Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tresnja
    07. Ožujak 2022. 10:23

Curke moje drage, jutros sam trebala uraditi Betu no ostavila sam za poslijepodne a ujutru uradila testic, jedna crta ….zato se ni ne nadam Beti danas… sve sam pokušala, hranila se pravilno, uzimala vitamine, spavala, tijelo mi se nadulo, puno celulita, opustilo, nisam vježbala da slučajno nešto ne pokvarim… nemam vise nade, 4 IVF, tijelo mi je preumorno… ako ću opet pokušati onda će to biti Prag… u Zg sam sve pokušala … ako neka ima za preporučiti dr u Pragu molim pišite,  hvala vam curke….❤️

Lussy
    07. Ožujak 2022. 10:41

Tresnja zao mi je😓 vjerujem da si sve pokusala,al nemoj odustajati jer jednom mora uspjet,probaj se odmorit i onda ponovo po bebu🙏🏼♥️🍀 

Ja sam bila cure jutros vadit betu beta je 875.39 tako da je dr.izracunao da bi otp u petak se moglo vidit nesto na uzv da vidimo gdje se smjestila bebica ili vise njih😅 
    Sad zovem dr.Mimicu i onda bi kod njega obavila prvi uzv a ne kod svog soc.ginekologa 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Mikele95
    07. Ožujak 2022. 12:25

Evo da javim nazalost beta je 1.5 ovaj put 🙈😕 
    Ali nema veze,uzet cu koji mjesec odmora i onda ponovo. 💪🏻🙏🏻 
    Puse svima ❤

🧔🏻-33,sve super
    👱🏼‍♀️-27,prosireni lijevi jajovod
    ●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔

●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3

Nola_
    07. Ožujak 2022. 13:57

Pozdrav svima!❤️
    Tresnja jako mi je zao💔, odtuguj i piči dalje, tvoja beba tebe ceka sigurno☀️
    Mikele aha tvoja beta je danas, nisam isla za tim da je datum. Zao mi je 😔 odtuguj i dalje, jako si mlada i sigurna sam da te jako jako brzo ceka tvoje sunce. Drzi se😘
    Lussy momacki se dupla, veselim se uzv🥰 javi kako je bilo🤩🤩 

bejbe2018
    07. Ožujak 2022. 16:30

Tresnja

Curke moje drage, jutros sam trebala uraditi Betu no ostavila sam za poslijepodne a ujutru uradila testic, jedna crta ….zato se ni ne nadam Beti danas… sve sam pokušala, hranila se pravilno, uzimala vitamine, spavala, tijelo mi se nadulo, puno celulita, opustilo, nisam vježbala da slučajno nešto ne pokvarim… nemam vise nade, 4 IVF, tijelo mi je preumorno… ako ću opet pokušati onda će to biti Prag… u Zg sam sve pokušala … ako neka ima za preporučiti dr u Pragu molim pišite, hvala vam curke….❤️

Znam taj osjećaj, ja sam isto tako pazila, mirovala koliko sam mogla. A ništa na kraju. 
    Jesi sigurna da si sve probala, ja sam promijenila doktora i ići ću na duži protokol.
    Jesu vam našli dijagnozu, pa možda je tu nešto promaklo.
    Žao mi je svakako, kakva god bila odluka, sigurno će biti ispravna.
    💝
    Mikele 🤞

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lulu17
    07. Ožujak 2022. 19:43

Meni je dr odmah ukljucila dugi protokol... 
    E cure bas mi je zao...ne mogu da vjerujem da je vise neuspjelih, ali glavu gore i u nove pobjede... ❤

Pocela sam da osjecam fiskove u predjelu jajnika evo 2,3 dana..kao grceve, jel to normalno? 🤷‍♀️

• NATALIE0407
    07. Ožujak 2022. 22:12

Tresnja

Curke moje drage, jutros sam trebala uraditi Betu no ostavila sam za poslijepodne a ujutru uradila testic, jedna crta ….zato se ni ne nadam Beti danas… sve sam pokušala, hranila se pravilno, uzimala vitamine, spavala, tijelo mi se nadulo, puno celulita, opustilo, nisam vježbala da slučajno nešto ne pokvarim… nemam vise nade, 4 IVF, tijelo mi je preumorno… ako ću opet pokušati onda će to biti Prag… u Zg sam sve pokušala … ako neka ima za preporučiti dr u Pragu molim pišite, hvala vam curke….❤️

Uzmi si vremena i odmori se nemoj zurit.  Ja sam napravila pauzu od godinu dana jer sam bila Preumorna od svega i mislim da je to dosta utjecalo kad sam krenula u postupak.

• lulu17
    08. Ožujak 2022. 19:39

Curee, srecan nam 8.mart! 🥰💐⚘🌷

Lussy
    08. Ožujak 2022. 20:48

Sretan Vam dan Žena💐♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

bejbe2018
    08. Ožujak 2022. 21:02

Hvaala, također 💢💓

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.