Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    16. Svibanj 2022. 10:43

Lussy draga cesto te se sjetim bas mi je drago da si se javila🤗 vjerujem ti za mengu i nadam se da ce se iscjedak sto prije pretvoriti u nesto konkretno pa da zatvoris i to poglavlje. A onda kad budes spremna u nove pobjede ❤️ Sad ide ljeto more, drukcija energija u zraku, pokusaj se maksimalno opustiti i uzivati💕
    Ja sam dobro i sve je u redu, mali je vec dosta narastao i jako je aktivan. Ja se stalno nesto brinem, zivim od pregleda do pregleda umjesto da uzivam, al tako valjda mora biti kod nas ivf-usa:) 
    Svim cekalicama zelim puno srece💫

• plavuša35
    16. Svibanj 2022. 11:03

Draga jednaobicnacekalica, 8 godina čekanja je bilo. 14.dan sam išla vaditi betu, test nisam htjela raditi uopće. Transfer mi je bio 5.dan nakon punkcije, vraćene dvije. Imala sam simptome kao da ću dobiti menstruaciju, bolovi u leđima, trbuhu, nadutost... onda sam mislila da mi ne dolazi zbog terapije koju uzimam, kasnila je tjedan dana kad sam išla vaditi betu. I jos uvijek imam taj osjećaj, ali svi me uvjeravaju da je to normalno. Strpi se do kad su ti rekli da napravis betu, ja sam neprestano mislila o tome ali sam izdržala na kraju, sama sebe sam iznenadila. Moja beta mi se čini baš visoka, koliko čitam, druge cure su pisale o puno manjoj. 

• Jednaobicnacekalica
    16. Svibanj 2022. 14:08

Uf, stvarno dosta. Mislim da se čovjek šokira i ne vjeruje da je pozitivno, koliko god dokaza ima..🤷🏼‍♀️. Jesu ti počele i mučnine ili samo taj osjećaj napetosti kao da bi trebala dobiti?
    Svaka čast, ja nisam mogla izdrzati, ali mislim da ću samo još jedan na dan bete (petak) napraviti i to je to…
    Jesi išla privatno ili preko HZZO?

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

bejbe2018
    16. Svibanj 2022. 14:22

Leeloo101

bejbe2018

Leeloo101

Zeko je l cijelo vrijeme mirujes?

Išla samo vadit betu, i iskrvarila koliko jučer cijeli dan 😢

Uh, drzi se.
    Kolika je 💋?

135🙄 kažu da nastavim mirovati i sa terapijom
    I ponovim u ponedjeljak, ali da se ne nadam previše

Kakvi su nalazi?
    🤞

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• plavuša35
    16. Svibanj 2022. 14:27

Jednaobicnacekaluca samo napetost. Za sad normalno funkcioniram i nadam se da će tako i ostati. Ima dana kad osjećam blagu vrtoglavicu i slabinu, ali ništa strašno. Betu sam vadila preko HZZO, nalaz isti dan. Nema smisla plaćati, a opet ćeš morati ponoviti za 2 dana. I još uvijek je šok, stvarno ne vjeruješ da je uistinu to postalo stvarno. Jedva čekam uzv ovaj tjedan. Vjerujem da ne možeš izdržati, ali od srca ti želim pozitivan nalaz u petak. Također i svim ostalim čekalicama ❤

bejbe2018
    16. Svibanj 2022. 14:36

Nove cure dobrodošle i još brže otišle. 
    Drzim fige za sve što imate (ultrazvuk, vađenje bete i. Sl.) 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• maltezer
    16. Svibanj 2022. 17:26

beybe2018 hvala, također i tebi sretno!😘

Leeloo101
    16. Svibanj 2022. 17:53

Nema više nade... osim u sljedeći postupak...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• maltezer
    16. Svibanj 2022. 18:01

https://ibb.co/ncrnVgQ
    Sto mislite o ovoj? Večernji, 10.dnt

• jesamnisam
    16. Svibanj 2022. 18:20

veliki pozdrav svima! do sada u pozadini, ali nekako me bas tuga hvata pa je najlakse ovako anonimno i na internetu...

Danas je 14. dan nakon punkcije, 12 nakon transfera 4-stanicnog AB embrija. bas nikakvih simptoma ni smetnji do sada (bio je doduse mini ivf i time sam se tjesila..) Ali, cak ni na progesteron nisam reagirala kako inace. Uglavnom, 14 dan, a ja kao sat dobijem uvijek 14 dan nakon ovulacije..

ne, nisam dobila, valjda zbog gomile prgesterona kojeg uzimam, ali sam se danas osjecala slabo bas kao da jesam i imala blagu nelagodu kao kada dolazi.... nakon sto sam uzela tabletu progesterona prestalo.
    Vadjenje bete je u srijedu, ali vec se polako psihicki pripremam na najgore. I ne, nemam vise mentalne snage gledati negativne testove, tako da se nisam testirala...

Ovdje valjda samo hocu potvrdu i od vas; ovo sve ne djeluje dobro, jelda? 

° 18.05. -pozitivna beta :)))
    ° 04.05. transfer 2. dan (mini ICSI) .
    ....
    ° 2021 - Nizak AMH ; mm:teratospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI