Lussy top beta!! Taman kako treba broj🤗 jako mi je drago radi vas, uzivajte i javi kako ide sve❤️
Tonka koja je to srecanakon par godina tuge, razocarenja i iscekivanja, cestitam vam i uzivajte🍀🤗
Ti si jedna predivna duša❤️ hvala ti puno ma divnim riječima 🥰☀️ cure želim svima puno sreće, velikih beta i što mirnijih trudnoća ❤️
Evo jos da vam kazem da je dr. Zvao i rekao da odem u pon jos ponovit da mi zna tocno izracunat kad da odem na uzv jer mi je rekao da ne dolazim kod njega jer da je to pre dug put iako on kaze ja bi volio vidit to al ne bi si oprostio da se nesto dogodi na putu tako da ce mi izracunat kad da odem ovdje kod svog ginekologa😊 uh malo mi je laknulo,jos taj prvi uzv i onda cu malo lakse disat♥️
Tonka22 drago mi je sto ste uspjeli😊 nadam se da ce se dalje sve odvijati super i da ce te uzivati u svojoj sreci
Biti će to sve super, nemoj brinut ❤️ glavu na pašu koliko uspiješ i da uživaš u bebici🥰❤️
Cure hvala vam,nola_ tebe bih voljela svaki dan cut kako utjesit i kako lijepo nam svima napises iskreno♥️♥️♥️ Bas si divna ♥️♥️♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Curke danas. 10 dan nakon ET, izdržala sam da se ne testiram još, bojim se te jedne crtice kao vraga, ali primjetila sam malo jači vaginalni sekret, može li to biti od vagitorija utrogestana?
Kad kažem malo jači iscjedak , mislim i obilniji i malo drukčijeg mirisa
Bok svima. 🙋🏼♀️😊
Relativno sam nova na forumu. Aktivna sam u grupi potpomognuta oplodnja vol7.
Mislim da iz mog potpisa mozete ave skuzit da sad ne duzim i me trujem vas sa negativom.
U ponedeljak bi trebala vadit betu.
Malo prije mi je postalo uzasno vruce i isla sam izmjerit temp kad ono 37,4. 🤯😱
Koristim utrogestan 3×2 od punkcije i znam da temp oce biti povisena od progesterona,ali u nuspojavama ne pise da on izaziva povisenu temp.
Da li je netko imao slicnu situaciju?
I da li da zovem dr?
I svima sa veliko betom od ❤ cestitam,a cekalicama zelim puno strpljenja i snage. 😘
🧔🏻-33,sve super
👱🏼♀️-27,prosireni lijevi jajovod
●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔
●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3
Mikele95 dobro dosla i ovdje kod nas,drago mi je sto u potpisu vidim da smo kod istog dr.😊 ako ti temperatura bude duze trajala mozes se javit dr.al meni je bila povisena prije neki dan 37.3 al nakon toga je pala..to je samo mozda pozitivan znak da ce beta biti pozitivna😊
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy cestitaaaaaaam!!!!! Superrr baš mi je dragoooo sad samo hrabro napred u boj u boj :)
Nola kolegice, ne znam kako ti to sve uspijevas ja sam se psihički oporavila tek kad sam izašla iz tog posla (vjež, nisam nastavila).
Ivana3008 zao mi je, čuj taj TSH varira kako je meni moja dr rekla i po 30 posto u danu, meni je zadnji bio 3.2 što je previše (to je bilo nakon ET), možda bi bilo dobro ,ako nemas dugo terapiju da si odeš par tjedana zaredom to povaditi privatno pa naprosto odeš endokrin.da ti podesi terapiju. Ja sam npr bila prije MPO na 50 sad sam na 75 jer mi je za onu normalu bilo na gornjoj granici oko 4-5, a mora za trudnoću biti ispod 2... Sve mi se čini da ću uskoro i na 100.
Još sam zaboravila odgovoriti nekom mislim lili oko lijepih embrija, mislila sam da si u Hr, pa zanemari. Bit će valjda :)))
Uživajte cure u vikendu ;)
Ne sorry pomotala sam bejbe je išlo ono što sam napisala Ivani....aha dakle vidiš,.kod nas još toleriraju da je ispod 2 TSH
Lussy moja sretnoooo 🤗❤🙏 ja sam jutros procurila i katastrofa na kvadrat.Svaki put kad dobijem posle transfera je pakao od bolova i kolicine koja izadje 🤯 I osjecam se skroz lose fizicki umorna,malaksala,tijelo mi se trese bas mi treba jedno mjesec da vratim snagu.Uglavnom juce sam zvala novu kliniku da zakazem termin i toliko ljubaznosti nisam dozivjela.Pricala sam 20 min.a nazvala samo za termin,napravila mi je online termin sa doktorom da upoznamo i ako mi bude odgovaralo da dodjem i da krenemo u pretrage jer imam oko 70km do klinike pa kao da ne dolazim na slijepo.Ostala sam sokirana nisam znala kako da to protumacim.Ako se odlucim za njih podvukla mi je da ne pijem nikakve suplemente i dodatke osim folne dok ne odradimo testive jer je vazno da se utvrdi stvarno stanje organizma.Nisam dozivila ovakav pristup do sad bilo mi je i cudno i nekako lijepo na prvu loptu🤗 Uglavnom izgleda da sam nasla neku drugu energiju koju sam trazila 🤗 uglavnom javim sve cim se vidim sa doktorom. Curee sretnooo
Jesi li ti spominjala Prag?
Ugl ja sam njima još prije poslala neke nalaze i oni bi odmah online dogovor i termin i ovo i ono, mene je zanimalo kolko će bit brzi.i bili su,.onda sam nastavila dalje s ovim postupkom što sam im i rekla da sam u postupku pa nismo kontaktirali ali ono fakat su bili brzi.
Sretno ti s novom klinikom
Sortiraj odgovore
Najstariji