Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anna1507

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Lotta33

Anna1507, i meni je danas 7dnt, a testove radim vec od 4dntisto se vide sjenice, trebale bi svaki dan biti tamnije, meni su li la, tu negdje, kako na kojem testu… simptomi grcici i neko dogadanje dolje, inace nemam pred menstruaciju nikakvih bolova ni nista slicno tako da mi je ovo mogao biti znak da se nesto razvija, a opet mogli su biti simptomi od progesterona…

Držim fige da bude svaki dan sve tamnija crtica na testu. Kada su ti rekli da izvadiš betu? 

IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito

Lotta33

Broj poruka: 335

Prijavi adminu

Anna1507, na 7dpt je bas lijepa crtica jucer bila :) kako tvoja napreduje? Rekli su mi tek 15.10., samo naravno tko bi cekao do tad

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

• anna1507

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Lotta33

Anna1507, na 7dpt je bas lijepa crtica jucer bila :) kako tvoja napreduje? Rekli su mi tek 15.10., samo naravno tko bi cekao do tad

Meni je danas 8dpt i nekakva mi je jadna i blijeda crtica. Jedva da se vidi. I moja je beta 15.10, probat ću sutra opet test pa vidit ćemo. Luda sam od svega više. 🤷🏻‍♀️

IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito

• anet24

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav cure/žene!
    Drugi mi je postupak i ovaj puta smo dogurali do embriotransfera.
    Bio je 08.10. Rečeno je raditi betu 21.10. 
    Tko će do tada izduraatiiii? 
    Od simptoma nemam ništa jer se i dalje pikam tako da me samo boli mjesto uboda svakodnevno..mislite li ima li mi smisla napraviti test?? 🤞😍

M41, ja32, drugi postupak/prvi ET - 1 blastica
    Meni lošiji AMH, kod njega sve uredu
    08.10. ET
    21.10. beta
    *Poliklinika Škvorc

• dalma10

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Pozdrav žene,jučer mi je bio prvi FET,sve je proslo u redu,kazu da je blatocista odličma,sada nista ne preostaje od čekanja.Terapija je 3x2 utrogestan,3*1duphaston i folna..danas cijeli dan imam neke grceve u stomaku pa pratimo se ovih dana..💞
    Sritno svima koji su u postupku

👧32 🙋‍♂️36
    Pokušavamo od 2022.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost
    3mj-2024 Aih 👎
    4mj-2024 2.Aih 👎
    6mj-2024 1 Ivf ...spontani 6tj 💔
    11mj-2024 Fet 🙏
    10dpt +,12dpt beta=647

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.