Drage cure,
ja sam vadila betu u srijedu. Nisam se odmah javila, najvise zato jer mi je bilo malo neugodno. Mislim, tek sam se pojavila tu na forumu. Ipak , mozda ce ovaj post dobro doci nekome u buducnosti.
U trenutku kada sam se registrirala ovdje, bila sam dotakla dno, na kojem imam osjecaj vec dulje vrijeme plazim. U veljaci prosle godine sam saznala da mi je ov. rezerva skoro istrosena, fsh -najveci do 40. Od travnja sam po klinikama i skoro svaki tjedan na pregledu, osim ona 2 tjedna cekanja. 2 puta uklanjala isti polip, hrpu simptoma dozivjela te od stoperice te od progesterona i toliko puta se razocarala.
Ovaj ciklus su med. sestre u klinici tijekom svakog kontakta reagirale kako moji simptomi ili ne-simtomi nisu dobar znak
B je bila u srijedu i ja sam samo zeljela da taj dan prodje. Poziv je dosao nedugo nakon sto sam otisla, javim se i kazem im da mozemo preskociti prvi dio i nek mi daju termin radi dogovora za sljedeci pokusaj. Kaze zena, ne beta je pozitivna. MOLIM???
...Zovem radi termina za ultrazvuk u petak (danas) i ponovnog vadjena krvi. Pitam kolika je beta. 1000( :OOOO)
Zvali su me na uzv, zbog onih bolova koje sam imala u pon i zbog visoke bete, a inace je "pravi" pregled sl. srijedu. Uglavnom, sve izgleda ok i vec se vidi mala tockica :) A nije ni 4. tjedan! Beta je danas ujutro bila 3800.
..
Eto, place mi se opet, sve djeluje toliko nestvarno.
Od simptoma i dalje nemam nista, osim sto su mi grudi kao u pms-u i sto spavam samo 5 sati (od 10dana nakon punkcije).
Da skratim pricu, zelim vam reci, cure, nedajte da vam itko govori imate li, ili nemate sanse. Isto tako, ono sto govore, doci ce kad se opustis je bullshit, jer sam barem ja ovaj ciklus dosla do faze kad sam skoro odustala od svake nade. Nit sam kupila novu folnu, nit se testirala...
Ja sam od transfera pila samo toplu vodu, da odrzim tijelo toplim (citala sam negdje o sindromu hladne utrobe, a meni je inace uvijek hladno). Jos sam par stvari napravila, ali ne znam da su ikojeg utjecaja imale
I znam da ovo nije kraj niti konacan hepi end, tako da se jos ne mogu skroz veseliti.
Ali htjela sam ovo podijeliti, ako ce jednoj od vas dati malo nade. Ako imate ikakvih pitanja, samo pitajte.
Zelim od srca svakoj da beba dodje u narucje, onda kada za to bude najbolje vrijeme.
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
Draga jesaminisam, čestitam ti i želim ti da sve prođe u najboljem redu!🥰
J.lo samo strpljivo...
Jesamnisam od srca zelim Da sve ide kako treba ❤

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
J_lo ajde drzim fige.
Jesannisam a eto vidiš kako treba bit strpljiv i nadat se.
Svima šaljem pozdrave
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Jesamnisam, čestitam ti od srca! Neka trudnoća bude školska 😊! Uvijek me razvesele ovakve vijesti 🙂.
Ja sam danas imala punkciju, dobila 12 jajnih stanica. Transfer radi hiperstimulacije bude tek iduci ciklus. Nadam se da ce biti cim vise smrznutih embrija, jer ova punkcija bez anestezije je za mene bila horor.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Jesamnisam,čestitam ti od srca! Neka trudnoća bude školska 😊! Uvijek me razvesele ovakve vijesti 🙂.
Ja sam danas imala punkciju, dobila 12 jajnih stanica. Transfer radi hiperstimulacije bude tek iduci ciklus. Nadam se da ce biti cim vise smrznutih embrija, jer ova punkcija bez anestezije je za mene bila horor.
Hvala ti Monolena! :)
Kakve su novosti kod tebe; koliko je oplođenih?
Brrrrrr! Punkcija bez narkoze?? Čula sam da se može doduše, ali samo sjesti na onu stolicu je već horor.
° 18.05. -pozitivna beta :)))
° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
....
° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia
Curee, javljam da smo mi jučer imali prvi pregled, srčeko kuca :D
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Curee, javljam da smo mi jučer imali prvi pregled, srčeko kuca :D
Baš krasno 🥰! Ne mogu ni zamisliti kakav je osjećaj to doživjeti 😊
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Jesamnisam, ne znam još ništa, nije me nitko zvao, ali u subotu idem na pregled pa ću sve saznati. Koliko sam upoznata, zamrzavaju se samo embriji stari 5 dana, jel tako? Možda mi zato ništa još ne javljaju.
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji