Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼♀️
Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
Dan mi traje vječno..
Pozdrav svima, nadam se da ima netko tko je u trenutnoj situaciji čekanja kao i ja pa da razmjenimo iskustva. makar mi je ostao jos 1 dan do bete, 7. Dan transfera negativan test, hrpa simptoma koji naravno mogu biti i od lijekova i trudnoće, a to izluđuje🙆🏼♀️
Inace 23.06. Prvi embriotransfer, blastocista, u prirodnom ciklusu. Partner spermiogram savršen, kod mene isto sve super, osim problema sa jajovodima.
Dan mi traje vječno..
Evo i ja sam u cekanju! Sretno na beti sutra 🍀 Meni je beta krajem sljedeceg tjedna, transfer je bio 29.6.
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2
Sortiraj odgovore
Najstariji