Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara2025
    03. Srpanj 2025. 11:16

Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼‍♀️
    Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
    Dan mi traje vječno..

Karamela
    03. Srpanj 2025. 17:07

Mara2025

Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼‍♀️
    Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
    Dan mi traje vječno..

Evo i ja sam u cekanju! Sretno na beti sutra 🍀 Meni je beta krajem sljedeceg tjedna, transfer je bio 29.6.

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.