Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monolena
    28. Svibanj 2022. 15:12

E super, hvala na savjetima, svakako cu krenuti s folnom. Pocela sam uzimati Elenatal iz Farmacije, e sad, koliko je stvarno dobar to ne znam, znam samo da dok sam ga prije pila, željezo mi je bilo dobro.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• ivna9
    30. Svibanj 2022. 13:39

Pozz. Imam jedno pitanje koje me bas muci. Imala sam transver 16.5 i radila sam test 10 dan i 12 dan nakon toga i oba su mi pokazala pozitivno. 
    Jutros sam morala napravit opet test,i pokazao je negativno,onda sam kupila jos jedan i drugi je pokazao negativno. 
    Jel ijedna od vas imala slicnu situaciju? 

• NATALIE0407
    30. Svibanj 2022. 18:50

ivna9

Pozz. Imam jedno pitanje koje me bas muci. Imala sam transver 16.5 i radila sam test 10 dan i 12 dan nakon toga i oba su mi pokazala pozitivno.
    Jutros sam morala napravit opet test,i pokazao je negativno,onda sam kupila jos jedan i drugi je pokazao negativno.

Jesi primala inekciju izmedu?

• ivna9
    30. Svibanj 2022. 18:54

Nisam. Zadnja inekcija koju sam dobila bila je stoperica

• ivna9
    30. Svibanj 2022. 18:55

NATALIE0407

ivna9

NATALIE0407

ivna9

• NATALIE0407
    02. Lipanj 2022. 18:33

ivna9

NATALIE0407

ivna9

NATALIE0407

ivna9

Jesi radila ponovo Test i kad je Beta?

bejbe2018
    03. Lipanj 2022. 14:24

Šta ima curke, slabo se piše... 

Ja sam na čekanju zbog sad niskog tsh, pa nema nikakvih novosti dok ga ne izreguliram. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• vjeko
    03. Lipanj 2022. 19:14

Pozdrav!!! Ima li čekalica? Ja sam danas 6dnt 4 dan!!! Od simptoma bol kao pred menstruaciju, a i probava kao kad trebam dobiti. A i taman joj je termin. Čekam dalje i nadam se, nadam 🙂

kosuljica
    04. Lipanj 2022. 01:30

bejbe2018

Šta ima curke, slabo se piše…

Ja sam na čekanju zbog sad niskog tsh, pa nema nikakvih novosti dok ga ne izreguliram.

Bejbe, super ti je TSH, kolko uzimaš Euthyroxa, imaš neku posebnu prehranu?
    Bok cure evo mene nakon duljeg vremena. Muž jedan ciklus korona, drugi ja neki virus i taaako...trenutno u fazi iščekivanja hoće li se 2dnevni pretvoriti u 5dnevni...
    Jel nam Nola tu? Kako je?

Nola_
    04. Lipanj 2022. 19:12

Hej draga Kosuljica kako si? Kad je transfer onda? 🥰
    Ja sam dobro, rastemo ko gljiva, u 32 tjednu❤️ Nakon pocetnih trzavica zaobisle su me vise manje sve trudnicke tegobe🥳😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.