Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SARA0510
    23. Lipanj 2023. 19:51

Čestitke mimibey da trudnoca bude školska 😘😘

04/2022 Prirodni postupak - pukao folikul - inseminacija
    05/2022 Prirodni postupak - 1 jajna stanica - neoplođena
    09/2022 Stimulirani postupak - 4 jajne stanice - 1 oplođena - neuspiješan transfer
    03/2022 Inseminacija - pukao folikul - tempirani odnosi
    04/2023 Inseminacija
    06/2023 Stimulirani postupak - 6 oocita, 5 oplođenih, 4 došle do stadija blastociste, 1 vraćena, 3 zamrznute
    8/2023 Fet

mimibey
    24. Lipanj 2023. 00:11

Hvala vam.. od srca vam zelim da sto pre ugledate svoje visoke bete 🙏🏼❤️

SARA0510
    24. Lipanj 2023. 08:56

Jutro cure, meni danas 9dnt blastice test bijel bijel. A menga mi je jače krenula, tako da mislim da beta nema nekog pretjeranog smisla. Zvat cu bolnicu da vidim sta oni kazu i dogovoriti se za dalje.

09/2022 Stimulirani postupak - 4 jajne stanice - 1 oplođena - neuspiješan transfer
    04/2023 Inseminacija
    06/2023 Stimulirani postupak - 6 oocita, 5 oplođenih, 4 došle do stadija blastociste, 1 vraćena, 3 zamrznute
    8/2023 Fet

• Amani
    24. Lipanj 2023. 09:56

Jutro drage zene...kod mene ima nesto jako pozitivno, test od sinoc i jutros 😇 ne mogu jos da vjerujem,...
    Juce poslijepodne mi se jako spavalo, 1 sat odspavala, pa sam s muzem izasla u grad, jedva oci držala otvorene od nekog umora, poceo stomak da me žiga, kontam sigurno ce doci menst.ali mi nesto kao da rece, uradi test ponovo, uradim oko ponovi i blaga crtica se vidjela, jutros ponovim, vidi se sasvim ok😇 
    Betu radim u ponedjeljak, drzite mi fige 😇😇

SARA0510
    24. Lipanj 2023. 11:40

Bravo Amami cestitam 🥰

04/2023 Inseminacija
    8/2023 Fet

mimibey
    24. Lipanj 2023. 22:40

Prelepe vesti Amani 🤭🤭🥳
    Iscekujemo ponedeljak zajedno 🥰
    Saro, ja bih na tvom mestu ipak betu vadila.. cisto da se vidi, mene je kod prve neuspesne bila 12 beta, ali sam ja sebe nekako sa tim smirila.. koliko god cudo zvucalo.. 
    bilo je nesto i to mi je dalo nadu i energiju za dalje odmah..

• Amani
    25. Lipanj 2023. 09:33

Jutro zene drage, ja maloprije uradila jos jednom test, danas negativen,....ne znam sta da mislim...2 sto sam radila su bili za ranu trudnocu obicni testovi, a ovaj danas isto tako samo sto je digitalni...
    Sutra def.znam na cemu sam...lijep pozdrav za sve dame.

• Amani
    25. Lipanj 2023. 09:35

Amani

Jutro zene drage, ja maloprije uradila jos jednom test, danas negativen,….ne znam sta da mislim…2 sto sam radila su bili za ranu trudnocu obicni testovi, a ovaj danas isto tako samo sto je digitalni…
    Sutra def.znam na cemu sam…lijep pozdrav za sve dame.

I da ,juce mi je 10 -i nakon nakon ET i krenulo je sa roze jako slabim krvarenjem, pa posle cijeli dan smedjkasto, isto jako blago...eh sad...ili je implantacija ili ono drugo...

mimibey
    25. Lipanj 2023. 21:10

Amani

Amani

Jutro zene drage, ja maloprije uradila jos jednom test, danas negativen,….ne znam sta da mislim…2 sto sam radila su bili za ranu trudnocu obicni testovi, a ovaj danas isto tako samo sto je digitalni…
    Sutra def.znam na cemu sam…lijep pozdrav za sve dame.

I da ,juce mi je 10 -i nakon nakon ET i krenulo je sa roze jako slabim krvarenjem, pa posle cijeli dan smedjkasto, isto jako blago…eh sad…ili je implantacija ili ono drugo…

Meni je tako bilo, rozkasto pa se pretvorilo u braonkasto ali nekako svetlije braon.. i sve manje i manje.. tako je bilo 2,5 dana

mimibey
    26. Lipanj 2023. 21:25

Amani jesi vadila betu danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.