Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    08. Kolovoz 2023. 21:11

Ana1996

Tratinčica123

Pozdrav cure, pridružujem se 🤗
    Danas sam imala transfer 1 predivne blastice, pa sad čekamo betu, ali planiram za nekih 7 dana napraviti i test.
    Ovo mi je Fet, pa je tijelo odmorno i nema nikakvih simptoma.
    Ja čak nemam neke simptome ni od progesterona😁
    Mi smo u postupku u Pragu.
    Sretno nam svima

Sretno 🥰❤️
    Ja ne znam dal cu radit ranije test , rekli su mi da idem izvadit betu 19.8..ne znam dal cu izdrzat da ne napravim ranije test 🤔
    Ako smijem znat o kojoj poliklinici se radi u Pragu? Mi smo razsmiljami o Pragu ,ali smo se na kraju odlucili kod nas u Ivfu u Zagrebu , a ako ne bude uspjesno onda bi svakako u Prag isli.

Ovdje u Pragu je beta dosta kasno, pa ću ja svakako prvo testić napraviti 😁 ako možeš izdržati, svaka čast! Ja nisam strpljiva 😂
    Mi smo išli na donaciju spermija zbog problema kod muža. Klinika Pronatal. I ne da imam sve pohvale, nego nemam riječi za opisati koliko smo zadovoljni..  
    Totalno drugačiji pristupi, terapije..
    Ali nadamo se da će i tvoj prvi postupak biti uspješan 🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• LavicaBP
    22. Kolovoz 2023. 11:08

Bok svima da se pridružim i ovoj temi s obzirom da sam trenutno u fazi čekanja bete...
    Par dana nakon transfera su me sise počele bolit, staalno mi se spava i zadnja 3 dana me užasno boli glava, jedva funkcioniram! Danas sam primjetila rozi iscjedak, može li to biti implantacijsko krvarenje? ET je bio 14.8. blastociste stare 5 dana. Nadam se da se ne sprema menga 
    Beta mi je u pon 28.8., kada najranije mogu napraviti test? Izludit ću više od osluškivanja i čekanja svega 

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• LavicaBP
    22. Kolovoz 2023. 11:22

LavicaBP

Bok svima da se pridružim i ovoj temi s obzirom da sam trenutno u fazi čekanja bete…
    Par dana nakon transfera su me sise počele bolit, staalno mi se spava i zadnja 3 dana me užasno boli glava, jedva funkcioniram! Danas sam primjetila rozi iscjedak, može li to biti implantacijsko krvarenje? ET je bio 14.8. blastociste stare 5 dana. Nadam se da se ne sprema menga
    Beta mi je u pon 28.8., kada najranije mogu napraviti test? Izludit ću više od osluškivanja i čekanja svega

eh da, i imam konstantno temperaturu, ujutro oko 37,32.2 a navečer 37.4-5 i tako već tjedan dana....valjda od progesterona?

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Vanja1991
    23. Kolovoz 2023. 17:46

Evo i mene.. Nova... Transver18. 8 danima osijecaj kao da cu dobiti menstruaciju al najviše me ta bol probudi noću... Ti bolovi prošli sada samo bol u grudima i osijecaj težine u njima... Betu trebam raditi za 7 dana u jako velikom nestrpljenju i pitanje ocu li moc izdrzati.... Sretno svima

• Amani
    08. Rujan 2023. 11:43

Dobar dan zene, evo mene ponovo...
    Radila sam drugi put IVf 18.8.
    28.8 prva beta 76 i sreci nigdje kraja....koju sam ponovila juce 7.9 i iznosi 700 sto je nazalost malo....jako mi je tesko s obzirom da je to bio moj poslednji zaledjeni embrion....
    Kako skupiti snage i sve ispocetka??
    Da li ima neka žena koja je radila Ivf u Njemackoj pa onda negdje drugo tipa Prag...da li je drugaciji pristup ili terapija?
    Posto razmisljam da li da opet u De ili ne.....test na trombofiliju sam radila i vrijednosti su lose moram se dalje javiti hematologu, a na sam test sam sama insistirala..nije bila standardna procedura, da li je kod vas bila ili ne?
    Lijep pozdrav i puno srece svima od srca

• Mona28
    16. Rujan 2023. 08:32

Amani

Dobar dan zene, evo mene ponovo…
    Radila sam drugi put IVf 18.8.
    28.8 prva beta 76 i sreci nigdje kraja….koju sam ponovila juce 7.9 i iznosi 700 sto je nazalost malo….jako mi je tesko s obzirom da je to bio moj poslednji zaledjeni embrion….
    Kako skupiti snage i sve ispocetka??
    Da li ima neka žena koja je radila Ivf u Njemackoj pa onda negdje drugo tipa Prag…da li je drugaciji pristup ili terapija?
    Posto razmisljam da li da opet u De ili ne…..test na trombofiliju sam radila i vrijednosti su lose moram se dalje javiti hematologu, a na sam test sam sama insistirala..nije bila standardna procedura, da li je kod vas bila ili ne?
    Lijep pozdrav i puno srece svima od srca

Pozdrav, nova sam ovdje. Pročitala sam par stranica i želim vam svima sreću. Ja živim u De i trenutno čekam ponedjeljak za prvu betu. Sestra od muža je išla u jednu kliniku bas se izmucila mjesecima i ništa. Nije baš zadovoljna bila. Mi smo se odlučili za drugu kliniku naime prezadovolji sa svime a naročito brzinom. 3 mj smo prirodno pokušavali uz blagu stimulaciju nismo uspili jel je problem što je meni AMH jako nizak. Tako da nemam puno folikula/jajasaca. Međutim evo na umjetnu za mjesec dana sve smo riješili stimulaciji znači 5x veća doza 6 bilo  pri vađenju 4 ostale. I završili sa 2 embrija  te oba vratili u maternicu. Mi smo stvarno pre zadovoljni doktorima.

🙍‍♀️ Dob: 28, AMH 0.55
    🙍‍♂️Dob: 35, ✅️
    Svi postupci u Njemačkoj
    02/23 3 mj prirodno uz blagu dozu Pergoveris ❌️
    07/23 IVF(1) ❌️
    6🥚 2 oplođena , 2 trodnevna vraćena
    Beta 0
    11/23 IVF(2)❌️
    9🥚 5 oplođenih(blastociste) 3 neuspjelo zamrzavanje, 2 vracene blastociste
    8d pozitivan test
    1.beta 103, 2. beta 15
    07/24 IVF (3) ❌️
    2 🥚 1 oplođeno, 1 trodnevni vraćen

• annya1984
    22. Rujan 2023. 11:46

Pozz svima,

imala sam prošli četvrtak 14.09. embriotransfer, gdje smo ja i suprug uopće bili sretni da je došlo do oplodnje zbog njegovog teškog stanja..čeka me vađenje Bete u ponedjeljak 25.09.

naime od jučer mi je bolno područje oko pupka..nije da boli jako ali iritira..pa me zanima dali je tako kome bilo i da je ipak postupak bio uspješan?! Grudi su bolne od početka to pretpostavljam da je zbog vaginaleta koje trenutno koristim
    Sve mi je to novo pa ako je pitanje glupo oprostite :-) 

Ja : 1984 g
    Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
    Suprug :1991 g
    utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
    Odrađen TESE postupak 03/2023
    04/2023 prva stimulacija pokušana
    05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
    također odradili genetiku koja je ok

• daja12
    26. Rujan 2023. 12:53

Dali ima koja zena na cekanju? 
    Meni jucer bio transfer… ovo mi je 3 pokusj ivf-ICSI prvi put bio uspjesan imala spontani, drugi put nazalos nije uspio.. Tako da sam sad dva tjedna na cekanju, nadam Se da ima koja zena da brojimo zajedno 😍😍

Ketyx
    29. Rujan 2023. 15:21

Drage čekalice želim vam svima pozitivne bete 🤞🏼🤞🏼😁 pa da bude baby boom 😄 Meni je trenutno odgođen fet blastica zbog niskog željeza, je li ijedna od vas imala tu situaciju?

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

Biljche
    01. Listopad 2023. 17:51

daja12

Dali ima koja zena na cekanju?
    Meni jucer bio transfer… ovo mi je 3 pokusj ivf-ICSI prvi put bio uspjesan imala spontani, drugi put nazalos nije uspio.. Tako da sam sad dva tjedna na cekanju, nadam Se da ima koja zena da brojimo zajedno 😍😍

I ja sam na čekanju. Fet 25.9. bio

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani