Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nale87
    09. Studeni 2022. 19:15

Ja danas isla za UZ. 5+2 ima GM kaze dr rano jos da se cuje srce. Ali evo veceras sam prokrvarila, stomak me boli kao da sam dobila. Izgleda nista ovaj put... 😪😔😔

• sunčica05
    10. Studeni 2022. 07:51

Nale87

Ja danas isla za UZ. 5+2 ima GM kaze dr rano jos da se cuje srce. Ali evo veceras sam prokrvarila, stomak me boli kao da sam dobila. Izgleda nista ovaj put… 😪😔😔

Ma daaaj, tako mi je žao, ovo baš rastuži. 
    Nadam se da možda ipak nije najgore kako misliš.

• sunčica05
    10. Studeni 2022. 09:58

Mila121

sunčica05

2497 danas

Wow! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Daa, al bojim se još veseliti, pregled tek za dva tjedna.
    Kakvo je kod tebe stanje, jesi radila betu?

• Mila121
    10. Studeni 2022. 10:41

Nale87

Ja danas isla za UZ. 5+2 ima GM kaze dr rano jos da se cuje srce. Ali evo veceras sam prokrvarila, stomak me boli kao da sam dobila. Izgleda nista ovaj put… 😪😔😔

Drzi se! Veliki je ovo stres. 

• Mila121
    10. Studeni 2022. 10:44

sunčica05

Mila121

sunčica05

2497 danas

Wow! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Daa, al bojim se još veseliti, pregled tek za dva tjedna.
    Kakvo je kod tebe stanje, jesi radila betu?

Pozitivna beta, sutra ponavljam. Imam jos uvek neki braonkasti iscedak, ali mi se cini da se smanjuje. Pojavi se samo jednom u toku dana, taman mislim prestalo je, eto ga opet. Kazu doktori da ne brinem zbog toga puno. 

• Nale87
    10. Studeni 2022. 12:56

sunčica05

Nale87

Ma daaaj, tako mi je žao, ovo baš rastuži.
    Nadam se da možda ipak nije najgore kako misliš.

Primila sam sinoc depo progesteron. Jutros malo bolje nisam mogla bolovanje mogla otvorit i morala na posao doci, juce ga zatvorila. Rekli da mirujem. Ali evo od malo prije opet isti bol a da poludim samo. Ne smijem ni da se nadam puno. Samo to ukljucili mi svaki 3. dan. Radim kancelarijski posao nije ni ovo lako ukocim se od sjedenja. I registratori teski. 🙄

• NATALIE0407
    11. Studeni 2022. 16:02

Kako Ste danas je Li SVE uredu?

Vjeverica81
    11. Studeni 2022. 20:14

Ima li koja da čeka betu?? Moja beta je 21.11,,ako ima koja neka se pridruži ☺️

👰42, 🤵51,amh0.25
    3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
    2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
    5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
    8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
    Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
    1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
    4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
    11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔

• Mila121
    12. Studeni 2022. 19:04

Ja sam OK fizički. Iako mi je druga beta duplirana i dalje nemam mira. 🤣🙄 Naime, pojavio mi se bas blagi bol u donjem delu stomaka koji nije ni nalik menstrualnom i koji se s vremena na vreme nastavi sa desne strane i trajalo je par dana. Sad je odjednom prestao i ne znam sta to znaci. 

• NATALIE0407
    12. Studeni 2022. 19:27

Mila121

Ja sam OK fizički. Iako mi je druga beta duplirana i dalje nemam mira. 🤣🙄 Naime, pojavio mi se bas blagi bol u donjem delu stomaka koji nije ni nalik menstrualnom i koji se s vremena na vreme nastavi sa desne strane i trajalo je par dana. Sad je odjednom prestao i ne znam sta to znaci.

To ti je sasvim OK da imas Malo bolove,a moze biti  vise razloga.To se maternica razvlaci Pa se javljaju ti bolovi. A Tako Su meni objasnili. A moze Bit i Ako Si se Malo prehladila ili Ako imas problema da stolicom.Samo terapiju redovno nastavi. Nadam se da si sad malo mirnija .Bit ce to SVE ok ako Bog da.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.