Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2022. 10:29

Leeloo1 sretno u psihičkom odmoru . Ja sam uvjerena da mi “borilice” ☺️ imamo ljepše snažnije brakove samo jednostavno nas tuga zaokupi da zanemarimo ispustimo to iz ruke …a ne bi trebali. Odmori se 😍
    j.Lo Vidim radila si Panoramu nisam čitala o tome kada se to radi i cijena okvirno znam da se sto puta pisalo o tome ali..tada sam bila na drugoj planeti 🙈
    Ribic javi 😀
    Domleon drago mi je sto si još jedan vjetar u ledja nama ovdje na početku puta …da svaki dan bude pun ljubavi i blagoslova 
    Panda,MalaG ,Stela,Roxy…pratit ćemo i vas postupak i dalje 😍 i hrabrit… 
    Tek sada vidim koliko ovdje ima blizanaca Linda, Monolena …kako ste jeste imale ikakve komplikacije…mene je užasno strah jer i dalje nemam simptome ne razumijem kako to može biti a dvoje ih je 🙏🙏
    Barbi ti si prešla one kritične prve tjedne..mislim nama je sve strah al jedva čekam da prodje 12tt imam
    Osjećaja da bih lakše disala…

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2022. 10:42

Razumna divno si napisala za brak..nas se šest parova druži i naravno jedino mi nemamo djecu , zasad..al ono sto je moj muž doista se ne može mjeriti..ja ponekad pomislim da je to taj blagoslov i sa bi trebala biti zadovoljna ..ali …
    Prošla sam spontani s 8tt grčevi su bili jako bilo je užasno ali je prošlo …jednostano preživiš.Ne znam kako ali učiniš to,otplaces ,odspavaš onda jedno jutro ustanes i kupiš prvi ukras za Božić i život jednostavno nastavi i ne pita..ja sam
    Imala spontani točno prije dvije godine u ova doba…
    Točkica 89 javi rezultateee ☺️
    Kacusa ženo ❤️ Onaj od Gore slozi to bolje od nas čestitam i svakako da put dalje bude lakši ma koliko dug da bi 😇

Flowerson tebi već danima pokušavam nešto napisat al ne ide…kad sam neku večer pročitala post nisam spavala..ne razumijem ne shvacam i nekako ne prihvaćam ..kako i zašto se dogodi..ja kad sam imala spontani smedjarila sam krvarila bila po Hitnoj to je bas bila patnja nekako kao da koliko god grozno zvučalo kad je stalo sve kao da sam spasila i sebe i bebicu…ali tako bez ikakvog znaka ne znam nije pošteno.želim to svu hrabrost svijeta za borbu dalje..iako imam
    Osjećaj sto god da kažem da nije dovoljno.I sama sam u strahu sada…i mislim da me nitko ne bi mogao utješiti..zao mi je sto sam ovako negativna ali ako se slučajno osjećaš slabije imas potpuno pravo i biti ljuta i sve sto uz to ide..a znam da ćeš prezivjet ustat krenuti dalje..da će vrijeme učiniti svoje a do tada se samo možemo moliti da sto prije prodje.❤️

89godiste PCOS
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️

Sekica89
    23. Studeni 2022. 10:47

fifi_

Di ste… kako ste?

Moja Beta jutros iznosi 224.
    Transfer dvije blastice prošli ponedjeljak.
    Jel mala? Šta kažete.

Cestitam😍 To je super beta!

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2022. 10:53

Ajme pogrešan forum sorry 

89godiste PCOS

• fifi_
    23. Studeni 2022. 11:40

Sekica89

fifi_

Di ste… kako ste?

Jel mala? Šta kažete.

Cestitam😍 To je super beta!

Hvala, javim se u petak. 

• Lala27
    23. Studeni 2022. 14:49

Sekica89

Lala27

Pozdrav svima. Prelistala sam zadnjih par stranica i ne vidim neko poznato ime :) Naime, već sam bila tu, iz prvog postupka imam dječaka od skoro 3 godine. Sad je obavljen drugi postupak, 15.11. su vraćena dva embrija, radim betu 29.11. Simptomi su mi kao i u prvom postupku, pa se nadam najboljem. Bole me grudi, bradavice, često mokrim, stomak naduven, ponekad bolovi u donjem dijelu leđa. Zanima me da li neko zna ukoliko ne prokrvarimo da li to znači da je trudnoća u pitanju ili opet ni to ne mora značiti? Želim svim čekalicama sreću 🍀

Pozdrav lala, vidim i tebi je bio transfer kad i meni, ali ja bi radila betu 28.11. Pa ako koristis utrogestane, mozda i ako nisi trudna, ne procuris dok ih ne prestanes koristiti. Iako su neke cure sa njim procurile. Valjda je sve individualno. Drzim nam 🤞🤞 da ipak ne procurimo. Test neces raditi?

Hvala na odgovoru. Držimo zajedno ☺️ 
    Planirala sam raditi test u nedelju, tako sam i u prošlom postupku 2 dana prije bete i bio je pozitivan, isti test planiram i sad uzeti, Clear Blue, ostao mi je u jako lijepom sjećanju 🥰 Kod mene su trodnevni. 

• Lala27
    23. Studeni 2022. 14:51

fifi_

Di ste… kako ste?

Jel mala? Šta kažete.

Odlična beta 😍 Za dva dana će se duplirati, biće oko 500, a i moja je tako bila u prošlom postupku 12 dana nakon transfera. To je to, čestitam 🥰

Mila-Milica
    23. Studeni 2022. 14:58

fifi_

Di ste… kako ste?

Jel mala? Šta kažete.

Čestitam! 🎉🎉🎉
    Odlična beta. 🔝
    Jesi li imala kakve simptome? 

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Sekica89
    23. Studeni 2022. 15:03

Lala27

Sekica89

Lala27

Pozdrav svima. Prelistala sam zadnjih par stranica i ne vidim neko poznato ime :) Naime, već sam bila tu, iz prvog postupka imam dječaka od skoro 3 godine. Sad je obavljen drugi postupak, 15.11. su vraćena dva embrija, radim betu 29.11. Simptomi su mi kao i u prvom postupku, pa se nadam najboljem. Bole me grudi, bradavice, često mokrim, stomak naduven, ponekad bolovi u donjem dijelu leđa. Zanima me da li neko zna ukoliko ne prokrvarimo da li to znači da je trudnoća u pitanju ili opet ni to ne mora značiti? Želim svim čekalicama sreću 🍀

Pozdrav lala, vidim i tebi je bio transfer kad i meni, ali ja bi radila betu 28.11. Pa ako koristis utrogestane, mozda i ako nisi trudna, ne procuris dok ih ne prestanes koristiti. Iako su neke cure sa njim procurile. Valjda je sve individualno. Drzim nam 🤞🤞 da ipak ne procurimo. Test neces raditi?

Hvala na odgovoru. Držimo zajedno ☺️
    Planirala sam raditi test u nedelju, tako sam i u prošlom postupku 2 dana prije bete i bio je pozitivan, isti test planiram i sad uzeti, Clear Blue, ostao mi je u jako lijepom sjećanju 🥰 Kod mene su trodnevni.

Super, drzim fige🤞 Ja necu radit test, cekat cu betu u pon. Valjda necu prije toga procuriti🙈 Nekako me strah testa da se ne razocaram..

Sekica89
    23. Studeni 2022. 15:04

Mila-Milica

fifi_

Di ste… kako ste?

Jel mala? Šta kažete.

Čestitam! 🎉🎉🎉
    Odlična beta. 🔝
    Jesi li imala kakve simptome?

Bok Mila-Milice, kad si ti imala transfer? Imas li kakvih simptoma?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.