Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bumbica
    16. Studeni 2022. 20:26

Vjeverica81

bumbica

Vjeverica81

Ništa ne odpisuj, nemoj prestati sa terapijom.. Tvoja beta mi se čini dosta kasno.. Ponovi test opet sutra pa ako tamni može biti dobro. Puno žena je krvarilo pa je dobro ispalo

Zvala sam i kbc pa su mi rekliako krvarenje nije poput menstruacije nego nešto oskudno i smećkasto onda s Crinone gelom nastavljam i vadim betu 28.11., ali ako je krvarenje poput menstrualnog (a meni je :() onda nastavak postupka…
    Vjeverice javi svoju situaciju i vjerujem u najljepsi ishod! 🙏

Baš mi je žao što je tako 😔
    Ja sam samo jučer malo krvarila,, danas ništa,,, sve je čisto. 7dpt test je pozitivan 🙂, od simptoma imam glavoboljr i vrtoglavice , već od drugog dana pt lagano peckanje u predjelu maternice.

Odlicno! Neka se nastavi sve kako treba! Javi rezultate bete 😊

torzija lijevog jajnika, bez lijevog jajnika i jajovoda
    3.mj. 2022. vanmatericna trudnoca, bez desnog jajovoda
    Desni jajnik ostao ❣️
    IVF 2.11.2022 - aspiracija; 6 folikula, 5 jajnih stanica
    5.11.2022. - 4 zametka
    7.11.2022. - 3 blastociste, SET
    21.11.2022. - Bhcg 0.66, biokemijska trudnoća ❌️
    2x🐧
    27.01.'23. FET (blastocista), prirodni ciklus; 9dnt pozitivan test, 17.2. Bhcg 6725 ❤️

Sekica89
    21. Studeni 2022. 15:48

Pozdrav svima! Vidim da je tema malo zamrla,pa nadam se da ću je osvježiti i da će se javiti druge borilice sa simptomima i iščekivanjem bete☺️
    Radila prvi IVF, 15 js, 12 oplodjeno, 7 prezivjele do 5.dana, 3 odlične kvalitete, 2 vrlodobre. Nisu mi htjeli vratit 2 nego 1 blasticu, jer sam mladja od 35 god( imam 33), a i zbog mogućnosti hiperstimulacije. Transfer je bio 15.11, od punkcije sam na bolovanju, ugl mirujem,lagano šetuckam. Danas mi je 6dnt, i rekla sam si da neću raditi testove, osim bete koju namjeravam napraviti u ponedjeljak, ako do tad ne procurim. Od simptoma nemam nista posebno,osim sto vec od 1dt imam kao menstr.bolove, nekad slabije, nekad jace. Cice nakon punkcije prestale boliti skroz. I sad sam u iščekivanju do ponedjeljka🙏
    Di ste vi cure, ko još odbrojava? Javite se da zajedno skratimo vrijeme☺️

• fifi_
    22. Studeni 2022. 07:11

Jutro svima!
    Prošli ponedjeljak sam imala FET 2 blastice. Sinoć sam napravila Clear Blue test i bio je fino pozitivan, Jutros je isto pozitivan, ali crta mi je malo slabija. Ništa posebno, ali ipak slabija.

Jesu to nijanse u testovima ili pada Beta? Šta mislite, iskustva. Sutra idem vaditi krv.

Sekica89
    22. Studeni 2022. 10:31

fifi_

Jutro svima!
    Prošli ponedjeljak sam imala FET 2 blastice. Sinoć sam napravila Clear Blue test i bio je fino pozitivan, Jutros je isto pozitivan, ali crta mi je malo slabija. Ništa posebno, ali ipak slabija.

Jesu to nijanse u testovima ili pada Beta? Šta mislite, iskustva. Sutra idem vaditi krv.

Pozdrav fifi, ti si dan prije mene imala transfer,bome hrabra si, jer ja se prije bete ne usudjujem nista🙈 Ali ako je pozitivan onda super,iako pretpostavljam da je svjetlija crtica jer je jos rano. Imas li kakvih simptoma?

• fifi_
    22. Studeni 2022. 11:03

Sekica89

fifi_

Jutro svima!

Pozdrav fifi, ti si dan prije mene imala transfer,bome hrabra si, jer ja se prije bete ne usudjujem nista🙈 Ali ako je pozitivan onda super,iako pretpostavljam da je svjetlija crtica jer je jos rano. Imas li 

Napravila sam test jer nisam imala nikakvih simptoma. Pa da završim s nadanjem.
    Do sad, kad sam bila trudna (sve neuspješno), uvijek sam znala da sam trudna i prije testa. Grčenje maternice, umor, učestalo mokrenje, napuhan stomak.
    Sad ništa. 

Sekica89
    22. Studeni 2022. 11:13

fifi_

Sekica89

fifi_

Jutro svima!

Pozdrav fifi, ti si dan prije mene imala transfer,bome hrabra si, jer ja se prije bete ne usudjujem nista🙈 Ali ako je pozitivan onda super,iako pretpostavljam da je svjetlija crtica jer je jos rano. Imas li

Napravila sam test jer nisam imala nikakvih simptoma. Pa da završim s nadanjem.
    Do sad, kad sam bila trudna (sve neuspješno), uvijek sam znala da sam trudna i prije testa. Grčenje maternice, umor, učestalo mokrenje, napuhan stomak.
    Sad ništa.

Mozda zato jer je FET? Citala sam da obicno kod fet-a nema nekih simptoma, a i svaka trudnoca se moze razlikovati. Ja imam menstrualne grceve od 1.dana transfera, pretpostavljam radi stimulacije,a imala sam rizik za hiper,a i 1.put mi je pa nemam iskustva sa tim.

• Lala27
    22. Studeni 2022. 12:34

Pozdrav svima. Prelistala sam zadnjih par stranica i ne vidim neko poznato ime :) Naime, već sam bila tu, iz prvog postupka imam dječaka od skoro 3 godine. Sad je obavljen drugi postupak, 15.11. su vraćena dva embrija, radim betu 29.11. Simptomi su mi kao i u prvom postupku, pa se nadam najboljem. Bole me grudi, bradavice, često mokrim, stomak naduven, ponekad bolovi u donjem dijelu leđa. Zanima me da li neko zna ukoliko ne prokrvarimo da li to znači da je trudnoća u pitanju ili opet ni to ne mora značiti?  Želim svim čekalicama sreću 🍀 

Sekica89
    22. Studeni 2022. 12:49

Lala27

Pozdrav svima. Prelistala sam zadnjih par stranica i ne vidim neko poznato ime :) Naime, već sam bila tu, iz prvog postupka imam dječaka od skoro 3 godine. Sad je obavljen drugi postupak, 15.11. su vraćena dva embrija, radim betu 29.11. Simptomi su mi kao i u prvom postupku, pa se nadam najboljem. Bole me grudi, bradavice, često mokrim, stomak naduven, ponekad bolovi u donjem dijelu leđa. Zanima me da li neko zna ukoliko ne prokrvarimo da li to znači da je trudnoća u pitanju ili opet ni to ne mora značiti? Želim svim čekalicama sreću 🍀

Pozdrav lala, vidim i tebi je bio transfer kad i meni, ali ja bi radila betu 28.11. Pa ako koristis utrogestane, mozda i ako nisi trudna, ne procuris dok ih ne prestanes koristiti. Iako su neke cure sa njim procurile. Valjda je sve individualno. Drzim nam 🤞🤞 da ipak ne procurimo. Test neces raditi?

Sekica89
    22. Studeni 2022. 12:50

Lala27

Pozdrav svima. Prelistala sam zadnjih par stranica i ne vidim neko poznato ime :) Naime, već sam bila tu, iz prvog postupka imam dječaka od skoro 3 godine. Sad je obavljen drugi postupak, 15.11. su vraćena dva embrija, radim betu 29.11. Simptomi su mi kao i u prvom postupku, pa se nadam najboljem. Bole me grudi, bradavice, često mokrim, stomak naduven, ponekad bolovi u donjem dijelu leđa. Zanima me da li neko zna ukoliko ne prokrvarimo da li to znači da je trudnoća u pitanju ili opet ni to ne mora značiti? Želim svim čekalicama sreću 🍀

I jesu li tvoji trodnevni ili blastice?

• fifi_
    23. Studeni 2022. 10:28

Di ste… kako ste?

Moja Beta jutros iznosi 224.
    Transfer dvije blastice prošli ponedjeljak.
    Jel mala? Šta kažete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.