Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara2025
    03. Srpanj 2025. 11:16

Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼‍♀️
    Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
    Dan mi traje vječno..

Karamela
    03. Srpanj 2025. 17:07

Mara2025

Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼‍♀️
    Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
    Dan mi traje vječno..

Evo i ja sam u cekanju! Sretno na beti sutra 🍀 Meni je beta krajem sljedeceg tjedna, transfer je bio 29.6.

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

• Mara2025
    03. Srpanj 2025. 20:03

Hvala ti Karamela, i ja tebi zelim svu srecu i ostvarenje najvece zelje 🍀
    Imas li sto od simptoma? 

Karamela
    03. Srpanj 2025. 21:02

Mara2025

Hvala ti Karamela, i ja tebi zelim svu srecu i ostvarenje najvece zelje 🍀
    Imas li sto od simptoma?

Bole me jako dojke, cile su natecene i od transfera imam grceve (kao menstrualne) svaki dan. To je sve, nista vise, ali realno sve to moze biti posljedica i transfera i hormona ili trudnoce 🤣
    Kako je tebi? Oces ujutro ponoviti kucni test prije vadenja bete ili?

🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:

• Mara2025
    03. Srpanj 2025. 21:40

Tako sam i ja imala grčeve prvih 2-3 dana, pa se smirilo 2 dana nista. 7. Dan ujutro negativan test, otisla na posao “rasterecena” od cekanja ali tuzna, i popodne mi je krenula temperatura 36.9, strasni umor, nemoc, potreba za krevetom. 2 dana se nisam mogla ustat doslovno. Sad sam opet na nogama, nevjerojatna potreba za tekucinom, suha usta, prestala pusit i pit kavu jer mi neodgovara, jednostavno nikakva potreba, imam lošiji san i ne mogu na wc ima 2 dana.  Totalno sam zbunjena, idem vadit krv bez ocekivanja,  ali svi kazu da je 7. Dan test bio prerano. Bol slicnu menstrualnim bolovima vise nemam. 
    Test necu ponoviti jer zelim otic u nadi tamo, a ako Bog da da dobijem pozitivan nalaz onda cu ga popiškit makar za uspomenu 😂 
    Jesi ti planirala napraviti test do bete? 

• Mara2025
    03. Srpanj 2025. 21:42

Btw bol u cickama ti je super znak 😎 ja to nemam :( 

Karamela
    03. Srpanj 2025. 22:11

Ajde sretno, ovo zvuci obecavajuce! Nadam se da ce ti nalaz doci sto prije da izdrzis cekanje 💪🏻

Joj tako mi je bilo i prethodna dva puta s tom boli, ispuhale su se i prestale boliti kad sam prestala uzimati Cyclogest nakon negativne bete 🫣 Tako da ne znam sto da mislim 🥲

Karamela
    03. Srpanj 2025. 22:12

Test sam do sad radila vecer prije bete ili tu noc/jutro prije beze, cisto da se psihicki pripremim 🤣

• Mara2025
    03. Srpanj 2025. 23:15

Svaka zena ima svoju taktiku kako da si olaksa 😂 Samo pozitivno treba razmisljat makar ovo nije ni malo jednostavno jer svi simptomi mogu biti i od lijekova i od trudnoce. Ne znam kako tebi, no to iscekivanje mi je najgori dio svega, ta neizvjesnost ubija, dani ne prolaze, zivis doslovno samo to, kao da ti cijeli zivot stane. 
    Borimo se za svoju srecu i nadam se da cemo je kad tad svaka od nas ostvarit 🍀
    Ne znam jel dobro sto su prestali ti menstrualni bolovi jer citam da je puno cura bas tada dobilo +. Kakve si druge simptome imala u zadnja 2 postupka do kraja? Da li si dobila 🔴 za vrijeme terapije i cekanja ili nakon? 
    Inace ja uzimam Duphaston x3, Cyclogest x2, Folacin i Andol pro 100

Karamela
    03. Srpanj 2025. 23:33

Bas, svi imaju neke svoje taktike, dobro receno 🤣 Dani su bez broja 😄

Nisu mi prestali grcevi sad, mozda sam se nespretno izrazila, traju svaki dan za sada, vidit cemo kako ce biti do bete 🫣 U proslim postupcima (neuspjesni svi) grcevi su stali nakon par dana, a cice nisu stale boliti do prestanka uzimanja Cyclogesta tako da nista ne znam vise 🥲 Menstruaciju sam bila dobila 2-3 dana nakon prestanka s Cyclogestom i bile su mi grozne, bas uzasne 😶‍🌫️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.