Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila121
    03. Studeni 2022. 09:18

NATALIE0407

Mila121

Devojke, mene i grudi prestaju da bole. Juce mi je bio dan za menstruaciju ali nisam dobila zbog Duphaston lekova koje uzimam. Bukvalno nemam vise nikakve simptome. 😢🙄

Kad vadis betu?

U sredu sledece nedelje 

• Jednaobicnacekalica
    03. Studeni 2022. 09:30

Mila121

Devojke, mene i grudi prestaju da bole. Juce mi je bio dan za menstruaciju ali nisam dobila zbog Duphaston lekova koje uzimam. Bukvalno nemam vise nikakve simptome. 😢🙄

Hei,
    Koji ti je ovo Ivf postupak? 
    Slično je situacija i kod mene, trebala bi po rasporedu ovih dana dobiti, a čini se i da hoću, obzirom da od simptoma ni S. Čim grudi nisu preosjetljive znam da nije upalilo..🤷🏼‍♀️

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Mila121
    03. Studeni 2022. 09:38

Jednaobicnacekalica

Mila121

Hei,
    Slično je situacija i kod mene, trebala bi po rasporedu ovih dana dobiti, a čini se i da hoću, obzirom da od simptoma ni S. Čim grudi nisu preosjetljive znam da nije upalilo..🤷🏼‍♀️

Ovo mi je prvi, ali je jako dugo trajala stimulacija, od petog meseca evo sve do sad da sakupim dva embrioncica. Inace radim normalno, posao mi nije fizicki naporan, setam ponekad onako lagano, pazim na neke stvari ali ne mogu da zivim pod staklenim zvonom. Ne saginjem se, ne dizem tesko, ne trcim (to mi bas tesko pada jer sam inace rekreativno aktivna). Imala sam samo osecaj treci dan kao da me je nesto bocnulo dva puta, malo grudi na pocetku and that's all folks 😢. Ja ni ne mogu da dobijem menstruaciju jer sam na lekovima raznim, ukljucujuci i lek za odlaganje menstruacije. Kad ti vadis betu? Javljaj sta se desava. Da, moguce da nije upalilo ali saznacemo uskoro. Drzim fige da sve bude u redu! 🤞🤞🤞🤞🤞❤️❤️

• Mila121
    03. Studeni 2022. 09:40

Jednaobicnacekalica

Mila121

Hei,

Sad vidim da ides na betu uskoro! Javi!!! 👍❤️👍❤️🤞🤞🤞

• kaya
    03. Studeni 2022. 10:03

Pozz svima, da li ima koja da je bila na inseminaciju? Meni je danas 7.dan od aspiracije i nocas nikako zaspati od neke lagane mucnine, jucer sam imala lagane grceve ali bez iscjetka...i cini mi se da me danas malo jace bole grudi...bol od pazuha krece. I kratak dah..
    Na duphastonu i decortinu sam ali sad su mi se malo pojacale nuspojave ili sto vec je...inace ovako sve mi je bilo u 1.mj kad sam ostala trudna samo sto je zavrsilo kao biokemijska na kraju. Zanima me ima li koja ovakve simptome i dal' bi se mogla cemu nadati 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• Mila121
    03. Studeni 2022. 10:22

Kaya, jel inseminacija komplikovana procedura i tu moraju jajovodi biti prohodni? Jer ja ne znam jel su moji prohodni, nisam nikada radila tube test? Srecno sa trudnocom!! 😊😊😊

• kaya
    03. Studeni 2022. 10:49

Mila121

Kaya, jel inseminacija komplikovana procedura i tu moraju jajovodi biti prohodni? Jer ja ne znam jel su moji prohodni, nisam nikada radila tube test? Srecno sa trudnocom!! 😊😊😊

Nije, to je najjednostavniji postupak...dobijes malo poticaj sa tabletama, par injekcija menopura i na kraju stoperica. 3x se ide na uzv i to je to. 
    Da, trebali bi biti prohodni. Jos ako ih prije inseminacije ides propuhati veće su šanse. Ja sam igrom slučaja isla na histeroskopiju pa mi je usput oba jajovoda provjerio i propuhao za svaki slučaj iako je moj ginekolog kod kojeg idem rekao da se to ne radi u mojim godinama...
    A taj dan aspiracije kada ti ustrcaju prociscene spermice preporučuju dva dana lagano mirovanje, ali u principu sve raditi kao i inace 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• Mila121
    03. Studeni 2022. 13:09

kaya

Mila121

Nije, to je najjednostavniji postupak…dobijes malo poticaj sa tabletama, par injekcija menopura i na kraju stoperica. 3x se ide na uzv i to je to.
    Da, trebali bi biti prohodni. Jos ako ih prije inseminacije ides propuhati veće su šanse. Ja sam igrom slučaja isla na histeroskopiju pa mi je usput oba jajovoda provjerio i propuhao za svaki slučaj iako je moj ginekolog kod kojeg idem rekao da se to ne radi u mojim godinama…
    A taj dan aspiracije kada ti ustrcaju prociscene spermice preporučuju dva dana lagano mirovanje, ali u principu sve raditi kao i inace

Hvala!! 🙂🙂🙂🙂 I srecnooooo! 😊😊😊😊😊

• NATALIE0407
    03. Studeni 2022. 13:50

Mila121

NATALIE0407

Mila121

Kad vadis betu?

U sredu sledece nedelje

Mila121

NATALIE0407

Mila121

Kad vadis betu?

U sredu sledece nedelje

• Mila121
    03. Studeni 2022. 21:46

NATALIE0407

Mila121

NATALIE0407

Mila121

Kad vadis betu?

U sredu sledece nedelje

Mila121

NATALIE0407

Mila121

Kad vadis betu?

U sredu sledece nedelje

Jos je Rano. Danas ti je 5-7 Dan Ako neracunamo Dan Transfers jer je to nulti Dan. Sad bi ti trebala biti implatacija otprilike.

Jeste, rano je, slazem se. Danas je sedmi dan. Da li mora da se pojavi to implantacijsko krvarenje i bol?😢
    Inace, juce sam saznala da kod smrznutih embriona implantacija moze da traje duze, cak deset dana. Eto nesto novo😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.