Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana3008
    04. Ožujak 2022. 20:30

I jos ovo, jako dugo vremena mi je tsh imao skokove. Svedem na 1 kroz par dana je na 5. Sve dok se desavaju oscilacije pokazatelj je da terapija nije odgovarajuca. Jednom kad se postigne dovoljna doza ne smije dolaziti do skokova. I ovi ostali hormoni za pripremu estrofem itd nemaju nikakav uticaj na tsh i njegove skokove. Tsh je hormon stitne a ovo su polni.. vidjeh da je neko ranije naveo da mu je to uticalo na tsh

1 FET- 2 Blastociste, beta 0
    2FET- 2 Blastociste, beta 03.03.2022.

Nola_
    05. Ožujak 2022. 08:10

Lussy sretnoo!!

• lijana
    05. Ožujak 2022. 08:36

Lussy moja sretnoooo 🤗❤🙏 ja sam jutros procurila i katastrofa na kvadrat.Svaki put kad dobijem posle transfera je pakao od bolova i kolicine koja izadje 🤯 I osjecam se skroz lose fizicki umorna,malaksala,tijelo mi se trese bas mi treba jedno mjesec da vratim snagu.Uglavnom juce sam zvala novu kliniku da zakazem termin i toliko ljubaznosti nisam dozivjela.Pricala sam 20 min.a nazvala samo za termin,napravila mi je online termin sa doktorom da upoznamo i ako mi bude odgovaralo da dodjem i da krenemo u pretrage jer imam oko 70km do klinike pa kao da ne dolazim na slijepo.Ostala sam sokirana nisam znala kako da to protumacim.Ako se odlucim za njih podvukla mi je da ne pijem nikakve suplemente i dodatke osim folne dok ne odradimo testive jer je vazno da se utvrdi stvarno stanje organizma.Nisam dozivila ovakav pristup do sad bilo mi je i cudno i nekako lijepo na prvu loptu🤗 Uglavnom izgleda da sam nasla neku drugu energiju koju sam trazila 🤗 uglavnom javim sve cim se vidim sa doktorom. Curee sretnooo 

• Tonka22
    05. Ožujak 2022. 08:49

Jutro cure drage ☀️ evo i mene da prijavim novosti ☀️ nakon 4 godine napokon smo ugledali visoku betu pa je naravno slijedio i prvi pregled. Radi se o trudnoći 4+5 pa je doktorica iznenađena da vidi gv 5mm s pravilnim odjekom i to dvije 🥰🥰 svakoj od njih se već nadzire flekica i to je kaže dr super. Neznam da li sam se dobro izrazila 🤣Ono što me brine malo je to da je dr rekla da su udaljene od cerviksa. Idem ponovno za tjedan dana😐 kaže da je moguće od rane trudnoće 😵

• NATALIE0407
    05. Ožujak 2022. 08:51

Lussy sretno.🙏🙏🙏

Lussy
    05. Ožujak 2022. 09:51

Drage moje ja sam vam pod sokom nisam spavala cijelu noc ali nas nalaz je danas 16dpt=288.27🙏🏼🍀 sreci nema kraja 
    Cekam dr.da me nazove kad bude slobodan da vidim sta dalje 😊

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

bejbe2018
    05. Ožujak 2022. 09:54

Lussy

Drage moje ja sam vam pod sokom nisam spavala cijelu noc ali nas nalaz je danas 16dpt=288.27🙏🏼🍀 sreci nema kraja

A pa extra, super 🤞😇💋💋💟

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    05. Ožujak 2022. 10:00

Evo jos da vam kazem da je dr. Zvao i rekao da odem u pon jos ponovit da mi zna tocno izracunat kad da odem na uzv jer mi je rekao da ne dolazim kod njega jer da je to pre dug put iako on kaze ja bi volio vidit to al ne bi si oprostio da se nesto dogodi na putu tako da ce mi izracunat kad da odem ovdje kod svog ginekologa😊 uh malo mi je laknulo,jos taj prvi uzv i onda cu malo lakse disat♥️ 
    Tonka22  drago mi je sto ste uspjeli😊 nadam se da ce se dalje sve odvijati super i da ce te uzivati u svojoj sreci 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Tonka22
    05. Ožujak 2022. 10:13

Lussy

Čestitam☀️❤️divne vijesti❤️❤️ 

Nola_
    05. Ožujak 2022. 10:19

Lussy top beta!! Taman kako treba broj🤗 jako mi je drago radi vas, uzivajte i javi kako ide sve❤️
    Tonka koja je to sreca nakon par godina tuge, razocarenja i iscekivanja, cestitam vam i uzivajte🍀🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.