Curke moje drage, jutros sam trebala uraditi Betu no ostavila sam za poslijepodne a ujutru uradila testic, jedna crta ….zato se ni ne nadam Beti danas… sve sam pokušala, hranila se pravilno, uzimala vitamine, spavala, tijelo mi se nadulo, puno celulita, opustilo, nisam vježbala da slučajno nešto ne pokvarim… nemam vise nade, 4 IVF, tijelo mi je preumorno… ako ću opet pokušati onda će to biti Prag… u Zg sam sve pokušala … ako neka ima za preporučiti dr u Pragu molim pišite, hvala vam curke….❤️
Tresnja zao mi je😓 vjerujem da si sve pokusala,al nemoj odustajati jer jednom mora uspjet,probaj se odmorit i onda ponovo po bebu🙏🏼♥️🍀
Ja sam bila cure jutros vadit betu beta je 875.39 tako da je dr.izracunao da bi otp u petak se moglo vidit nesto na uzv da vidimo gdje se smjestila bebica ili vise njih😅
Sad zovem dr.Mimicu i onda bi kod njega obavila prvi uzv a ne kod svog soc.ginekologa
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Evo da javim nazalost beta je 1.5 ovaj put 🙈😕
Ali nema veze,uzet cu koji mjesec odmora i onda ponovo. 💪🏻🙏🏻
Puse svima ❤
🧔🏻-33,sve super
👱🏼♀️-27,prosireni lijevi jajovod
●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔
●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3
Pozdrav svima!❤️
Tresnja jako mi je zao💔, odtuguj i piči dalje, tvoja beba tebe ceka sigurno☀️
Mikele aha tvoja beta je danas, nisam isla za tim da je datum. Zao mi je 😔 odtuguj i dalje, jako si mlada i sigurna sam da te jako jako brzo ceka tvoje sunce. Drzi se😘
Lussy momacki se dupla, veselim se uzv🥰 javi kako je bilo🤩🤩
Curke moje drage, jutros sam trebala uraditi Betu no ostavila sam za poslijepodne a ujutru uradila testic, jedna crta ….zato se ni ne nadam Beti danas… sve sam pokušala, hranila se pravilno, uzimala vitamine, spavala, tijelo mi se nadulo, puno celulita, opustilo, nisam vježbala da slučajno nešto ne pokvarim… nemam vise nade, 4 IVF, tijelo mi je preumorno… ako ću opet pokušati onda će to biti Prag… u Zg sam sve pokušala … ako neka ima za preporučiti dr u Pragu molim pišite, hvala vam curke….❤️
Znam taj osjećaj, ja sam isto tako pazila, mirovala koliko sam mogla. A ništa na kraju.
Jesi sigurna da si sve probala, ja sam promijenila doktora i ići ću na duži protokol.
Jesu vam našli dijagnozu, pa možda je tu nešto promaklo.
Žao mi je svakako, kakva god bila odluka, sigurno će biti ispravna.
💝
Mikele 🤞
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Meni je dr odmah ukljucila dugi protokol...
E cure bas mi je zao...ne mogu da vjerujem da je vise neuspjelih, ali glavu gore i u nove pobjede... ❤
Pocela sam da osjecam fiskove u predjelu jajnika evo 2,3 dana..kao grceve, jel to normalno? 🤷♀️
Uzmi si vremena i odmori se nemoj zurit. Ja sam napravila pauzu od godinu dana jer sam bila Preumorna od svega i mislim da je to dosta utjecalo kad sam krenula u postupak.
Sretan Vam dan Žena💐♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Hvaala, također 💢💓
KBC Split
- poliklinika Šparac