Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosuljica
    12. Lipanj 2022. 11:11

Ma daj ,vidiš ti to! Vrijedno iskustvo! Baš si mi uljepšala jutro 😉😁😍  A ja mislila kraj svijeta..
    Pusa i ugodna nedjelja svima😘

Vaki
    12. Lipanj 2022. 17:10

Košuljice - vele da je dobro kad ti padne imunitet jer se embrij onda lakše "uhvati". Zna se organizam boriti protiv embrija jer ga prepoznaje kao strano tijelo pa ovo tvoje i nije loše. Sretno!

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

kosuljica
    15. Lipanj 2022. 12:41

Hvala svima. Napravila sam danas test, negativan je (9.dnt 5dn), i par sati poslije imam smeckasto kao prije menge (m treba doći 18.). Nije mi ranije nikad došla m dok nisam prestala uzimati Utrogestane, pa sam malo zbunjena, a prekasno je za 'spotting' a i nema točkica, nego onako baš predmenstrualno.

Vaki
    16. Lipanj 2022. 10:06

Hm? Baš šteta... 

🤞❤️🙏

Vesela Sarmica
    17. Lipanj 2022. 06:29

Pozdrav :) nova sam ovdje, trenutno na čekanju bete do idućeg petka. Ovo nam je drugi transfer, nakon prve stimulacije nismo imali smrzlica.
    Nakon punkcije u srijedu imala sam, pretpostavljam blagi ili umjereni hiper, četvrtak sam imala temp i povraćala, ništa nisam jela u petak se stanje stabiliziralo i u subotu je bio transfer. Jedino što nije potpuno nestalo je bol želuca koja ne znam je li povezana s punkcijom, prije mislim da je s hormonima.
    Od transfera opet blagom povišena temperatura. Doduše, svaki dan bude pa je nema tako da mi je sad palo na pamet da nije isključeno da je bila blago povišena i na dan transfera ali da nisam uopće posumnjala a mjerila nisam jer sam se osjećala dobro.

Uglavnom, danas je 6dt, svaki dan do sad sam imala u nekom periodu temp 37.3-37.6, većinom 37.3, neki tupi bol u trbuhu ( ne mogu više definirati je li želudac ovaj put ili baš trbuh) i jajnici me malo bole kao pred mengu. 

👩🏼33, AMH uredan, vjerojatno začepljenje i oštećenje jajovoda uslijed peritonitisa

👨🏽 31 azoospermia (mislim - značajno smanjen broj i slaba pokretljivost)

5/22 IVF, Gonal 225, 8 oocita, 2 embrija

6/22 IVF, Gonal 300, 10 oocita, 2 embrija + 4 🐧
    Blagi/umjereni hiper

Vaki
    17. Lipanj 2022. 14:28

Baš u zadnjoj trudnoći sam imala slične bolove u trbuhu pa sam se bojala da nije nešto pošlo krivo. Samo polako, čim više odmaraj da se jajnici stabiliziraju. Planiraš li raditi test ili čekaš betu?

🤞❤️🙏

Nola_
    19. Lipanj 2022. 11:42

Ej pozdrav svima🤗
    Kako ste cure, Kosuljica kako si? Jel sutra beta? 
    Vesela sarmica kako si ti? Ja nisam imala takvih tegoba da ti mogu pomoci iskustvom. 
    Svima ostalim curama saljem😘❤️

Vesela Sarmica
    19. Lipanj 2022. 15:48

Vaki

Baš u zadnjoj trudnoći sam imala slične bolove u trbuhu pa sam se bojala da nije nešto pošlo krivo. Samo polako, čim više odmaraj da se jajnici stabiliziraju. Planiraš li raditi test ili čekaš betu?

Meni je beta u subotu, odnosno radit ćemo u petak. Ja sam odustala od kućnih jer su mi prošli put radili stres i dali lažnu nadu jer sam imala lažno pozitivni, od Brevactida ili Decapeptyla.

Nažalost, danas sam sigurna da ništa.... I ovaj put su me na očekivani dan mene počeli boljeti jajnici i općenito donji dio abdomena. .. Još gajim nadu ali manju.

Do danas nisam imala nikakvih posebnih simptoma (prošli put sam imala SVE simptome 😂) osim što me želudac boli još od prije punkcije pa sam zadnjih nekoliko dana slabog apetita, sve što inače volim (zdrava variva i salate) nije mi se jelo, slala sam muža po Mcdonalds 🙈 kojeg nisam ljubitelj i kečap doma mi je imao bezveze okus, po paradaj sosu običnom, povratila sam sladoled... Pa sam se nadala da su to prvi znakovi, ipak... A preživjeti do bete ali ako se pojačaju bolovi jajnika.... Nema se čemu nadati. :-(

👩🏼33, AMH uredan, vjerojatno začepljenje i oštećenje jajovoda uslijed peritonitisa

Blagi/umjereni hiper

Vaki
    19. Lipanj 2022. 15:58

Sarmice - možda je baš sad dobitno kad misliš da nema toliko simptoma kao ranije. U MPO svijetu je sve naopačke. Držim ti palčeve...

🤞❤️🙏

Vesela Sarmica
    19. Lipanj 2022. 16:21

Vaki

Sarmice - možda je baš sad dobitno kad misliš da nema toliko simptoma kao ranije. U MPO svijetu je sve naopačke. Držim ti palčeve…

Hvala ❤️ 

Blagi/umjereni hiper

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI