Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kaya
    29. Studeni 2023. 09:19

Nola_

kaya

Pozz, ima li tko da je nedavno bio na transferu?
    Meni je danas 2dnt blastice, iz stimuliranog postupka…jutros na gaćicama prozirni sluzavi iscjedak onako kao kod ovulacije pomiješani sa mrvicama crinone gela…prvi put mi se ovo dogodilo pa mi čudno to 😂

Poz Kaya, i ja sam dns 2dnt blastice:) nemam nikakvih simptoma, dok sam u uspjesnom imala vec sada… osim sto me sve nesto bolucka ali ne kao pms, ali mi se cini kao da je iritacija od transfera iako mi i to cudno jer ga doslovno nisam osjetila i trajao je 2 min. Sve proslo ok. Vidjela sam na vol8 da si napisala da si imala orgazam. To je def dobar znak, dog se i meni u uspjesnom postupku i bas me razveselio. Bas sam ga se jutros s nostalgijom prisjetila😅 gdje si u postupku?

Ali ipak je rano jos za to, zar ne? Nekako mislim da je to posljedica svih lijekova 😂😂

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Nola_
    29. Studeni 2023. 09:56

Ti si bila u svjezem transferu? Ja sam uvijek u FETu pa nemam iskustva lijekova i stoperica u cekanju bete. Inace u svim neuspjensim transferima i nisam imala simptoma bez obzira na estrofem i utrogestan, a u uspjesnom sam imala doslovno sve, od probadanja odmah nakon transfera u noci, pa taj orgazam 2dnt,  pa metalni okus u ustima, temp 38 5dnt u trajanju jedan dan, krvarenje desnih, bolne grudi svuda (sad ih nakon dojenja i nemam i nista se jos ne mijenja🤷🏻‍♀️), implantacijsko krvarenje i onda sam 7dnt napravila test da potvrdim jer sam doslovno znala. Sad nista 😑

• kaya
    29. Studeni 2023. 14:58

Nola_

Ti si bila u svjezem transferu? Ja sam uvijek u FETu pa nemam iskustva lijekova i stoperica u cekanju bete. Inace u svim neuspjensim transferima i nisam imala simptoma bez obzira na estrofem i utrogestan, a u uspjesnom sam imala doslovno sve, od probadanja odmah nakon transfera u noci, pa taj orgazam 2dnt, pa metalni okus u ustima, temp 38 5dnt u trajanju jedan dan, krvarenje desnih, bolne grudi svuda (sad ih nakon dojenja i nemam i nista se jos ne mijenja🤷🏻‍♀️), implantacijsko krvarenje i onda sam 7dnt napravila test da potvrdim jer sam doslovno znala. Sad nista 😑

Da, ja sam bila u stimulaciji i od svega mi je ostala ta 1 blastica, za čudo sam izbjegla i hiperstimulaciju...nesto mi ne stima pa ne dobivam jajne stanice ili se oplodi i stane. 
    Inace sam u KBC Rijeka...

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

Nola_
    01. Prosinac 2023. 14:04

Kako ste cure? Imate li kakvih simptoma. Ja sma kupila testove i pocinjem sutra od 5dnt😅

• kaya
    01. Prosinac 2023. 21:03

Nola_

Kako ste cure? Imate li kakvih simptoma. Ja sma kupila testove i pocinjem sutra od 5dnt😅

Hej, bome nista posebno niti značajno ..lagani menstrualni grčevi, kod tebe? Ja nisam jos odlučila hocu raditi test ili ne..😓

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

• kaya
    02. Prosinac 2023. 08:35

Nola, jesi radila test? Možda i ja sutra 🙈

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

Nola_
    02. Prosinac 2023. 20:21

kaya

Nola, jesi radila test? Možda i ja sutra 🙈

Nisam, nije mi čovjek dao🙈😅 dog smo se da cu sutra, pa javim, javi i ti! Drzim nam 🤞🏼🤞🏼 tvoji grcevi dobro zvuce🤗  ja nemam nikakvih simptoma ni dalje.... osjecam neku napetost cijelo vrijeme ali ne bi rekla da su grcevi vise kao napetost i tezinu kao kad sma primala stimulaciju🤷🏻‍♀️

• kaya
    03. Prosinac 2023. 08:57

Ja radila test, negativan ali poslije sam vidila da je to onaj jačine 25, tako da je to još rano za taj...imas ti kakvih simptoma?

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

Nola_
    03. Prosinac 2023. 19:29

kaya

Ja radila test, negativan ali poslije sam vidila da je to onaj jačine 25, tako da je to još rano za taj…imas ti kakvih simptoma?

Hej, nisam ni ja dns na kraju radila, nekako mi je cerviks jako nisko dok stavlham utrogestan i onda sam se izbedirala i odustala od testa. Nemam apsolutno nikakvih, a ti? 

• kaya
    03. Prosinac 2023. 20:08

Ne znam, bas sam pisala u vol8 da me danas nekako boli pod rebrima, tesko mi sjediti, kao da sam neka napuhana, i teze disem...kao nakon punkcije samo blaže...

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.