Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kulii26
    17. Studeni 2023. 14:45

Ma to cekanje je najgore.. i što samo slušaš šta se događa.. ja ću valjda opet 5,6 dan pišnut testic, ako se neću moć suzdržati..  ali probat ću čim duže.. 
    Vjerujem da će se i nama posrecit i da ćemo imati super betu 🙏❤️ 

• Kulii26
    17. Studeni 2023. 15:14

Joj žao mi je draga moja, vjerujem ti kak je.. ja sam isto isplakala more suza, tolko sam se veselila. Kad sam ugledala plus i beta je bila 1600 znači san snova. I kad misliš to je to, čekaš ultrazvuk, prije toga sve izgubis. Užasno nešto stvarno..i još nakraju ti kažu nije to još ništa ni bilo. Joj te me ubijalo.. 100 ljudi 100 čudi. 
    Evo ja sam sad dobila i laganu temperaturu 37.2, nadajmo se da je to pozitivan znak 🙏
    Hoce, vjeruj mi ❤️ teško je kad je neuspjeh ali borit ćemo se kolko god možemo. Jake smo mi 

• Kulii26
    17. Studeni 2023. 15:34

ivka33

Kulii26

Joj žao mi je draga moja, vjerujem ti kak je.. ja sam isto isplakala more suza, tolko sam se veselila. Kad sam ugledala plus i beta je bila 1600 znači san snova. I kad misliš to je to, čekaš ultrazvuk, prije toga sve izgubis. Užasno nešto stvarno..i još nakraju ti kažu nije to još ništa ni bilo. Joj te me ubijalo.. 100 ljudi 100 čudi.
    Evo ja sam sad dobila i laganu temperaturu 37.2, nadajmo se da je to pozitivan znak 🙏
    Hoce, vjeruj mi ❤️ teško je kad je neuspjeh ali borit ćemo se kolko god možemo. Jake smo mi

Ja temperaturu i nemjerim al kazu da je i to znak 🤞 dok nedodem do cilja nema odustajanja 😁.
    Ajme da mi je prispavat do 27.11. I samo tu betu obavit , jos kad mi kazu opusteno bez stresa ej kakooo ne cekam kavu nego nesto zivotno bitno il nemoj mislit na to jao samo mi sta smo u ovome znamo kako je dan ko godina

Tako je to je stav, nema odustajanja dok se ne dođe do cilja, slažem se 💪. Tek sad vidim kolko sam jaka, čovjek koji nije u takvoj situaciji nema poima kako je nama. 
    Ja se već stvarno ne znam čime okupirat, da ne mislim. 🙈 
    Ti si uzela bolovanje ili? 

• Kulii26
    17. Studeni 2023. 16:05

ivka33

Kulii26

ivka33

Kulii26

Ja temperaturu i nemjerim al kazu da je i to znak 🤞 dok nedodem do cilja nema odustajanja 😁.
    Ajme da mi je prispavat do 27.11. I samo tu betu obavit , jos kad mi kazu opusteno bez stresa ej kakooo ne cekam kavu nego nesto zivotno bitno il nemoj mislit na to jao samo mi sta smo u ovome znamo kako je dan ko godina

Tako je to je stav, nema odustajanja dok se ne dođe do cilja, slažem se 💪. Tek sad vidim kolko sam jaka, čovjek koji nije u takvoj situaciji nema poima kako je nama.

Ja sam dala otkaz 🤣🤣🤣🤣 da bi imala mir jer u prvom pokusaju disi sta si kad ces se vratit i ja budala se vratlla 5 dana nakon transfera a posao mi je bio "fizikala" pa nakon biokemijske propitkivala sebe dali je povratak na posao krivac sto se nije nastavilo razvijat

Ma možda i bolje tako, ja sam radila poslje prvog transfera baš puno, već sam jedva i radila kolko sam bila iscrpljena i stalno imam u glavi baš to pitanje dal je to krivo što nisam ni malo odmarala.. Al ko bi znao, ovdje u At neće dat za to bolovanje,pa sam sad uzela godišnji, a dalje ćemo vidjet..

• Kulii26
    17. Studeni 2023. 16:27

ivka33

Kulii26

ivka33

Kulii26

ivka33

Kulii26

Ja sam dala otkaz 🤣🤣🤣🤣 da bi imala mir jer u prvom pokusaju disi sta si kad ces se vratit i ja budala se vratlla 5 dana nakon transfera a posao mi je bio "fizikala" pa nakon biokemijske propitkivala sebe dali je povratak na posao krivac sto se nije nastavilo razvijat

Ma možda i bolje tako, ja sam radila poslje prvog transfera baš puno, već sam jedva i radila kolko sam bila iscrpljena i stalno imam u glavi baš to pitanje dal je to krivo što nisam ni malo odmarala.. Al ko bi znao, ovdje u At neće dat za to bolovanje,pa sam sad uzela godišnji, a dalje ćemo vidjet..

A da probas na leđa il nesto drugo znam par cura ode kod nas nisu htjele da se zna da su u postupku da bi izbjegle podpitanja uzele bolovanje na leđa i sve ok

Ma sad sam rekla šefici sta se desava, pa mi je dala go. Ako nebude uspješno ovaj put. Onda ću morati nešto smislit za drugi put, ili možda bude još uvijek išla u susret.. vidjet ćemo..  ja se nadam da će ovaj put sve bit u redu.. ako ne mislim da ću možda i pričekati koji mjesec da se oporavim.. 

• Kulii26
    17. Studeni 2023. 17:03

Hoće,vjerujem da hoće ❤️❤️ 
    30.11 mi je rođendan pa se nadam da će to bit najljepši mogući poklon.. 
    A i vjerujem da ce nam ovaj Božić biti jako sretan, kako vama tako i nama ❤️
    Želim nam stvarno puno sreće, i strpljenja do 27,28. Još je daleko do toga ali nekako ćemo izdržati pa se onda veselitii 

Mala 33
    20. Studeni 2023. 19:39

Cure drzim vam fige za ostvarenje zelje i da kao sto je napisano dobijemo najlipsi bozicni poklon sve koje smo u postupku i koje tako zeljno iscekujemo svoju mrvicu u narucju ❤❤❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Kulii26
    23. Studeni 2023. 06:15

Mrvica11

Cure drzim vam fige za ostvarenje zelje i da kao sto je napisano dobijemo najlipsi bozicni poklon sve koje smo u postupku i koje tako zeljno iscekujemo svoju mrvicu u narucju ❤❤❤

Takođeer 🥰❤️❤️

• kaya
    29. Studeni 2023. 06:50

Pozz, ima li tko da je nedavno bio na transferu?
    Meni je danas 2dnt blastice, iz stimuliranog postupka...jutros na gaćicama prozirni sluzavi iscjedak onako kao kod ovulacije pomiješani sa mrvicama crinone gela...prvi put mi se ovo dogodilo pa mi čudno to 😂

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Nola_
    29. Studeni 2023. 08:36

kaya

Pozz, ima li tko da je nedavno bio na transferu?
    Meni je danas 2dnt blastice, iz stimuliranog postupka…jutros na gaćicama prozirni sluzavi iscjedak onako kao kod ovulacije pomiješani sa mrvicama crinone gela…prvi put mi se ovo dogodilo pa mi čudno to 😂

Poz Kaya, i ja sam dns 2dnt blastice:) nemam nikakvih simptoma, dok sam u uspjesnom imala vec sada... osim sto me sve nesto bolucka ali ne kao pms, ali mi se cini kao da je iritacija od transfera iako mi i to cudno jer ga doslovno nisam osjetila i trajao je 2 min. Sve proslo ok. Vidjela sam na vol8 da si napisala da si imala orgazam. To je def dobar znak, dog se i meni u uspjesnom postupku i bas me razveselio. Bas sam ga se jutros s nostalgijom prisjetila😅 gdje si u postupku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.