Bok svima, 28.03. rađen FET 2 blastice stare 5 dana. 7 dan danas, osjećam grčeve lagane, više na desnoj strani. 08.03. zadnja menga (ciklus nikad točan pa ne mogu reći kad bi mi trebala stići iduća) kalendar kaže za 11 dana.
Mislite da je rano za test?
Beta 10.04. ili bolje čekati do bete 🫣🫶🤞
🩵
Pozdrav svima..evo meni bi sutra napokon trebala bit aspiracija nakon cetiri mjeseci pokusaja..svaki put dosada bi mi popucali folikuli.Jucer bila na pregledu i imam ih po 6 sa svake strane..sa desne su jedan bas veliki drugi manji..Ja se nadam da mi nece do sutra bas svi popucat jer ovo je do sada najvisi broj ..ugl dobro sam reagirala na terapiju
Sto vi mislite?
Da se pridruzim.. danas vracena 2 trodnevna embriona.
Da li ima jos cekalica? Sa kim cu prebiti ove dane ☺️😃💓
2019 IVF - neuspesan ❌
2020 IVF - imamo dečaka 💙
2023 Fet ❄️- spontani u 10 nedelji❌
2025 IVF - vracena 2 trodnevna....❌
Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼♀️
Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
Dan mi traje vječno..
Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼♀️
Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
Dan mi traje vječno..
Evo i ja sam u cekanju! Sretno na beti sutra 🍀 Meni je beta krajem sljedeceg tjedna, transfer je bio 29.6.
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Hvala ti Karamela, i ja tebi zelim svu srecu i ostvarenje najvece zelje 🍀
Imas li sto od simptoma?
Hvala ti Karamela, i ja tebi zelim svu srecu i ostvarenje najvece zelje 🍀
Imas li sto od simptoma?
Bole me jako dojke, cile su natecene i od transfera imam grceve (kao menstrualne) svaki dan. To je sve, nista vise, ali realno sve to moze biti posljedica i transfera i hormona ili trudnoce 🤣
Kako je tebi? Oces ujutro ponoviti kucni test prije vadenja bete ili?
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
Tako sam i ja imala grčeve prvih 2-3 dana, pa se smirilo 2 dana nista. 7. Dan ujutro negativan test, otisla na posao “rasterecena” od cekanja ali tuzna, i popodne mi je krenula temperatura 36.9, strasni umor, nemoc, potreba za krevetom. 2 dana se nisam mogla ustat doslovno. Sad sam opet na nogama, nevjerojatna potreba za tekucinom, suha usta, prestala pusit i pit kavu jer mi neodgovara, jednostavno nikakva potreba, imam lošiji san i ne mogu na wc ima 2 dana. Totalno sam zbunjena, idem vadit krv bez ocekivanja, ali svi kazu da je 7. Dan test bio prerano. Bol slicnu menstrualnim bolovima vise nemam.
Test necu ponoviti jer zelim otic u nadi tamo, a ako Bog da da dobijem pozitivan nalaz onda cu ga popiškit makar za uspomenu 😂
Jesi ti planirala napraviti test do bete?
Ajde sretno, ovo zvuci obecavajuce! Nadam se da ce ti nalaz doci sto prije da izdrzis cekanje 💪🏻
Joj tako mi je bilo i prethodna dva puta s tom boli, ispuhale su se i prestale boliti kad sam prestala uzimati Cyclogest nakon negativne bete 🫣 Tako da ne znam sto da mislim 🥲
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji