Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    13. Studeni 2019. 10:01

Vuka
    Nekad i ne moras imati simptome da bi bila trudna,koj ti je danas dan?
    Ja mislim da nam svima je ovaj naj tezi period od transfera do bete,ja popijem normabel od 2mg ujutro i navecer da se opusti maternica,osim bolne dojke nemam nista,test mi je vec 5dnt bio je pozitivan ali ja ga na pravila za to sto sam vidjela smedji izcjedak pa sam se uplasila da opet nista,prvi put sam isto ga imala Beta bila nula ,a test negativan pa se tjesim da ipak ovaj put Bice,

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

vuky
    13. Studeni 2019. 10:20

Vita u ned mi je bio transfer, tek je treci dan nakon transfera... ali ja sam primila boostere tako da ne mogu raditi test prije 13-14dt... nego mi cudno da nikako ne osjetim ni utrogestan ni estrofem ni booster... samo lagano ko bolna kriza mozda... a cim ne reagiram na booster, vjerojatno cu i simptome trudnoce tesko osjetiti, mislim idem logikom... 

Vita26
    13. Studeni 2019. 10:36

Vuky
    Da vjerovatno je tako,ali i ne moras imati simptome,kazem ti bitno da se opustis i ne razmisljas previse ako Moze,znam da je tesko,jer svi to prolazimo,ali opet svaka zena svoje tjelo najbolje poznaje,ja sam prosli transfer nakon punkcije imala i to mi je prvi put bio ja sam imala svakakve simptome i pod blagim hiperom,i moram rec da sam bila uzasno nervozna i opet do kraja se nadala i ako duboko u sebi znala da nema od ovog puta nista,najbolje je cekati betu ona je najsigurnija,nekim zenama ranije se desava implantacija nekim kasnije,zene koje su vec bile trudne opet drugacije ,jer tjelo bi trebalo prepoznati trudnocu .sve je od zene do zene,ali svakako tu su toliko krasne zene,koje Moze dati savjete,mozemo se naci u tome,svatka prolazi nesto i mozda i slicno kao kod tebe,ovaj forum je odlican,podrska je i kad je najteze 🙏🙏

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

vuky
    13. Studeni 2019. 10:46

Ma, pomirila sam se da ce biti sto bude, dali smo maksimum koji mi mozemo dati... tako da,opustena sam koliko mislim... no podsvjest je znatizeljna i nestrpljiva ocito... Hvala Vita ☺️

• Majic44
    13. Studeni 2019. 12:19

Evo stigao nalaz, nazalost kao sto sam i mislila, nije dobar.. 1.84 mi je. Ne znam jel tonod bustera ili je bila biokemijska. Najgore sto sam na poslu i moram bit pribrana 🙄😭

vuky
    13. Studeni 2019. 12:22

Majic44 zao mi je 🙁 drzi se... grozan osjecaj 😞 jesi javila u kliniku? 

• Majic44
    13. Studeni 2019. 12:34

Uzasan da. Javila sam doktoru direktno, uvijek sam se s njim cula preko poruka(kod Lucija sam). E koju bolnicu bi preporucili u Zagrebu? Mislim se iskoristit i to preko hzz-a, mozda prirodnjake

MimiDrimi
    13. Studeni 2019. 12:52

Ja preporučam Petrovu. Sve pohvale 😉 Draga drži se i brzo i hrabro u nove pobjede 😘😘

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Majic44
    13. Studeni 2019. 13:14

MimiDrimi

Ja preporučam Petrovu. Sve pohvale 😉 Draga drži se i brzo i hrabro u nove pobjede 😘😘

Hvala ti! Generalno vam hvala na podrsci. Vjerovatno cemo nakon nove opet. Kako uopce to funkcionira preko bolnice? Jel mogu birat doktora? Isto budu prvo konzultacije? 

Mala 1
    13. Studeni 2019. 13:15

Majic jako mi je zao.... Bas bas

Ja sam davno bila u Petrovoj i nisam oduševljena, ali bolje ce ti znat reci cure iz Zg...

Drži se pa u nove pobjede

Ja sam ok, stalno sam neka tjeskobna, ne mogu se opustit, stomak me stalno boli, mislim da cu i danas vadit betu cisto da budem sigurna.... 
    Nisam takva bila prije... 

Normalno je da nema bolova, ali je isto tako normalno da stalno nešto boli

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.