![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Idi vadi betu sutra ujutro. Bit ces mirnija
Tako bih ja napravila, kad vec piskis test onda betu naoravi i mirna si ❤️
Sretno i javi
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sijalice ako si pročitala cijeli forum znas da vecinom nemamo simptome..... :) sve ti je to individulano....
Nemoj tak rano testove raditi, samo ces se bedirat i jos si više naškoditi ako bude negativan, a prerano je da se ista vidi...
5ICSI - sin
Joj draga u pravu si. Nije ni realno da sutra nesto pokaze. Procitala sam da je jednoj clanici pokazao 5dnt blastice pa sam se ponadala...ne znam vise ni sama. Posle ovoga cu pravo u ludnicu, mada moj muz kaze da ne moram nista da cekam moze vec danas da me vodi
Vita izvadi betu sutra da budes mirna!
Sijalica ja sam piskila testove jako rano i posrecilo mi se sto se pokazala crtica, ali isto tako da nije, bila bi u bedu. Piskila sam svaki dan test i onda jedan dan nije tamnila crta, bila sam u panici. Testici su velika igra zivaca i jako je stresno.
Sijalica
Ne moras imati simptome,a i rano je jos za neke simptome ,Bice to sve dobro isla si u prirodni ciklus sta je jako dobro💪🏻💪🏻I ako je blastocistica fantasticno ja vjerujem da cea uzspjeti
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita, hvala puno! Sve ste divne. U ovim danima znaci podrska nekoga ko kroz isto prolazi, drugi ne mogu razumeti bas sve
Sta mislite, kad najranije mogu vaditi betu? Transfer 10.11
Ja ne bih prije utorka. Inace ja dobijem od ovulacije/punkcije za 14 dana i onda si racunam, ako ne dobijem pravim test 9dnt i sutra betu
5ICSI - sin
Tko je ono radio betu 5-ti dan nakon boostera? Mala1? Mislim se da odem u subotu je napravit pa da mirna srca prestanem sa utrogestanom. Toliko su mi hladne ruke i noge, a tako mi je samo kad trebam dobit, a temperatura niti 36 a stalno citam kako je u trudnoci svima iznad 37
Sortiraj odgovore
Najstariji