Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    16. Svibanj 2022. 18:59

Leeloo101

Nema više nade… osim u sljedeći postupak…

😪Zao mi je... 
    Ej kako nemas potpis, ne znam  jeste sve nalaze vadili, tj. Jesu vam nasli konkretno šta je problem.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    16. Svibanj 2022. 19:03

jesamnisam

veliki pozdrav svima! do sada u pozadini, ali nekako me bas tuga hvata pa je najlakse ovako anonimno i na internetu…

Danas je 14. dan nakon punkcije, 12 nakon transfera 4-stanicnog AB embrija. bas nikakvih simptoma ni smetnji do sada (bio je doduse mini ivf i time sam se tjesila..) Ali, cak ni na progesteron nisam reagirala kako inace. Uglavnom, 14 dan, a ja kao sat dobijem uvijek 14 dan nakon ovulacije..

ne, nisam dobila, valjda zbog gomile prgesterona kojeg uzimam, ali sam se danas osjecala slabo bas kao da jesam i imala blagu nelagodu kao kada dolazi…. nakon sto sam uzela tabletu progesterona prestalo.
    Vadjenje bete je u srijedu, ali vec se polako psihicki pripremam na najgore. I ne, nemam vise mentalne snage gledati negativne testove, tako da se nisam testirala…

Ovdje valjda samo hocu potvrdu i od vas; ovo sve ne djeluje dobro, jelda?

Nažalost, nema pravila, netko ima simptome, netko nema.A i od hormona budu svakakvi simptomi... 
    A i bolje ti je cekat betu, meni su rekli da je ona nemilosrdna. Nego se mučit s testovima, pa gledat jel ima što, koje je boje i sl.
    Meni bi barem to bilo još gore. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• zeko_zoki
    16. Svibanj 2022. 19:14

Cure nemojte se mucit sa simptomima, ja sam imala 3 transfera, kod prvog bolove kao menstrualne i bila beta 9 (biokemijska), kod drugog apsolutno nijedan simptom, beta 80 (biokemijska), kod treceg sve isto kao kod prvog transfera (bolovi kao menstrualni) i konacno uspjeh :) Tako da eto svaki put se ustvari nesto dogadalo, a tijelo drugacije reagiralo. A pravi trudnicki simptomi (mucnine, naotecene i bolne grudi, umor) dosli tek u 8 tt. 
    Plavusa, stvarno ti je visoka beta, moglo bi biti da su se obje blastice primile 😊😊😊

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

• Jednaobicnacekalica
    16. Svibanj 2022. 20:08

Jplavuša35

Jednaobicnacekaluca samo napetost. Za sad normalno funkcioniram i nadam se da će tako i ostati. Ima dana kad osjećam blagu vrtoglavicu i slabinu, ali ništa strašno. Betu sam vadila preko HZZO, nalaz isti dan. Nema smisla plaćati, a opet ćeš morati ponoviti za 2 dana. I još uvijek je šok, stvarno ne vjeruješ da je uistinu to postalo stvarno. Jedva čekam uzv ovaj tjedan. Vjerujem da ne možeš izdržati, ali od srca ti želim pozitivan nalaz u petak. Također i svim ostalim čekalicama ❤

Ah..koliko citam još nemaš mučnina, nego neke blaže simptome sto je super. 

To ti vjerujem i nadam se lijepim vijestima sa uzv ovaj tjedan, javi obavezno dal je sve okej prošlo i kako se bubica razvija…❤️❤️ Nadamo se i držimo fige do bete. A to bi mi bio najljepši poklon za rockas!

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Jednaobicnacekalica
    16. Svibanj 2022. 20:11

maltezer

https://ibb.co/ncrnVgQ
    Sto mislite o ovoj? Večernji, 10.dnt

Ovo je cisti plus maltezer! Po meni uopće nema sumnje da se nije primilo, samo još betu cekamo da potvrdiš ovako lijepu i vidljivu crticu na testicu…🙏🏻. 
    Ja ću svoj prekosutra ponovno napraviti, i onda cekam betu, nema vise testova - koliko god teško bilo..

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

Rita89
    17. Svibanj 2022. 09:20

jesamnisam

veliki pozdrav svima! do sada u pozadini, ali nekako me bas tuga hvata pa je najlakse ovako anonimno i na internetu…

Danas je 14. dan nakon punkcije, 12 nakon transfera 4-stanicnog AB embrija. bas nikakvih simptoma ni smetnji do sada (bio je doduse mini ivf i time sam se tjesila..) Ali, cak ni na progesteron nisam reagirala kako inace. Uglavnom, 14 dan, a ja kao sat dobijem uvijek 14 dan nakon ovulacije..

ne, nisam dobila, valjda zbog gomile prgesterona kojeg uzimam, ali sam se danas osjecala slabo bas kao da jesam i imala blagu nelagodu kao kada dolazi…. nakon sto sam uzela tabletu progesterona prestalo.
    Vadjenje bete je u srijedu, ali vec se polako psihicki pripremam na najgore. I ne, nemam vise mentalne snage gledati negativne testove, tako da se nisam testirala…

Heej, ne mora biti, ni ja nisam ništa osjećala, i dalje ništa ne osjećam, a kaže beta da sam trudna... :D ali baš nikakve simptome ja nisam osjećala, napravila sam test i htjela ići vaditi betu tako da sam sigurna da ni ovaj out ništa pa da mogu prozore prati i čistiti kuću... Možda te iznenadi :) koji ti je ovo transfer? 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• NATALIE0407
    17. Svibanj 2022. 10:45

jesamnisam

Hvala ti! :), iako je u starim temama bilo bas obratno O:) Ali svejedno, ovaj osjecaj kao da sam dobila ili kao da cu svaki tren me najvise ukopava zato jer je tocno po kalendaru

Malo da te utjesim. Ni jedan simptom nisam imala ni nakom transfera ni poslije u citavoj trudnoci.  Nemoj odustajat pokusaj se malo oraspolozit pogledaj neku dobru komediju. Sve najbolje ti zelim.

• Jednaobicnacekalica
    17. Svibanj 2022. 11:28

jesamnisam

Hvala ti! :), iako je u starim temama bilo bas obratno O:) Ali svejedno, ovaj osjecaj kao da sam dobila ili kao da cu svaki tren me najvise ukopava zato jer je tocno po kalendaru

To i je simptom trudnoce koliko ja znam..kao da ćeš svakog casa procuriti…tako da ne gubi nadu!!!
    Jesi li probala na kraju test napraviti?
    I da, javi betu obavezno!!! Držimo fige i molimo se🙏🏻. 
    Doduše moja je tek u petak, i danas radila test ali crtica skoro na vidljiva, meni je 10 dnt danas..pa sad si ti misli🤷🏼‍♀️

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa

• jesamnisam
    17. Svibanj 2022. 13:15

Rita89

jesamnisam

Heej, ne mora biti, ni ja nisam ništa osjećala, i dalje ništa ne osjećam, a kaže beta da sam trudna… :D ali baš nikakve simptome ja nisam osjećala, napravila sam test i htjela ići vaditi betu tako da sam sigurna da ni ovaj out ništa pa da mogu prozore prati i čistiti kuću… Možda te iznenadi :) koji ti je ovo transfer?

Hej, hvala na odgovoru i pozitivnosti! 
    Prvi je transfer, ali vise od 3 si necemo moci priustiti.. 
    Jutros mi je bilo isto, prije duphastona nelagoda i slabost. Zvala sam kliniku i sestra mi je rekla da to nije dobro. Cekam još povratni poziv 

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

• jesamnisam
    17. Svibanj 2022. 13:18

jednaobicnacekalica

jesamnisam

To i je simptom trudnoce koliko ja znam..kao da ćeš svakog casa procuriti…tako da ne gubi nadu!!!Jesi li probala na kraju test napraviti?I da, javi betu obavezno!!! Držimo fige i molimo se🙏🏻.Doduše moja je tek u petak, i danas radila test ali crtica skoro na vidljiva, meni je 10 dnt danas..pa sad si ti misli🤷🏼‍♀️

Hvala draga. To sam i ja na vise mjesta pročitala, ali ono sto me brine je da je počelo tocno 14. dan nakon punkcije i sto duphaston umiri.
    Beta je sutra poslijepodne, tako da rezultati u četvrtak, a test nisam radila, jer mi se neda vise gledati negativne testove :P Napravit cu jedan, nadam se jednom nakon pozitivne bete, cisto da vidim kako izgledaju dvije crtice

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.