Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana1996
    07. Kolovoz 2023. 18:09

Pozdrav curke evo i ja vam se pridruzujem u iscekivanju bete. Prvi put sam u ivf postupku bila . Imala sam pet jajnih stanica od kojih je jedna opstala i danas je bio embriotransfer. Ovo mi je sve novo. Sta ste vi radile na dan embriotransfera jeste se posebno pazile ? Meni su u poliklinici rekli da mogu sve normalno i da samo opusteno da je tako najbolje :) 

👩27 svi nalazi uredni.
    👱‍♂️ 41 uredan spermiogram
    Pokusavamo od 2020
    Prvi ivf postupak 08/2023 Poliklinika Ivf
    04.08 apsiracija. 5 jajnih stanica od tog jedna oplodena
    07.08 embriotransfer
    19.08 beta ⛔️

• Martinamila83
    08. Kolovoz 2023. 11:54

Ana1996

Pozdrav curke evo i ja vam se pridruzujem u iscekivanju bete. Prvi put sam u ivf postupku bila . Imala sam pet jajnih stanica od kojih je jedna opstala i danas je bio embriotransfer. Ovo mi je sve novo. Sta ste vi radile na dan embriotransfera jeste se posebno pazile ? Meni su u poliklinici rekli da mogu sve normalno i da samo opusteno da je tako najbolje :)

Pozdrav  Ana1996
    ja sam do sada imala 4et u 4 postupka, nekako sam 01.put bila najopuštenija u vezi svega jer ništa nisam znala.Ova 2tjedna do bete iščekivanja znaju biti zahtjevna , ali što se fizičkog ponašanja tiče, sve normalno osim kaj nebuš sad radila teške fizičke poslove-micala ormare, trosjede, cijepala drva i tako nešto, i ono što sve valjda mrzimo čuti-samo opušteno :)
    Sretno!
    Malo ohrabrenja-iz mog prvog IVF postupka se rodila živa i zdrava curica, tako da eto, uspjeva nekad i od prve 

-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
    -6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
    -3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
    7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
    9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS

• Ana1996
    08. Kolovoz 2023. 14:16

Martinamila83

Ana1996

Pozdrav Ana1996
    ja sam do sada imala 4et u 4 postupka, nekako sam 01.put bila najopuštenija u vezi svega jer ništa nisam znala.Ova 2tjedna do bete iščekivanja znaju biti zahtjevna , ali što se fizičkog ponašanja tiče, sve normalno osim kaj nebuš sad radila teške fizičke poslove-micala ormare, trosjede, cijepala drva i tako nešto, i ono što sve valjda mrzimo čuti-samo opušteno :)
    Sretno!
    Malo ohrabrenja-iz mog prvog IVF postupka se rodila živa i zdrava curica, tako da eto, uspjeva nekad i od prve

Ajme hvala ovo mi je veliko ohrabrenje jer nekako nije da se nadam previse do sad 3 godine se nije nista desavalo prirodno i sad prvi ivf postupak doktor prezadovoljan folikulima i svime kao mlada ste bit ce to super i onda na kraju se ispostavilo da su sve jajne stanice bile nekvalitetne i samo je jedna opstala..nekako sam se tu vec na prvu razocarala,ali i ta jedna je dovoljna 🙏
    I da od jucer sam jako naduta jeste imale vi te simptome nakon svega ? I kao neki lagani menstrualni bolovi..

👩27 svi nalazi uredni.
    Pokusavamo od 2020
    07.08 embriotransfer
    19.08 beta ⛔️

• Martinamila83
    08. Kolovoz 2023. 14:37

Anna1996

neki moji simptomi su bili dosta jaki grčevi i nadutost zbog aspiracije, te bolne dojke i povremeno mi je ujutro bilo mučno- to sam prepisala terapiji, ne trudnoći.
    U 1. trudnoći odnosno prvom postupku apsloutno  nikakvih simptoma, tako da eto, tu baš nikad neznaš izuzev oboružati se strpljenjem

Sretno

-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
    -6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
    -3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
    7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
    9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS

• Ana1996
    08. Kolovoz 2023. 17:04

Martinamila83

Anna1996neki moji simptomi su bili dosta jaki grčevi i nadutost zbog aspiracije, te bolne dojke i povremeno mi je ujutro bilo mučno- to sam prepisala terapiji, ne trudnoći.
    U 1. trudnoći odnosno prvom postupku apsloutno nikakvih simptoma, tako da eto, tu baš nikad neznaš izuzev oboružati se strpljenjem

Sretno

Da meni od jucer bolne grudi i bas jaka nadusot ,ali dobro nista strasno ..
    Hvala takoder sretno🥰

👩27 svi nalazi uredni.
    Pokusavamo od 2020
    07.08 embriotransfer
    19.08 beta ⛔️

Tratinčica123
    08. Kolovoz 2023. 20:43

Pozdrav cure, pridružujem se 🤗
    Danas sam imala transfer 1 predivne blastice, pa sad čekamo betu, ali planiram za nekih 7 dana napraviti i test. 
    Ovo mi je Fet, pa je tijelo odmorno i nema nikakvih simptoma. 
    Ja čak nemam neke simptome ni od progesterona😁
    Mi smo u postupku u Pragu. 
    Sretno nam svima!❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Ana1996
    08. Kolovoz 2023. 21:04

Tratinčica123

Danas sam imala transfer 1 predivne blastice, pa sad čekamo betu, ali planiram za nekih 7 dana napraviti i test.
    Sretno nam svima

Sretno 🥰❤️
    Ja ne znam dal cu radit ranije test , rekli su mi da idem izvadit betu 19.8..ne znam dal cu izdrzat da ne napravim ranije test 🤔
    Ako smijem znat o kojoj poliklinici se radi u Pragu? Mi smo razsmiljami o Pragu ,ali smo se na kraju odlucili kod nas u Ivfu u Zagrebu , a ako ne bude uspjesno onda bi svakako u Prag isli. 

👩27 svi nalazi uredni.
    Pokusavamo od 2020
    07.08 embriotransfer
    19.08 beta ⛔️

Tratinčica123
    08. Kolovoz 2023. 21:11

Ana1996

Tratinčica123

Sretno nam svima

Sretno 🥰❤️
    Ja ne znam dal cu radit ranije test , rekli su mi da idem izvadit betu 19.8..ne znam dal cu izdrzat da ne napravim ranije test 🤔
    Ako smijem znat o kojoj poliklinici se radi u Pragu? Mi smo razsmiljami o Pragu ,ali smo se na kraju odlucili kod nas u Ivfu u Zagrebu , a ako ne bude uspjesno onda bi svakako u Prag isli.

Ovdje u Pragu je beta dosta kasno, pa ću ja svakako prvo testić napraviti 😁 ako možeš izdržati, svaka čast! Ja nisam strpljiva 😂
    Mi smo išli na donaciju spermija zbog problema kod muža. Klinika Pronatal. I ne da imam sve pohvale, nego nemam riječi za opisati koliko smo zadovoljni..  
    Totalno drugačiji pristupi, terapije..
    Ali nadamo se da će i tvoj prvi postupak biti uspješan 🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• LavicaBP
    22. Kolovoz 2023. 11:08

Bok svima da se pridružim i ovoj temi s obzirom da sam trenutno u fazi čekanja bete...
    Par dana nakon transfera su me sise počele bolit, staalno mi se spava i zadnja 3 dana me užasno boli glava, jedva funkcioniram! Danas sam primjetila rozi iscjedak, može li to biti implantacijsko krvarenje? ET je bio 14.8. blastociste stare 5 dana. Nadam se da se ne sprema menga 
    Beta mi je u pon 28.8., kada najranije mogu napraviti test? Izludit ću više od osluškivanja i čekanja svega 

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• LavicaBP
    22. Kolovoz 2023. 11:22

LavicaBP

Bok svima da se pridružim i ovoj temi s obzirom da sam trenutno u fazi čekanja bete…
    Par dana nakon transfera su me sise počele bolit, staalno mi se spava i zadnja 3 dana me užasno boli glava, jedva funkcioniram! Danas sam primjetila rozi iscjedak, može li to biti implantacijsko krvarenje? ET je bio 14.8. blastociste stare 5 dana. Nadam se da se ne sprema menga
    Beta mi je u pon 28.8., kada najranije mogu napraviti test? Izludit ću više od osluškivanja i čekanja svega

eh da, i imam konstantno temperaturu, ujutro oko 37,32.2 a navečer 37.4-5 i tako već tjedan dana....valjda od progesterona?

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.