Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    14. Studeni 2019. 16:49

Temperaturu netreba mjeriti ,nije to ključno za trudnocu .bar ja tako mislim

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    14. Studeni 2019. 18:12

Odlucila sam da necu jos vaditi betu,cekam ponedeljak kako mi je i doktor rekao😀izcjedak nema vise,popodne test bolje pozitivan bio(tamnija crtica),od Ovitrelle sta sam primila kad je bio pozitivan test na ovulaciju bio je 1.11 tako da mislim ona je vec iz tjela izasla!sad stpljena i cekam.
    Kako se vi cure?

Amelie 1
    14. Studeni 2019. 18:31

Vita bravoooo! Super za testic!!! U ponedjeljak ce to beta potvrdit, drzim🤞
    Ja pisnula danas ujutro digitalni, 1-2 tjedna i plusic, sutra ujutro vadim betu i ne mogu ju docekat🙈

vuky
    14. Studeni 2019. 18:53

Bozma, zašto misliš da ništa?

Vita super, beta ce sigurno biti visoka...

14. Studeni 2019. 19:12

Daisy100, ti napokon betu, želim ti lijepu brojčicu sutra.
    vuky, nema nikakvih simptoma, samo malo napuhana od utrogestana, nikakvog probadanja, grčeva, ničega osim nekog ispraznog osjećaja da ništa ni ovaj put nema ništa

• Majic44
    14. Studeni 2019. 19:14

Bozma

Majic44, žao mi je, ako sam dobro upratila na onom drugom forumu, mi imamo istu dijagnozu. Drugi put će bit bolje, sad bar znate kako reagiraš na terapije i da imaš stanica. Ne znam koliko imaš godina, mislim da i tu stojiš bolje od mene, drugi put je sigurno dobitni

Dada ja, mimidrimi i ti smo onda u istom sosu😁 Ja sam cure danas dosta bolje psihicki, prilicno sam optimisticna i idemo dalje! Javila sam Lucingeru odma ali nije nista odgovorio. Ugl prestala sam uzimat utrice i sad cekam mengu, jos ne stize🙄🙄 Ne znam bili isla odma u Petrovu se raspitat, mislim da je rano da idem odma ovaj ciklus u prirodnjak, mozda bi isla iduci, tamo u 12.mj. Malo me jedino strah tog preranog pucanja folikula u prirodnjacima, znam da je to dosta zena dozivilo.. Ja na Gonale nisam reagirala al dobivala sam taj citrotid koji navodno sprjecava folikule da puknu. Ne znam jel se u bolnici moze traziti samo to ili ide cisti prirodnjak, tj. Samo stoperica? 

Amelie 1
    14. Studeni 2019. 19:25

Bozma hvalaaaa!!! 
    Majic prirodnjak poslije stimuliranog se cak preporuca jer ti je tijelo jos pod hormonima i moze proizvest vise folikula, tako da ako mozes psihicki i fizicki, napadaj☺️ Ja sam u prirodnom dobivala samo stopericu i nazalost uvijek pukli prije vremena.

14. Studeni 2019. 19:37

Majic44, ja sam probala 3 prirodnjaka, prva dva puta samo štoperica i pukao folikul, ali su mi treći put dali orgalutran na dan štoperice da ne pukne. Ništa te ne košta probati, pa ako i pukne folikul kući u akciju, jedino ne znam treba li se čekati u bolnicu ili te mogu primiti odmah. 

14. Studeni 2019. 19:39

Vita26, ovo na slici je odlična plusčina za 7dnt

Vita26
    14. Studeni 2019. 20:07

Daisy za veliku Betu sutra 🙏🙏🙏🙏🥰❤️Javi nam rezultat..
    Bozma da i to posle posla popodne sam radila ..😊jos samo cekam ponedeljal da vidim Betu .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.