Crvenkapica94 Hvala.
Mi smo u Bona Dei u Sarajevu. Od pocetka smo kod njih i cak posle par neuspeha nije mi padalo na pamet da menjam kliniku. Jednostavno sam osecala da ce nam tu uspeti.
👩🦰28g sve ok👨🦱38g Oligoasthenoteratozoospermia
02/21 Aspiracija 18jc, zaledjeno 10 🐧
04/21 Prvi Fet = Beta 0
10/21 Drugi Fet beta 0
05/22 Treci Fet beta 0
11/22 Stimulacija, 16jc, 14 blastocista
02/23 Cetvrti Fet, imamo poz test, cekamo betu.
12dt beta 539😍
Crvenkapice,i meni beta negativna😞,zelim nam vise srece drugi puta.Sutra imam dogovor za dalje pa cemo vidjet sta dalje,.Ovo me danas stvarno rastuzilo ali sta je tu je,drzi se🙏🏻
Žao mi je ☹️ ja sam bila jako tužna, čula sam se s doktorom Poljakom, rekao je da pošto je kod mene bila blaga stimulacija da pričekam 1 ciklus i onda možemo opet pošto nemamo zaleđeno ništa. Opet vađenje pa transfer, nadam se uspješan ❤️ možda se opet i sretnemo tamo onda uskoro 🥰
Cure sretno s betama 🤞🏻
Npelice jesi dobila nalaz?
💚❤️ Čestitam na beti, sretno dalje 🥰🥰 u kojoj ste vi klinici?
Nalaz stigao tek jutros 😪 18,5
Sutra ponovo vadit betu za svaki slučaj, ali pretpostavlja se da je biokemijska..
Idemo dalje u nove pobjede 💜
Sretan dan žena cure 😘

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hej curke, moja beta negativna. Malo mi je tugica, ali kako mi je u ponedjeljak test bio negativan nekako sam se psihicki pripremila. Glavu gore idemo dalje!
Cao zene
Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća
Pozdrav drage čekalice, molim da mi pomognete, poludicu do sutra.
Radila sam et u januaru 7 dan prosmedjarila, biokemijska.
Sada sam radila fet 2 blastice, 27.03. 7dpt clear blue bio odmah pozitivan ali onako bas bleda crta. To je onaj test 6 dana prije m.
Danas 9dpt radila obican baby rapid test 25 jedinica i bleda crta posle par minuta. Bojim se da je opet biokemijska. Ne smedjarim, od simptoma poneko ziganje kao pred mengu, grudi bole sa strana na dodir, grlic mekan i temp 37-37 sa 3 uglavnom uvece. Sutra trebam raditi test koji su mi dali u klinici pa će onda valjda reći da li radim betu ili ne. Uglavnom luda sam. Očekivala sam puno jaču crtu i bojim se da opet nije dobro. Evo testa od jutros https://ibb.co/2MDqxsB
Pozdrav drage čekalice, molim da mi pomognete, poludicu do sutra.
Radila sam et u januaru 7 dan prosmedjarila, biokemijska.
Sada sam radila fet 2 blastice, 27.03. 7dpt clear blue bio odmah pozitivan ali onako bas bleda crta. To je onaj test 6 dana prije m.
Danas 9dpt radila obican baby rapid test 25 jedinica i bleda crta posle par minuta. Bojim se da je opet biokemijska. Ne smedjarim, od simptoma poneko ziganje kao pred mengu, grudi bole sa strana na dodir, grlic mekan i temp 37-37 sa 3 uglavnom uvece. Sutra trebam raditi test koji su mi dali u klinici pa će onda valjda reći da li radim betu ili ne. Uglavnom luda sam. Očekivala sam puno jaču crtu i bojim se da opet nije dobro. Evo testa od jutroshttps://ibb.co/2MDqxsB
Pozdrav do sad si sigurno radila i betu i nadam se da je sve uredu i da se dupla pravilno. Rano Si radila Test i normalno je da je crtica blijeda. Sve najbolje ti zelim
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Pozdrav,
Ima li možda koja cekalica bete još ovdje? 😅
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Pozdrav ženice 😊ja sam isto čekalica,5-ti dan danas transfera 2.blastociste
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji