Cure, utihnule smo nešto?
Jel sve ok?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Di ste mi,evo mene vratila se na posao pa trckaram ne mislim na nista🙈ali desio se problem ne znam jel koja imala sta slicno.Prestala sam davati si sprice 2.3 nakon negativne bete.Prije 3 dana prilikom kupanja predjem preko donjeg dijela stomaka kad ono šok boli me koza,pipnem ponovo kao da sam se udarila bolno,pipnem malo bolje i napipam kuglicu ne bas okruglu onako ovalnu guticu.Da li je moguce da je to ostalo jos od tad a da nisam primjetila,mada ne bih rekla jer bas je zadnja 3 dana osjetim cesto ne bih rekla da sam propustila.Sad se vec mislim da nisam sta zeznula ili se nesto naknadno pojavilo.Ljubim vas sve❤
Hej cure moje🍀
Utihnule smo bas, mislim da nemamo cekalica trenutno?
Lussy ides sutra na uzv? Ako da sretno i uzivaj na druzenju s bebicom🥰 javi kako je proslo❤️
Ja sam bila neki dan na velikom anomaly-u, vidjela sam mu lišce 😍😍😍 totalno sam zaljubljena😍😍❤️
Lijana nemam pojma, mozda reakcija koze na penetraciju igle? Mozda si se koji put nezgodno upikla? Ne vjerujem da je ista strasno ali ja bih provjerila s dr😘
Bok curkee,malo sam odmarala pa nisam ni ukazila na forum,ja sam trebala sutra na uzv al je dr prebacio za danas nije sutra u ordinaciji..mi smo danas 5+3
Sve osdgovara dobro,za dva tjedna novi uzv i nadamo se da cemo cuti nase srceko da kuca 🙏🏼🍀 odahnula sam kad sam cula da je dr rekao jedan je u maternici al onda momentalno strah da slucajno druga dva nisu zalutala negdje al eto na “srecu” sve je u redu jedan je ostao s nama i nadam se da ce to tako biti do kraja🙏🏼
Nola_ vjerujem ti,sigurno je prekrasan..uzivaj draga😊 i ja jedva cekam stici do tog trenutka
Lijana nisam sigurna jesam dobro skuzila i malo je cudno da te tako boli ali mene npr od zadnje inekcije koju sam primila 22.02 jos uvijek na dodir tu zna zabolit,zna ostat kao pod kozom “hematom” koji se kasnije povuce jer meni je danima bilo malo modro jer smo se lose piknuli suprug je malo bio ostar taj dan😅 al svakako ako te nastavi bolit nista ne kosta pitat dr.
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Jos samo da pitam jel ste mozda cule da ovako nakon vaginalnog uzv bude malo smeckastog kad se obrisem ? Tj meni je bilo na ulosku jer ih nosim radi vaginaleta?
Malo sam se prepala al cula sam da moze bit i sukrvica,ujutro zovem svakako svog IVF dr.pa cu pitat al eto ako slucajno je koja tu da me smiri za nocas
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Lussy tek sad vidim tvoju poruku. Normalno je nakon pregleda, mene bi znali upozoriti. Vjerojatno si vec dosad zvala i smirila se. Dvno je vidjeti tu tockicu jelda❤️ Bit ce sve ok❤️
Daa jutros sam zvala dr svog pa je rekao da moze bit mislim sorry na opisu al to je vise onako pomijesano s vaginaletama i sad mi je malo vise bilo nego sinoc,ne znam koliko to moze trajat? Nisam pitala dr mi je rekao samo da pratim kako ce bit danas pa da se javim
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Da prati kako ce biti pa vidi s njim. Znam da su mene znali upozoriti da moze biti od pregleda smeckasto a sad koliko tocno traje ne znam iskreno. Kad sam ja bila 5+4 isla sam na hitnu zbog krvarenja (jutarnji sati) i nakon toga pregleda bas krvarila, smirivalo se tokom dana onako postepeno. Ali ja sam imala hematom pa nisam dozivjela to smeckasto krvarenje od pregleda da ti znam rec koliko traje. Ovo moje je mozda taj dan, i mozda malo slijedeci, pa vjerujem da ce to vec danas biti ok. Al svakako prati i vidi s njima😘
Vidim sad popodne i nema nista
Valjda ce stati i da je sve okej
A nisam to ni odgovorila na prethodnu poruku,vjeruj mi ta mala tockica je tolika sreca nasa da je to ne vjerovatno😊♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Cao cure 🥰 Kako ste mi ?
Lussy kako se ti osjecas, imas li vise tih tragova?
Nola, tebe nista ne pitamo , kako si ti? 😅
Meni je u ponedeljak prvu ultrazvuk 🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji