemam ništa od loših misli. Sretno svima, 🤗🤗
I ja sam led ledeni.jedva 36. Je li i tebi beta sljedeći tjedan? Hoćeš li radit testove kad boosteri ispare?
I ja mislim da je bolje imati pozitivne misli, i isto sam u modu da sam trudna... Ali kad nikakve reakcije niti na booster, niti na utrogestan, niti na estofrem... ok, malo sam pospanija... i onda vidim da vi sve imate neke simptome... :/ no dobro, mozda jednostavno ne reagiram na hormonske promjene toliko.... :/
I ja sam led ledeni.jedva 36. Je li i tebi beta sljedeći tjedan? Hoćeš li radit testove kad boosteri ispare?
Meni su rekli za 14 dana, to bi bila ned, pa cu onda 25.11. Mislim da necu... ali opet, ako mi bude prenapeto, napraviti cu u subotu test....
Evo i ja cure jos cekam 😂😂😂😂ponedeljak za Betu 😂😂😂😂
Imajte pozitivne misli do god vam ne pokaze suprotno ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji