![](/media/img/8b/7b/aa5b7b715bda0b9f5eaf.jpeg)
Majic
Ja sam isla u prirodnjaka,svaki drugi dan pratila sam na ultrazvuku folikule,bila sam uzspavana dosta Jahahaha dok nije krenulo rasti,i pratila sam ovulaciju sa trakicama,i uzela sam digitalni da budem sigurna,meni nije puklo,puklo sutra dan tek .vrjedi probati,znam zene kojim je puklo a th trakica pokazalo negativno,pazite sta kupujete,moja ovulacija bila jako kasno.ali svaku ovulaciju osjetim kad ce krenuti..sretnu ti i drzim Fige da uzspije🙏🙏
Vuky
Strpljeno i polako 🤗🤗
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Bozma koliko sam vidjela dosta cura nije imalo nikakve simptome... razumijem da te strah, pogotovo jer nisi prvi put ovo prošla, no trudne smo dok beta ne pokaže drugačije 😘 Sretno....
Vita nema druge, biti ce to dobro... ☺️
Cure, rasturate! Majic44, ma idi pitati-mozda te srečica čeka baš ovaj put 😉
Vita, tvoj plusić na testu je super za te dane, a tebi Daisy bas dobar rez na digitalnom. Cekamo troznamenkaste bete. ❤️
Bozma, ne brini, mozda bas sto imas takav osjecaj je ovaj ciklus dobitni. 👌🏻😉
Kod mene ništa nova, ja se javljam da mi je sutra 13dan od ovulacije, a 10 dan od transfera. Ne da sam napuhana, vec se osjecam kao brod. Od pupka prema dolje nelagodna bol. Onako šarafi, pa koji grč, pa stane. Stalno mi je hladno, imam i temp. Donji dio leđa jako boli. I to je to. Meni je vraćen trodnevni, pa ja necu nista raditi prije uto za kada mi je predviđeno vađenje bete. Mada bi u pon tako htjela pokapat test jer mi je rođendan. 😉🎉🎂
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, obe radimo betu u utorak, bilo bi dobro da i mi tu prijavimo dobar rezultat
Bozma nisam radila test 5dnt, luda jesam, ali ne toliko 🤣🤣, pogotovo nakon 8 ICSI-ja
Kazem ja radim ako mi zakasni odnosno ako ne dođe taj 9dnt, onda iduci piskim
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mala1, ne od transfera nego 5 dana od boostera. Tada ce mi bit i 9-ti dan od transfera.
Bozma da
Tako jesam :)
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mimidrimi
Ja mislim da ce kod tebe biti Beta super 👌🏻❤️
Drzimo fige
Daisy javljaj betu Cekamo ❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji