Test sam do sad radila vecer prije bete ili tu noc/jutro prije beze, cisto da se psihicki pripremim 🤣
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Svaka zena ima svoju taktiku kako da si olaksa 😂 Samo pozitivno treba razmisljat makar ovo nije ni malo jednostavno jer svi simptomi mogu biti i od lijekova i od trudnoce. Ne znam kako tebi, no to iscekivanje mi je najgori dio svega, ta neizvjesnost ubija, dani ne prolaze, zivis doslovno samo to, kao da ti cijeli zivot stane.
Borimo se za svoju srecu i nadam se da cemo je kad tad svaka od nas ostvarit 🍀
Ne znam jel dobro sto su prestali ti menstrualni bolovi jer citam da je puno cura bas tada dobilo +. Kakve si druge simptome imala u zadnja 2 postupka do kraja? Da li si dobila 🔴 za vrijeme terapije i cekanja ili nakon?
Inace ja uzimam Duphaston x3, Cyclogest x2, Folacin i Andol pro 100
Bas, svi imaju neke svoje taktike, dobro receno 🤣 Dani su bez broja 😄
Nisu mi prestali grcevi sad, mozda sam se nespretno izrazila, traju svaki dan za sada, vidit cemo kako ce biti do bete 🫣 U proslim postupcima (neuspjesni svi) grcevi su stali nakon par dana, a cice nisu stale boliti do prestanka uzimanja Cyclogesta tako da nista ne znam vise 🥲 Menstruaciju sam bila dobila 2-3 dana nakon prestanka s Cyclogestom i bile su mi grozne, bas uzasne 😶🌫️
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
Draga Karamela, sinoc sam zaspala bas u strahu kada sam procitala da ti je beta bila negativna, a grcevi su ti prestali. Evo nazalost tako je i kod mene, uz sve simptome, koji su bas bili ludi i intezivni, moja beta je isto negativna, maloprije sam isla po nalaz da ne cekam ponedjeljak, ali ne odustajem, malo da se oporavit i u 9. Mj cu pokusati opet. Tebi zelim svu srecu i da beta bude velika kao kuća 🍀
Bas mi je zao sto si lose spavala od nervoze i svega, a jos mi je vise zao zbog bete 😪 Zelim ti da se oporavis preko ljeta, odmoris i napunis baterije za jesen 🤞🏻 Mozda te u sljedecem postupku ceka iznenadenje!
Hvala ti, takoder SRETNO!! 🍀
Da se pridruzim.. danas vracena 2 trodnevna embriona.
Da li ima jos cekalica? Sa kim cu prebiti ove dane ☺️😃💓
Ja od sutra ujutro cekam 1 dvodnevni. Pa se javim kako je prošlo😊 Prijavljujem kroz par dana simptome itd.kako to već ide 😅🤭
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Hvala ti Karamela, čitamo se još ovdje i čekamo vijesti od tebe☺️
Ani 32 i sa tobom isčekujemo i sretno i tebi.
Cure samo pozitivno i ne odustajemo 🫶🏻
Meni je danas 3. dan nakon transfera, transfer je bio 4dan od aspiracije.
I ja stalno osluskujem, citam, razmisljam...joj ovo je bas mucenje. 😅 Grudi su mi postale osjetljive jos prije aspiracije tako da to ne gledam kao simptom, cak su sada i manje osjetljive cini mi se. Mene muče probadanja i bolovi u donjem dijelu trbuha. Nije jako ali baš je svako toliko. Kaos je to i baš nezgodno sa simptomima, ništa nemremo znati, moramo čekati.
Koji test preporučate koristiti za prvo testiranje i kada?
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24
🍒 04.07.2025. svježi transfer - Beta+ (terapija Gonal 150, Ganirelix, Clexane, Ovitrelle, Utrogestani) ➖ neuspješno
06.07. 4 ❄️
I ja stalno osluskujem, citam, razmisljam…joj ovo je bas mucenje. 😅 Grudi su mi postale osjetljive jos prije aspiracije tako da to ne gledam kao simptom, cak su sada i manje osjetljive cini mi se. Mene muče probadanja i bolovi u donjem dijelu trbuha. Nije jako ali baš je svako toliko. Kaos je to i baš nezgodno sa simptomima, ništa nemremo znati, moramo čekati.
Isto mi je, isti simptomi povremeno, a mogu biti i od trudnoce i od Cyclogesta (valjda). To probadanje i grcevi, bilo je cesto nakon aspiracije, sad sam 8 dpt i rijetko je ful.
Test - ne znam sto je najbolje 😭 Prije sam koristila clearblue kojeg bi napravila pola dana pred vadenje bete da se psihicki pripremim na nalaz. Sad sam uzela first sign iz Mullera jer ima 2 testa u jednom..
I ja stalno osluskujem, citam, razmisljam…joj ovo je bas mucenje. 😅 Grudi su mi postale osjetljive jos prije aspiracije tako da to ne gledam kao simptom, cak su sada i manje osjetljive cini mi se. Mene muče probadanja i bolovi u donjem dijelu trbuha. Nije jako ali baš je svako toliko. Kaos je to i baš nezgodno sa simptomima, ništa nemremo znati, moramo čekati.
Isto mi je, isti simptomi povremeno, a mogu biti i od trudnoce i od Cyclogesta (valjda). To probadanje i grcevi, bilo je cesto nakon aspiracije, sad sam 8 dpt i rijetko je ful.
Test - ne znam sto je najbolje 😭 Prije sam koristila clearblue kojeg bi napravila pola dana pred vadenje bete da se psihicki pripremim na nalaz. Sad sam uzela first sign iz Mullera jer ima 2 testa u jednom..
Karamela idealno bi bilo ne razmišljati i ne proučavati. Ali ja mislim da je to nemoguće! Držim ti ogromne palčeve za 11.7., javi ako radiš test prije i javi betu. 💫💫 I svima ostalima naravno 🤞🏼🤞🏼
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24
🍒 04.07.2025. svježi transfer - Beta+ (terapija Gonal 150, Ganirelix, Clexane, Ovitrelle, Utrogestani) ➖ neuspješno
06.07. 4 ❄️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji