Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    30. Ožujak 2023. 13:22

Cao zene
    Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
    I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća 

• lela33
    05. Travanj 2023. 12:50

Pozdrav drage čekalice, molim da mi pomognete, poludicu do sutra. 
    Radila sam et u januaru 7 dan prosmedjarila, biokemijska. 
    Sada sam radila fet 2 blastice, 27.03. 7dpt clear blue bio odmah pozitivan ali onako bas bleda crta. To je onaj test 6 dana prije m. 
    Danas 9dpt radila obican baby rapid test 25 jedinica i bleda crta posle par minuta. Bojim se da je opet biokemijska. Ne smedjarim, od simptoma poneko ziganje kao pred mengu, grudi bole sa strana na dodir, grlic mekan i temp 37-37 sa 3 uglavnom uvece. Sutra trebam raditi test koji su mi dali u klinici pa će onda valjda reći da li radim betu ili ne. Uglavnom luda sam. Očekivala sam puno jaču crtu i bojim se da opet nije dobro. Evo testa od jutros https://ibb.co/2MDqxsB 

• NATALIE0407
    23. Travanj 2023. 21:28

lela33

Pozdrav drage čekalice, molim da mi pomognete, poludicu do sutra.
    Radila sam et u januaru 7 dan prosmedjarila, biokemijska.
    Sada sam radila fet 2 blastice, 27.03. 7dpt clear blue bio odmah pozitivan ali onako bas bleda crta. To je onaj test 6 dana prije m.
    Danas 9dpt radila obican baby rapid test 25 jedinica i bleda crta posle par minuta. Bojim se da je opet biokemijska. Ne smedjarim, od simptoma poneko ziganje kao pred mengu, grudi bole sa strana na dodir, grlic mekan i temp 37-37 sa 3 uglavnom uvece. Sutra trebam raditi test koji su mi dali u klinici pa će onda valjda reći da li radim betu ili ne. Uglavnom luda sam. Očekivala sam puno jaču crtu i bojim se da opet nije dobro. Evo testa od jutroshttps://ibb.co/2MDqxsB

Pozdrav do sad si sigurno radila i betu i nadam se da je sve uredu i da se dupla pravilno. Rano Si radila Test i normalno je da je crtica blijeda. Sve najbolje ti zelim

• Jednaobicnacekalica
    24. Travanj 2023. 09:27

Pozdrav,
    Ima li možda koja cekalica bete još ovdje? 😅

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

chocoloco
    29. Travanj 2023. 10:00

Pozdrav ženice 😊ja sam isto čekalica,5-ti dan danas transfera 2.blastociste 

chocoloco
    29. Travanj 2023. 10:01

Dali mi može netko reci dali umišljam ili se vidi druga sjenka 😅

chocoloco
    29. Travanj 2023. 10:02

chocoloco

Dali mi može netko reci dali umišljam ili se vidi druga sjenka 😅

chocoloco
    29. Travanj 2023. 10:03

• NATALIE0407
    01. Svibanj 2023. 15:56

chocoloco

Moras Ucitat sliku da bi Mogli  vidjet Test. Svakako Drzim fige da je pozitivan

• mayra
    01. Svibanj 2023. 18:34

Pozdrav zenice drage... nije me bilo jako dugo ovdje, ali imam potrebu izjadat a vi ste ovdje jedine koje me razumiju kroz sta prolazim. Prvo zelim cestitati svim pozitivnim betama i pozeljet srecu onim zenicama koje cekaju ili su u postupku. 
    Mi smo u postupku potpomognute dvije godine, do sada imala 2 prirodna i 3 stulimularana ciklusa. 
    Imala sam 10 transfera do sada i beta uvijek 0. 
    Zadnji tranfer sam imala 22.04, sutra vadim betu, ali mislim da je i sad negativna opet. 
    Jednostavno ne znam sta raditi vise da uspijemo. 
    Bas sam ocajna :( 

👩 31 god. - nalazi svi uredni
    🧔 33 god. - asthenozoospermia
    KBC Osijek
    10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
    11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
    12.2021. IVF - klomifen
    01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.