Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimibey
    23. Lipanj 2023. 16:51

NATALIE0407

SARA0510

mimibey jesi ponovila betu? Koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan test? I da li još krvariš?
    Meni je dana 8 dnt. Na papiru lagano lagano roskasto. Na gaćicama ništa. Misla sam napraviti danas i sutra ujutro test. Ako je negativan prekinuti terapiju.

Strpi se Jos Malo to roskasto je normalno Tako Su meni objasnili. Ili od implatacije ili Od pucanja zilica jer se maternica Razvlaci. Sretno

Tako je.. Meni su isto u klinici rekli sto sam radila test kad znam da je to normalno.. krvarenje. Koje naravno nije obilno..
    Koliko god da znamo, nije nam lako kad vidimo krv u vreme koje de podudara sa dolaskom menstruacije nije nam svejedno..

mimibey
    23. Lipanj 2023. 16:52

I da, ne prekidaj terapiju ni slucajno! Jos je rano.

• Amani
    23. Lipanj 2023. 17:11

NATALIE0407

Amani

mimibey

Ja sam dobro.. sutra ponavljam betu.. 🙏🏼
    Kako ste vi? Ima li simptoma nekih?

Sretno sutra 😊a kod mene nema bas nikakvih simptoma, sutra cu da uradim kucni test..9-i mi je dan nakon transfera…
    znam ne bi trebalo ali..ne mogu da cekam…

Jos imas vremena nemoj sve gledat crni. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon Transfer i rodilo se moje prvo cudo. Znam da je tesko Ali sacekaj do bete i Dana kad trebas radit Test.

NATALIE0407
    hvala puno...nadat cu se da se u ponedjeljak desi cudo....

SARA0510
    23. Lipanj 2023. 17:18

Vracali su mi jednu blastocistu, sviježi transfer je u pitanju. Danas je 8 dan nakon transfera. I dan kada sam trebala dobiti menstruaciju. Uopce ne curim, nego samo kod brisanja. A na žalost to bi mi se već događalo kod postupaka, pa bi nakon prestanka terapije dobila menstruaciju. Sad je onako svijetlo svijetlo smeđe. Možda netko u uobicajenim okolnostima nebi uopce pridavao paznju tome...

04/2022 Prirodni postupak - pukao folikul - inseminacija
    05/2022 Prirodni postupak - 1 jajna stanica - neoplođena
    09/2022 Stimulirani postupak - 4 jajne stanice - 1 oplođena - neuspiješan transfer
    03/2022 Inseminacija - pukao folikul - tempirani odnosi
    04/2023 Inseminacija
    06/2023 Stimulirani postupak - 6 oocita, 5 oplođenih, 4 došle do stadija blastociste, 1 vraćena, 3 zamrznute
    8/2023 Fet

• Amani
    23. Lipanj 2023. 17:18

mimibey

Žao mi je Amani 😔😔 Znam kako je..
    Gledaj odmah šta dalje, i u nove pobede.. 

ponovit cu u nedjelju test..a u pon.sacekati betu...
    pa kako bude...kako bude Božija volja....

mimibey
    23. Lipanj 2023. 17:38

SARA0510

Vracali su mi jednu blastocistu, sviježi transfer je u pitanju. Danas je 8 dan nakon transfera. I dan kada sam trebala dobiti menstruaciju. Uopce ne curim, nego samo kod brisanja. A na žalost to bi mi se već događalo kod postupaka, pa bi nakon prestanka terapije dobila menstruaciju. Sad je onako svijetlo svijetlo smeđe. Možda netko u uobicajenim okolnostima nebi uopce pridavao paznju tome…

Kada su ti rekli da radis betu, koji dan?

mimibey
    23. Lipanj 2023. 17:39

Amani

mimibey

Žao mi je Amani 😔😔 Znam kako je..
    Gledaj odmah šta dalje, i u nove pobede..

ponovit cu u nedjelju test..a u pon.sacekati betu…
    pa kako bude…kako bude Božija volja….

Slazem se. Idemo uvek do kraja. Nada poslednja umire 🙏🏼🙏🏼

SARA0510
    23. Lipanj 2023. 17:54

14 dan od transfera. To spada u utorak. 

04/2022 Prirodni postupak - pukao folikul - inseminacija
    05/2022 Prirodni postupak - 1 jajna stanica - neoplođena
    09/2022 Stimulirani postupak - 4 jajne stanice - 1 oplođena - neuspiješan transfer
    03/2022 Inseminacija - pukao folikul - tempirani odnosi
    04/2023 Inseminacija
    06/2023 Stimulirani postupak - 6 oocita, 5 oplođenih, 4 došle do stadija blastociste, 1 vraćena, 3 zamrznute
    8/2023 Fet

mimibey
    23. Lipanj 2023. 18:45

Evo da se javim.. Druga beta 910 ❤️🥳

• Amani
    23. Lipanj 2023. 19:46

mimibey

Evo da se javim.. Druga beta 910 ❤️🥳

Odlično Mimibey 🥳🥳čestitke od ❤️ da ti cijela trudnoca i porod proteku u najboljem mogucem redu😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.