Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    13. Ožujak 2022. 12:43

Lussy sve znam. Ne moras se brinuti zbog tih povremenih menstrualnih bolova, s vremenom naucis sto su "normalni" bolovi u trudnoci. A za uzv i srce vjeruj u svoju bebu junaka i da ce sve biti ok. Nista drugo ne mozes. Ja vjerujem da ce sve biti dobro☀️❤️ 
    Nakon srca ces se mislit hoces li ga cuti i dr put, pa ces strepiti za mini anomaly, pa ces jedva cekati da prode 12tt jer ces misliti da ces odahnuti sa strahovima, pa za nipt ako budes radila, pa za svaki slijedeci uzv, pa ces pojesti nesto sto ne treba, pa ce pocet ligamenti boliti i tako veselje🙈 na kraju mozes samo vjerovati da ce biti dobro i razmisljati kako sekiranjem samo radis kontra bebe a to necemo

Lussy
    13. Ožujak 2022. 14:10

Da bas to,mislim da vise nema mira😅 
    Pokusavam vjerovati stvarno🙏🏼 Hvala ti na podrsci♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lucky785
    14. Ožujak 2022. 11:05

Lussy

Dobro,nekako tako kad me zaboli se zabrinem,bas sam stalno u strahu hoce li biti sve dobro na iducem uzv i hocemo li cut srceko😓

Bok, cure! Drago mi je videjti da ste dobro, i vi i bebice! 🙂
    Lussy, ne moraš brinuti oko bolova, u nekik trudnoćama ih ima raznih. Kod mene su otpočetka bili prisutni razni bolovi. Prvih tjedan/dva nakon bete menstrualni. Pila sam magnezij i bilo je bolje. Onda su krenuli jaki neugodni bolovi zbog hemeroids koje sam odmah dobila, ali i to smo preživjeli. 🙂 Evo za tjedan dana ulazim već u 3.tromjesečje i tek sad mogu reći da ne osjećam nikakve tegobe ako se ne preforsiram. Boljelo me dosta čak i zbog širenja poprečnih ligamenata u trbuhu, ali ginekolog mi je za sve te bolove rekao da je to jednostavno drugo stanje. 🙈 I da netko može oratini kopati, a netko ne može. Samo polako, promjene su to tako da nemoj brinuti, beba raste i razvija se bez obzira na naše bolove. 🥰

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Tina82
    14. Ožujak 2022. 12:40

Pozdrav curke kako ste mi ? Sto ima nova ?dugo me nije bilo . U 4mj se spremam na postupak 🤞🍀🙏

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Lussy
    14. Ožujak 2022. 15:23

Ma znate i same najgore je ovo cekanje izmedu uzv,pa ne znam sto se desava,jel beba raste nije li a ne bi se smjela opterecivati ali ne moguce je ne misliti o tome😅 imam uzv 22.3 sad kad razmislim izgleda ko vjecnost do tad😂😂 
    Tina82 heeej dobro smo,kako si ti? Znaci iduci mjesec postupaaak🙏🏼🍀 sretno dragaa

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    14. Ožujak 2022. 15:55

Lussy to je za tjedan dana samo, proletit ce, bit ce sve ok🍀
    Lucky kako si ti? 
    Tina weee jos malo🍀 prosli put si vratila oba? Sad se u ovom pikas ili? 

Lussy
    14. Ožujak 2022. 16:59

Nola_ nesto sumnjam u to da ce mi proletit😂 pokusat cu se okupirat s necim al mi ne da muz da ista radim po kuci pa evo ne znam sta cu od sebe😂😂 
    Dobro sam skroz nemam sad vise toliko ni zgaravice jedino sto mi se po grudima bas vide one žile i vruce su i teske i budem gladna,tj jedem malo vise nego prije😂 ostalo kao i da nisam trudna

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lussy
    14. Ožujak 2022. 16:59

Danas sam usla u 6tt sad ako me uhvati povracanje🙄😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lucky785
    14. Ožujak 2022. 19:11

Dobro sam. 🙂 Evo i danas me neka sitna oštra bol povremeno probada nisko u sredini trbuha, ali već sam navikla na sve pa se ne bojim, navikla sam da je sve to kod mene očito normalno. 🤣 Jer je svaki puta na uzv-u sve super. Meni čak i preleti svo to vrijeme između uzv-a. 🙂 Bebač se lijepo razvija, tjedan dana ispred je po razvoju, ja sam skroz zatvorena, cerviks je super, krvna slika, svi nalazi... Sve super, samo se baš tak i ne osjećam! 🤣 🙂 Apetit mi se stalno mijenja (kao nikad🤣), od teške 'slatkomanije', strogo zdrave prehrane do faza kad mi se ništa ne jede.🙈 Načitala sam se knjiga o trudnoći i postpartumu dosad, ali sam krenula prerano s tim, vec sam puno toga zaboravila. 🙈 Svakako vam preporučam doulinu knjižicu o dojenju, odlična je (od Unebridged s Instagrama) - mogu vam je, Nola i Lussy poslati na mail, ako želite.
    Eto, to je ukratko o meni unazad par mjeseci. 🙂 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• lulu17
    14. Ožujak 2022. 19:40

Curee evo i mene ❤ Danas mi je bio mi je ultrazvuk, ali nazalost ploda nije bilo... Desila se trudnoca ali embrioni nisu bili kvalitetni i organizam ih nije prihvatio.. Tako da sad cekam da to nesto samo izadje i iskrvari, pa nakon dvije mensgruacije idem po, kako vi kazete, smrzlice 😊😊😊 Imam jos dva embriona za jedan pokusaj. Dr je za veliko cudo, rekla da se ne brinemo, da je moje tijelo super odreagovalo, da sam ja zapravo i trudna ali embrion je bio los, a na to ne mozemo uticati. Kad mi je rekla bilo mi je tesko i plakala sam u ordinaciji, morala sam to izbaciti kad mi je naislo 🤷‍♀️🙈 Ali gledam sa pozitivne strane i zahvalna sam sto imam jos dva embriona, i nadam se da ce sledeci put uspjeti. Ne smijemo traciti dane na tugovanje i jadikovanje.. Idemo dalje ❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI