Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    18. Svibanj 2022. 22:16

Draga cekalice, moje bete do sada nisu bile preko 1 tako da nemam takvih iskustava , ali po statistikama to je , nažalost, prilično nisko za 11.dnt.
    Uvijek postoje iznimke , od srca se nadam da si ti jedna od njih….🍀💜🙏🏻
     Ako i bude negativno, skupi snage i bori se dalje….

• jesamnisam
    18. Svibanj 2022. 22:56

Cekalice, oprosti, sto si dobila? Blasto ili raniju stanicu?
    Ružno je što si u tolikoj neizvjesnosti. Gkedaj ovako, beta bi se trebala uduplavati, znaci sutra bi crta trbala biti jasna i neupitna na onom osjetljivom testu od 10, a prekosutra, nadajmo se na onom od 25. Držim fige!! 

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

• Jednaobicnacekalica
    19. Svibanj 2022. 09:05

Dvije su mi stanice vraćene i to 4 dan od punkcije. Sto su točno bile - iskreno nisam sigurna. 
    Ne znam sto da mislim na ovo nisku jučerašnju betu, a sutra je ponovno vadim. Jedino ako nije došlo do kasnijeg primitka, ali sve mi to mirise na biokemijsku. Eh sad, mogu li se hvatati za slamku obzirom na tako nisku betu?!? 🫣🤷🏼‍♀️

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• jesamnisam
    19. Svibanj 2022. 12:03

Znaci da si 14.,tj danas 15. dan od punkcije. To je ono što se gleda.
    Prema ovom chartu https://images.agoramedia.com/wte3.0/gcms/hCG-levels-chart-alt.jpg, moguće je, odnosno, zabilježene su i takve vrijednosti u trudnoćama! 
    S druge strane, vidiš i sama da si na donjoj granici. 
    Ja mislim da je sljedećih par dana odlučujuće. 

....

• Jednaobicnacekalica
    19. Svibanj 2022. 13:54

Hmmm, da, ne polažem puno nade, iskreno. Danas je 12 dnt i evo, sada sam vidjela kao lagane niti sukrvice su kada se obrišem wc papiru…nemam pojma jel to M dolazi ili šta bi moglo biti? Tesko da je implatacijsko?!? 🙈

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

Leeloo101
    19. Svibanj 2022. 19:33

Hej cure... malo sam se povukla i hvatala zaostatke na poslu..
    Krvarenje je danas stalo, pa će valjda menga uskoro..
    Ne znam kako to ide, ako je ovo bila biokemijska..  jer doktori kao da su po riječi plaćeni...

Bejbe nisam stavila potpis jer sam ovdje nova.. imali smo dva postupka do sada, ovo je treći. Prvi otišla u hiper,  vratili fet i ništa.
    Drugi postupak opet ništa.
    Problem su godine (40) iako se ja tako ne osjećam 😂🤞

Ovaj put smo dobili i još jednu blasticu koja čeka... valjda će menga uskoro pa da pokušamo.. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

bejbe2018
    19. Svibanj 2022. 20:28

Cure, sretno tko ima nešto. 
    Mala je Čekalice, ali mozda treba čekati da se udupla. 
    Kod mene štitnjača luduje, tsh mi je sad nizak 0.1
    A antitijela visoka.
    Tako da imam pregled iduci tjedan, da mi nesto i kaže endokrinolog. A ne samo nalaz na komentare.
    Leeloo101 a lakše nam je pratit kad imas potpis. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

J_Lo
    20. Svibanj 2022. 13:30

Hej cure,

nova sam u ovom topicu, napisala sam sve u potpomognuta oplodnja vol.7., ali evo i da se ovdje javim sa simptomima.
    Danas mi je 6dnt blastociste, radila sam ujutro test, dobro se vidi crta, malo je svjetlija od testne crte.
    Od simptoma prijavljujem jaku glavobolju danas , naglo, ne znam jel od vremena ili od čega.
    Probadanje u leđima i trbuhu od jučer, te probadanje na lijevoj strani, kod lijevog jajnika (strah me da nije vanmaternična ,opet). Sise me lagano bole na dodir, i to je to. 

Svima koji čekaju, i trude se, želim uskoro sretne vijesti 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• jesamnisam
    20. Svibanj 2022. 16:03

Drage cure,
    ja sam vadila betu u srijedu. Nisam se odmah javila, najvise zato jer mi je bilo malo neugodno. Mislim, tek sam se pojavila tu na forumu. Ipak , mozda ce ovaj post dobro doci nekome u buducnosti.

U trenutku kada sam se registrirala ovdje, bila sam dotakla dno, na kojem imam osjecaj vec dulje vrijeme plazim. U veljaci prosle godine sam saznala da mi je ov. rezerva skoro istrosena, fsh -najveci do 40. Od travnja sam po klinikama i skoro svaki tjedan na pregledu, osim ona 2 tjedna cekanja. 2 puta uklanjala isti polip, hrpu simptoma dozivjela te od stoperice te od progesterona i toliko puta se razocarala. 

Ovaj ciklus su med. sestre u klinici tijekom svakog kontakta reagirale kako moji simptomi ili ne-simtomi nisu dobar znak
    B je bila u srijedu i ja sam samo zeljela da taj dan prodje. Poziv je dosao nedugo nakon sto sam otisla, javim se i kazem im da mozemo preskociti prvi dio i nek mi daju termin radi dogovora za sljedeci pokusaj. Kaze zena, ne beta je pozitivna. MOLIM???
    ...Zovem radi termina za ultrazvuk u petak (danas) i ponovnog vadjena krvi. Pitam kolika je beta. 1000( :OOOO) 
    Zvali su me na uzv, zbog onih bolova koje sam imala u pon i zbog visoke bete, a inace je "pravi" pregled sl. srijedu. Uglavnom, sve izgleda ok i vec se vidi mala tockica :) A nije ni 4. tjedan! Beta je danas ujutro bila 3800.
    ..
    Eto, place mi se opet, sve djeluje toliko nestvarno.
    Od simptoma i dalje nemam nista, osim sto su mi grudi kao u pms-u i sto spavam samo 5 sati (od 10dana nakon punkcije).

Da skratim pricu, zelim vam reci, cure, nedajte da vam itko govori imate li, ili nemate sanse. Isto tako, ono sto govore, doci ce kad se opustis je bullshit, jer sam barem ja ovaj ciklus dosla do faze kad sam skoro odustala od svake nade. Nit sam kupila novu folnu, nit se testirala... 
    Ja sam od transfera pila samo toplu vodu, da odrzim tijelo toplim (citala sam negdje o sindromu hladne utrobe, a meni je inace uvijek hladno). Jos sam par stvari napravila, ali ne znam da su ikojeg utjecaja imale

I znam da ovo nije kraj niti konacan hepi end, tako da se jos ne mogu skroz veseliti.

Ali htjela sam ovo podijeliti, ako ce jednoj od vas dati malo nade. Ako imate ikakvih pitanja, samo pitajte.
    Zelim od srca svakoj da beba dodje u narucje, onda kada za to bude najbolje vrijeme. 

....

• maltezer
    21. Svibanj 2022. 10:25

Draga jesaminisam, čestitam ti i želim ti da sve prođe u najboljem redu!🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.