Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvonaSi2509
    19. Veljača 2025. 21:32

MimaR

Danas mi je deveti. Transfer je bio 10.02.

Pa sutra se testiraj,mozda bude pozitivan ❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

• Zbunjena30
    27. Veljača 2025. 11:11

Bok cure, evo da se pridružim.. ja sam imala FET 1 blastice u petak. Danas je znaci 6 dan, poceo je neki smeđi spotting lagani, M sam trebala dobit jucer.. beta je u ponedjeljak, ali necu je vadit ako se spotting nastavi, sta cu se nadat bezveze.

• Lori...13
    04. Ožujak 2025. 17:07

Zbunjena30

Bok cure, evo da se pridružim.. ja sam imala FET 1 blastice u petak. Danas je znaci 6 dan, poceo je neki smeđi spotting lagani, M sam trebala dobit jucer.. beta je u ponedjeljak, ali necu je vadit ako se spotting nastavi, sta cu se nadat bezveze.

Pozdrav.Ja sam imala ET od 2 blasticiste 22.02.(sub) 
    U čet tj. 06.03. vadim betu...Nissm još radila test...Prvih par dana sam imala lagane bolove kao da trebam dobiti i malo iscjedka smečkastog..bolovi u grudima...danas je 10 dan i kao da je sve stalo... Kako je kod Vas bilo i jeste radili test? ☺️

• Zbunjena30
    06. Ožujak 2025. 15:41

Lori...13

Zbunjena30

Pozdrav.Ja sam imala ET od 2 blasticiste 22.02.(sub)
    U čet tj. 06.03. vadim betu…Nissm još radila test…Prvih par dana sam imala lagane bolove kao da trebam dobiti i malo iscjedka smečkastog..bolovi u grudima…danas je 10 dan i kao da je sve stalo… Kako je kod Vas bilo i jeste radili test? ☺️

Pozdrav, radila sam test 9.dan i bio je blago pozitivan. Vadila betu 11. Dan bila je 293, a 13.dan 530.. moram izvadit jos sutra jer kao nije pravilno poduplana... pa sad..vidit cu sta ce biti u nastavku..

• Zbunjena30
    06. Ožujak 2025. 15:44

Meni je isto tako otprilike bilo u tim danima, a kasnije, iza 11.dana mi je bilo uzasno, bolovi u desnoj strani stomaka koji su se na trenutak spustali do desnog koljena, stomak napuhan, bas uzas, povremeni smeđi iscjedak. Tek danas sam malo bolje, ali jakooo napuhana, to me izluđuje

• Malena0701@@
    13. Ožujak 2025. 13:30

Pozdrav drage žene, ja sam jučer imala FET (nikada dosada nisam bila u prirodnom ciklusu, prošli smo 4 stimulirana postupka i samo nam je ta mrvica blastica ostala). U svakom postupku sam radila i nekako preživljavala te dane ali sad sam na GO i odlučila odmarati što je više moguće međutim vidim da mi je već sad teško :D Cijeli dan osluškujem ne bih li osjetila barem lagano bockanje ili nešto kao znak implantacije, da li je netko bez simptoma ikakvih doživio pozitivan test? ja sam sigurna da neću izdržati do bete a da ne napravim test

baza1
    23. Ožujak 2025. 20:47

Pozdrav cure dali se kojoj od vas nakon transfera pojavi iscjedak,danas mi je 4 dan

• TeaMa
    03. Travanj 2025. 00:11

Bok svima, 28.03. rađen FET 2 blastice stare 5 dana. 7 dan danas, osjećam grčeve lagane, više na desnoj strani. 08.03. zadnja menga (ciklus nikad točan pa ne mogu reći kad bi mi trebala stići iduća) kalendar kaže za 11 dana. 
    Mislite da je rano za test?
    Beta 10.04. ili bolje čekati do bete 🫣🫶🤞

🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.