Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sijalica88
    14. Studeni 2019. 10:59

Pozdrav hrabre zene! 
    U nedelju, 10.11 sam imala FET jedne blastice i evo 4 dana mi je trebalo da procitam forum od prve do poslednje stranice 
    Ovo mi je prvi transfer, stimulacija je bila proslog meseca ali je transfer odlozen zbog rizika od hiperstimulacije. Radjen je iz prirodnog ciklusa, imala sam prirodnu ovulaciju odmah prvi mesec posle svih onih hormona. Od terapije samo utrogestan i folna.
    Dakle danas je 4dnt, simptome nemam ama bas nikakve. Primetila sam samo da mi je stalno vruce, ja sam inace poznata po tome da mi je stalno hladno i stalno vucem sa sobom jakne i dzempere. Sad se kuvam i noge su mi tople a inace su uvek hladne. To je jedino sto mogu ovako objektivno da primetim, ostalo je sve umisljanje. 
    Kupila sam testove, mislila sam od sutra da pocnem onako rekreativno 
    Strasno me brine sto nemam simptome, da li je moguce da moze da bude trudnoca bez da nesto primetim drugacije

Mala 1
    14. Studeni 2019. 11:00

Idi vadi betu sutra ujutro. Bit ces mirnija
    Tako bih ja napravila, kad vec piskis test onda betu naoravi i mirna si ❤️
    Sretno i javi

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    14. Studeni 2019. 11:03

Sijalice ako si pročitala cijeli forum znas da vecinom nemamo simptome..... :) sve ti je to individulano.... 
    Nemoj tak rano testove raditi, samo ces se bedirat i jos si više naškoditi ako bude negativan, a prerano je da se ista vidi... 

5ICSI - sin

• Sijalica88
    14. Studeni 2019. 11:09

Joj draga u pravu si. Nije ni realno da sutra nesto pokaze. Procitala sam da je jednoj clanici pokazao 5dnt blastice pa sam se ponadala...ne znam vise ni sama. Posle ovoga cu pravo u ludnicu, mada moj muz kaze da ne moram nista da cekam moze vec danas da me vodi 

Amelie 1
    14. Studeni 2019. 11:16

Vita izvadi betu sutra da budes mirna!
    Sijalica ja sam piskila testove jako rano i posrecilo mi se sto se pokazala crtica, ali isto tako da nije, bila bi u bedu. Piskila sam svaki dan test i onda jedan dan nije tamnila crta, bila sam u panici. Testici su velika igra zivaca i jako je stresno. 

Vita26
    14. Studeni 2019. 12:04

Sijalica
    Ne moras imati simptome,a i rano je jos za neke simptome ,Bice to sve dobro isla si u prirodni ciklus sta je jako dobro💪🏻💪🏻I ako je blastocistica fantasticno ja vjerujem da cea uzspjeti 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    14. Studeni 2019. 15:08

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Sijalica88
    14. Studeni 2019. 15:48

Vita, hvala puno! Sve ste divne. U ovim danima znaci podrska nekoga ko kroz isto prolazi, drugi ne mogu razumeti bas sve 
    Sta mislite, kad najranije mogu vaditi betu? Transfer 10.11

Mala 1
    14. Studeni 2019. 16:30

Ja ne bih prije utorka. Inace ja dobijem od ovulacije/punkcije za 14 dana i onda si racunam, ako ne dobijem pravim test 9dnt i sutra betu

5ICSI - sin

14. Studeni 2019. 16:38

Tko je ono radio betu 5-ti dan nakon boostera? Mala1? Mislim se da odem u subotu je napravit pa da mirna srca prestanem sa utrogestanom. Toliko su mi hladne ruke i noge, a tako mi je samo kad trebam dobit, a temperatura niti 36 a stalno citam kako je u trudnoci svima iznad 37

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani