Imam jedno pitanjce,do sad sam vecinom u isto vrijeme stavljala vag,mozda 15ak min razlike i uvijek sat vremena odtanem lezati
Jel bolje da kasnim ili da stavim prije jer .danas imam u 3 zakazan sastanak a u 4 inace stavljam vag a sad ne bih volila puno odskakat pa ne znaam sta da radim,a Sigurno cu sat ipo kasnit?
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Ja sam ti znala kasnit s tim popodnevnim na samom pocetku dok sam jos radila po uru ipo vremena svakodnevno, sve je bilo ok.
E dobro onda,pokusat cu pozurit da sto manje kasnim😂 ja sam teska panicarka od jucer..za sve me strah
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Ivana baš me zanima što ćeš dalje, jel ima još šta 🐧
Ja čekam 2,3 mjeseca pa novi pokušaj.
Napisala sam ogromnu poruku i obrisala se 😒
Cekam poziv iz klinike u Srbiji da se narucim na pregled kod dr Svetlane Vujovic koja ima malo drugaciji pristup neplodnosti. Ima dosta njenih gostovanja na yt pa malo pogledajte. Ima preko 700 ostvarenih trudnoca kod zena kojima vto nisu bile uspjesne. Idem pokusati i vidjeti koje su mogucnosti.
Mi imamo jos 6 pingvincica pa cemo nakon dr Vujovic opet na fet ali nadam se da ce mi naci moguci uzrok zbog kojeg ne dodje do implantacije jer neki problem sigurno postoji
1 FET- 2 Blastociste, beta 0
2FET- 2 Blastociste, beta 03.03.2022.
Lussy znam. 😓 Moj ti je savjet da sto manje guglas i pokusas razmisljat da ce sve biti ok. Ja sam sa svojim proucavanjem i citanjem zagorcala sebi ovaj period. Inace sam po prirodi panicar. Evo trenutno proucavam kako pusu vjetrovi zbog elektrane zaporizje. 🤯😔
Najbolje zapamtit ove elementarne stvari, prat voce povrce radi listerije, ne jest nista sirovo, ne uzimat nista teratogeno pogotovo u kriticnom periodu dok traje organogeneza, mazat stomak redovito i pokusati se opustiti i smijati. Lako je rec🤣
Da morat cu,od sutra nakon nalazaa cu malo proucit za prehranu da se probam sto zdravije hranit😊 al bas sam ono panika dok ne vidim da je sve u redu😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Cekam poziv iz klinike u Srbiji da se narucim na pregled kod dr Svetlane Vujovic koja ima malo drugaciji pristup neplodnosti. Ima dosta njenih gostovanja na yt pa malo pogledajte. Ima preko 700 ostvarenih trudnoca kod zena kojima vto nisu bile uspjesne. Idem pokusati i vidjeti koje su mogucnosti.
Mi imamo jos 6 pingvincica pa cemo nakon dr Vujovic opet na fet ali nadam se da ce mi naci moguci uzrok zbog kojeg ne dodje do implantacije jer neki problem sigurno postoji
Ugl. Ja sam otkrila, meni je tsh visok i sad sam odlučila prije postupka, nakon stimulacije i ako treba svako mjesec dana vadit krv kad budem za novi pokušaj.
A bio mi je uredan kad sam vadila one početne nalaze, ali očito puno to varira.
Nadam se da će vama naći uzrok, jer je najteže pokušavati, a stalno neuspjeh.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Lussy mogu mislit kako je, pogotovo sa ovom cijelom situacijom.
Ja sam počela planirati put, jedno malo hodočašće, pa ću se nekako fokusirati na to, da manje mislim i još idući tjedan idem i radit, pa će bit lakše.
Nola uf, zeznunto to s vjetrom 🙂
mogu mislit kako vam je, sto stvari u glavi.
💋🌹💕
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Da morat cu,od sutra nakon nalazaa cu malo proucit za prehranu da se probam sto zdravije hranit😊 al bas sam ono panika dok ne vidim da je sve u redu😅
Drage moje uzivajte i budite sretne kad je sve uredu. Glavne informacije ce vam rec ginekolog sta se smije sta nesmije. Voce povrce sve prati pa konzumirat. Sirove ili polugotove proizvode nekonzumirat. Sve od hrane sto nije skuhano ili dobro peceno izbjegavat. S jedne strane trudnoca je blazeno stanje jer nositi novi zivot i jos jedno srce kuca ispod vaseg a s druge strane moze biti vrlo komplicirana kazem iz iskustva. Uzivajte sad budite sretne i nemojte trazit nepotrebno Problem ako nije sve kao kod drugi. Svaka je posebna. Sve najbolje vam zelim.🙏🙏❤❤
Ugl. Ja sam otkrila, meni je tsh visok i sad sam odlučila prije postupka, nakon stimulacije i ako treba svako mjesec dana vadit krv kad budem za novi pokušaj.
A bio mi je uredan kad sam vadila one početne nalaze, ali očito puno to varira.
Nadam se da će vama naći uzrok, jer je najteže pokušavati, a stalno neuspjeh.
Za tsh samo terapija, nema druge pomoci ni hrana ni nista.. ja pijem terapiju 10godina eutirox 100. I uopste nam nije bila dozvoljena vto dok tsh nije bio oko 1, ne smije biti vise od 1,5. I 3 mjeseca minimalno mora biti u tom okviru vrijednosti
1 FET- 2 Blastociste, beta 0
2FET- 2 Blastociste, beta 03.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji